Ha kell és pesti vagy akkor ingyen is oda tudom adni az alapjátékot mert van fölös példányom.Ha írsz a molnibalage@freemail.hu -ra akkor magbeszélhetjük a cserét.A kieg is megvan ha kell,meg tudom írni.
Nekem is megvolt az IL-2, de egy winchesterformázás eredményeként eltűnt. Pedig nagyon jó volt, majdnem minden nap nyomtam egy-két küldetést. Nem volt rossz FW 190A-8-assal ME 321-esek ellen nyomatni. Bár néha a gyengébb szovjet gépek (LaGG-3, Mig-3) is megtették a magukét a BF 109 E-k és F-ek ellen...
Jó játék lenne, ha rendesen működne...
Nekem 10-ből 6-szor el se indul, a maradék 4-ből 3-szor loading közbe kivág, 1-szer eljutok a játékig. Max 1 perc és lefagy.
Van valakinek ilyen gondja? Vagy vegyem meg a bótba? (pedig ISO)
Tök jó, sikerült leszállnom :) Nagy élmény volt eküszöm :) Én sajnos gombbal nyomom, és nagyon érzem egy joystick hiányát.. Na majd talán karácsonykor ;)
Merthogy mindenki a Propelleres repülőszimulátorok c. topikban "nyomul"...:)
Én is leszedtem, de tuti, amint megjelenik (és lesz rá pénzem akkor (ha nem akkor amint összespórolom)), megveszem origiba'
Az IL2-ben benne van mindkettô, ezenkivul repulhetsz a La5-el, a P39-el, az FW190-el, es a Bf109 több változatával. Ja és persze lesz benne vagy 8-9 féle IL2 is. Az AI által irányitott gépek között lesznek olyan csemegék, mint a He111-Z, és a Me323 es meg sokan mások. Van már pár éve annak, hogy boltban vettem játékot, de ez a demo alapján azt hiszem megéri a pénzét. Csodálkozom, hogy ennyire csendes ez a topik. :/