Keresés

Részletes keresés

moonshadow Creative Commons License 2001.12.27 0 0 19
http://drgsoft.free.fr/dup4.php3#download
moonshadow Creative Commons License 2001.12.27 0 0 18
http://grw.boom.ru/frame_downloads1.htm

többek között Unrealból is kiszedi a zenét az egyik program ami itt található

CoBB Creative Commons License 2001.12.16 0 0 17
Hozzá kell tennem: 96 mega összesen.
Előzmény: CoBB (16)
CoBB Creative Commons License 2001.12.16 0 0 16
A diablo 2-é megvan nekem mp3-ban.
Előzmény: moonshadow (15)
moonshadow Creative Commons License 2001.12.16 0 0 15
Érdekelne engem is ez a téma.
Nem értettem teljesen, hogyan kell kiszedni a wav fájlokat.
Milyen editort célszerű használni, stb.
Diablo 2 zenét szeretném először is, azutám meg a culturest :)
Kőarcú Creative Commons License 2001.12.14 0 0 14
Elnézve! ;-)
Előzmény: CoBB (13)
CoBB Creative Commons License 2001.12.14 0 0 13
Ja, hogy ez nem nekem volt címezve. :)

De nem kell a rippeléshez külön hexaeditor. Én pl. előbb a DosNav filenézőjében megnézem, hol a file, majd egy kis saját progival kivágom belőle (csak offsetet és méretet lehet megadni...)

Így pölö a Master of Orion 2 zenéinek rippelése egy .bat megírásává redukálódik.

Előzmény: Kőarcú (11)
CoBB Creative Commons License 2001.12.14 0 0 12
Nem vagyok azért ennyire sötét. :)

Wav-ban csak a sample-ök vannak, engem a zenei információ érdekel. Arra sehogy sem tudtam rájönni, hogy rakták bele. Valami modul-szerű, de nem tudtam kisilabizálni a patternformátumot.

Előzmény: Kőarcú (11)
Kőarcú Creative Commons License 2001.12.14 0 0 11
Igen, nagyon egyszerű,a hangok Wav-ként vannak benne.
A Wav fájloknak a fejléce valahogy így kezdődik:RIFFŘŮ WAVEfmt
Innen kijelölöd, aztán másolás és beillesztés egy új fájlba.
Előzmény: agybaj (9)
CoBB Creative Commons License 2001.12.14 0 0 10
Jut eszembe... Én a jó öreg Psycho Pinball zenéit szeretném kiszedni, de nem igazán tudok rájönni, hogy milyen formátumot használ (pedig más játékoknál, pl. az OMF-nél elég könnyen ki
tudtam találni, hogy mi micsoda). Csak annyi
derült ki számomra, hogy nincsenek patternek,
hanem úgy egy darabban vannak kiírva a note-ok.
agybaj Creative Commons License 2001.12.14 0 0 9
He-ksza-e-di-tor-raa-aal? :)
Előzmény: Kőarcú (8)
Kőarcú Creative Commons License 2001.12.07 0 0 8
Nekem egyet-kettőt sikerült kivennem az Unrealból hexaeditorral.
Viszont ez egy kicsit időigényes! :-]
Előzmény: agybaj (7)
agybaj Creative Commons License 2001.12.07 0 0 7
Sziasztok!

Egy tipp: pár játékban gyárilag be van építve a screenshot gomb (pl. a Deus Ex-ben asszem F12, a Quake3-ban te állíthatod be a \bind "billenty" screenshot konzolparanccsal), érdemes megnézni a súgójukat.
Más: nekem is szükségem lenne némi segítségre, ugyanis az Unreal motoros játékokból szeretném a helyzetérzékeny zenéket kibányászni. (Tehát pl. a Deus Ex :))) esetében ha valami izgi történik, akkor megváltozik a háttérzene, biztos tudjátok miről van szó.)
Nos tehát, addig eljutottam, hogy a játék "sima" zenéit ki tudom írni .s3m, abból pedig .wav fájlba, csakhogy sehogy se' tudom előcsalogatni a helyzetérzékeny zenéket. Hol vannak? Ki tette őket oda? Mi ez most? Pls segítsen, aki tud!

