Keresés

Részletes keresés

szellszabi Creative Commons License 2001.11.25 0 0 4
Valóban van egy ilyen sejtésem, mivel a főablakban ahol a port, és az IP cím látszik a belső LAN-os cím látszik, de átállítani nem tudom. Viszont próbált már valaki beloginelni, ami sikerül, csak a LIST parancsnál (amikor a könyvtárakat és a file-okat listázza az FTP kliens, akkor állt meg a dolog, és nem ment tovább). Tehát a login sikerült.
Előzmény: netizen (3)
netizen Creative Commons License 2001.11.24 0 0 3
Esetleg nem az a baj hogy a szervernek intranetes IP cime van és nem publikus? A WarFTP nem szokott szarakodni. Feltételezem, hogy rendesen megcsináltad benne az accountokat és a profilokat.
Előzmény: szellszabi (-)
szellszabi Creative Commons License 2001.11.24 0 0 2
W2k serverre akarom telepíteni, és nem akarom használni a saját (IIS) serverét, mert:

"ezt ajánlják microsofték is, hogy nem érdemes IIS alatt az anonymous ftp-n kívül mást is engedélyezni.

Ennek oka abban rejlik, hogyha te legfelelő login/password-el rendelkező embereket is hozzá akarsz engedni az IIS ftp szolgáltatásához, akkor azokat az embereket fel kell venned a lokális gépre, mint lokális felhasználó. Ez pedig hát igazság szerint security szempontból nem éppen a legjobb megoldás."

Tehát ezért.

Előzmény: activer (1)
activer Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1
gondolom w2k pro-ra akarod telepíteni a warftpd-t, mert a w2k server-nek van saját ftp szervere és gondolom, rá lehet csatlakozni kívülről is (különben mi értelme lenne)
Előzmény: szellszabi (-)
sip pista Creative Commons License 2001.11.23 0 0 0
biztos van valami prokszni/firewall ...
jéegynullás
Előzmény: szellszabi (-)
szellszabi Creative Commons License 2001.11.23 0 0 topiknyitó
A lényeg az, hogy FTP servert szeretnék létrehozni egy Win2000-es PC-n. Felinstalláltam a gépre a fent emlytett WarFTP programot, és működik minden, de csak a helyi hálózaton belül, kívülről nem tudok bejelentkezni az FTP serverre, pedig SYSadmin vagyok, és minden jogom megvan (read, write, list, delete...)

Elég sokmindent próbáltam már, de nem sikerült. Aki használja ezt a programot, kérem segítsen nekem megtalálni az esetleges beállítást, ami miatt ez nem műxik.

Szabi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!