Keresés

Részletes keresés

képfaragó Creative Commons License 2013.09.16 0 0 3

Nehéz erre mit mondani, lehet hogy kuka. Mindenesetre ne próbálgatsd, vedd ki belőle az akut, és valami meleg de nem forró helyen próbáld száritgatni. Kérdezd meg a szervízt a teendőkről. Ha a víz bent marad, és korrodálnak az alkatrészek, akkor annyi. Legjobb lenne, ha szakember megbontaná a burkolatot és kiszárítaná. Utána vagy megy, vagy nem. Ne halogatsd, ha bent maradt a víz, akkor minden óra számít. No áramot meg ne adj neki, az még súlyosabb következményekkel jár. Be sem szabdott volna kapcsolni amíg belül is nem száraz.

Előzmény: Missi900rr (2)
Missi900rr Creative Commons License 2013.09.14 0 0 2

Sziasztok!

Egy nikon coolpix p10 típusú gépem van,a mai nap folyamán fotóztam vele amikor és amikor eleredt az eső és víz érte lefagyott azóta se ki se be.

hory977 Creative Commons License 2013.09.13 0 0 1

Szia!

 

Én úgy tapasztaltam, hogy a legjobb válasz arra, ha valaki nem tudja, hova mennyen szervizeshez, mert ki tudja korrektek-e, az az, hogy olvasgatod picit a teligumiszerviz.hu blogot. Nem kell megijedni, nem csak téli gumikról van szó, és nem átverni akar, hanem épp ellenkezőleg:

egy csomó hasznos dolgot le ír a szervizekről (na meg persze a nevéből fakadóan a téli gumikról), a helyes választásról, esetleg 1-2 akciót is olvashatsz rajta!

Előzmény: horlasz (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.02 0 0 0
0 infóm van arról, hogy hol lax, így egy kicsit nehéz segíteni.
Nagykanizsán tudok egyet az Ady úton. Ott jól dolgoznak.
Előzmény: horlasz (-)
horlasz Creative Commons License 2001.11.23 0 0 topiknyitó
Hölgyek, Urak!
Segítség kellene. Tud valaki megbízható szervízt ajánlani? 10 éves Chinonom bal oldali orsója akadozik, nem lehet filmtovábbítani.
Előre is köszi.
Laci

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!