simlac Creative Commons License 2001.12.06 0 0 6
:| Ez azért nem megy, mert így csak egy screenshot készíthetö. Ráadásul bizonyos játékoknál ha beillesztem a képet photoshop-ba vagy valami más szerkesztöbe, csak nagy feketeség van. (És még a játék is kifagy Alt-Tab nál) Azóta amúgy találtam ilyen képlopó progit, csak még nem próbáltam ki.
Előzmény: Kőarcú (5)
Kőarcú Creative Commons License 2001.12.06 0 0 5
Nyomd meg játék közben a PrintScreen billentyűt!
Előzmény: simlac (4)
simlac Creative Commons License 2001.12.04 0 0 4
Sziasztok!
Nekem olyan kis progira lenne szükségem ami sceenshot-okat tud készíteni. Pár játékban van ilyen beépítve, de elég sokból kihagyták. Előre is köszike!
Kőarcú Creative Commons License 2001.11.27 0 0 3
Sajnos nincs meg nekem az Imperium Galactica,ezért fogalmam sincs,hogy lehet kivenni a vidóit! :-)
Előzmény: elrond (2)
elrond Creative Commons License 2001.11.27 0 0 2
Hali!
Köszi a tippeket!
A Bink videót én is ismerem, fenn is van a lejátszóm, ez az FMV Extractor viszont ismeretlen volt számomra. Egy pár éve (jópár) volt egy Ripper nevezetű progi, ami az akkor még főként DOS-os játékokban tudott "túrkálni", elég nagy sikerrel. Kár hogy ebből nem csináltak Windows-ost (V5.0-nál leálltak vele). Azért volt jó kis tools, mert álltalánosan tudott keresni nagy állományokban wav; avi; mpg; stb. beültetett file-okat. Jó lenne Win alá is valami hasonló.
Ha esetleg hallottál ilyenről, megoszthatnád. Az Imperium Galactica I. - II.-ből nem tudod hogy lehet kiszedni sfx-eket?
Előzmény: Kőarcú (1)
Kőarcú Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1
Hi!
Már hogyne léteznének!
Van egy két ilyen progi,mint például az
FMV extractor
progi mely rengeteg játékból ki tudja venni a videókat (Én az Emperorból és a Red Alert 2-ből kaptam ki vele)
Továbbá rengeteg játék Bink videoformátumot használ, ezeket .Bik kiterjesztésükről könnyen fel lehet ismerni.
Ehez lejátszót a radgametools oldaláról tölthetsz le.
Tomb Raider I-II-III videóit az Escplay programmal
játszhatod le, a harmadik rész zenéit (ami szerintem nagyon jól sikerült)a Tombripper nevű progival szedheted ki!
Előzmény: elrond (-)
Kőarcú Creative Commons License 2001.11.25 0 0 0
Hi!
Már hogyne léteznének!
Van egy két ilyen progi,mint például az
FMV extractor
progi mely rengeteg játékból ki tudja venni a videókat (Én az Emperorból és a Red Alert 2-ből kaptam ki vele)
Továbbá rengeteg játék Bink videoformátumot használ, ezeket .Bik kiterjesztésükről könnyen fel lehet ismerni.
Ehez lejátszót a radgametools oldaláról tölthetsz le.
Tomb Raider I-II-III videóit az Escplay programmal
játszhatod le, a harmadik rész zenéit (ami szerintem nagyon jól sikerült)a Tombripper nevű progival szedheted ki!
Előzmény: elrond (-)
elrond Creative Commons License 2001.11.24 0 0 topiknyitó
Hi mindenki!
Gondoltam, indítanék egy topicot a címben szereolő témával kapcsolatban. Hátha rajtam kívül is van egy-két fanatikus, akit bosszant ha egy jobb (vagy roszabb) game igen coolra sikerült stuffjait (zene, intro videók, esetleg hangok -beszéd) csak a játékmenet alatt élvezheti.
Nos, ha lenne érdeklődő, vagy akár szakértő, aki rendendelkezik némi tapasztalattal azzal kapcsolatban, hogyan lehet ezeket a dolgokat kicsenni a gamékból és külön is lejátszható formátumba varázsolni, az ezen topicban megoszthatná a témával kapcsolatban érdeklődőkkel.
Engem mindenesetre érdekelne, hogy léteznek-e célorientált rippelő programok?

Elrond

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!