Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.11.20 0 0 6
Nivea, ha van kedved, gyere el holnap délután a Manóba.
Ma elmentem a Szellemkép szabadiskolába, ahol kiderült, hogy a haladó kurzusra január 30-án lesz felvételi. Belépő: kb. 20 darab saját kezűleg laborált fénykép. Ez tetszik! Bár a szellemképesek képei kicsit úgy tűntek, mintha mindet ugyanaz az ember készítette volna.
Mostanában egy hosszú távú portrésorozaton töröm a fejem, egyenlőre keresem a modelleket. Az emberek alapjában véve szeretik a képeket, de gyűlölik, ha őket fényképezik... közel kerülni hozzájuk is kaland.

T*

Előzmény: Nivea (5)
Nivea Creative Commons License 2001.11.20 0 0 5
Kedves Traveller,

hát nagyon köszönöm a válaszodat!

Válaszul a válaszodra csak annyit, hogy én még ahhoz az ósdi körhöz tartozom, aki irodalmat és nem internetes fórumokat olvas - főleg.
Bár néha nagyon szórakoztató, de sajnos arra nem tudok időt szakítani, hogy minden egyes ide tartozó írást elolvassak. Legfőképp abban látom a bajt, hogy sok ember csak időűző majomkodásnak tartja a netezést, aminek az a vége, hogy sok beszédnek (írásnak).....
Gondolom érted mire gondolok! Ha nem az sem baj, mert ettől nagyszerű a világ hogy sokszinű.

Te mit fotózol főként?
Üdv: Nivea

Előzmény: Törölt nick (0)
Duda Creative Commons License 2001.11.20 0 0 4
A creo is nyomul mostanaban a neten. Errol valaki valamit?
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.20 0 0 3
Róla.
Előzmény: Törölt nick (2)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.20 0 0 2
96-ban jártam hozzá, azóta sok víz lefolyt. Az alapokat tanította elég nagy rutinnal. Laborálás is volt. Asszem a többiek közül még Z-Man járt hozzá. Nem hiszem, hogy azóta lement volna a színvonal. Még nem hallottam semmi rosszat.

T*

Előzmény: MoJo2 (1)
MoJo2 Creative Commons License 2001.11.20 0 0 1
Hi!

Mesélnél a Lorka féle tanfolyamról?
Milyen irányzatban nyomul?

Mojo

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.20 0 0 0
Kedves Nivea,
nem 0-szor volt már szó erről, utoljára éppen tegnap beszéltünk erről a "Fotózás, kellékek"-ben, de olyan okosat írtál egy másik topikban, hogy jótett helyébe jót várj ;-)
Szóval itt és itt találsz némi infót.
Mindkettő az utazas.com lapon van, a "Fotó, videó" topikok között.
Én régen Lorka György tanfolyamára jártam, amiről kellemes élményeim maradtak. Az ő telefonszámát megtalálod a Fotómozaikban, mindig szokott hirdetni.
Van a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának is többféle tanfolyama. Most szerdán 17.00-kor lesz tájékoztató és bemutató óra a Mai Manóban (Bp. Nagymező u., Thália színház mellett) a Napfényműteremben. A szervezővel beszéltem, elég lelkesnek és agilisnek tűnt, szóval szerintem érdemes legalább megnézni az ajánlatukat.

Fotósból túlképzés van, ennek megfelelően fotós iskolából meg túlkínálat. Ha még csak a legelején tartasz, szinte mindegyik jó lesz, de ha már tudod, melyik gombot kell megnyomni, akkor szerintem érdemesebb kiválasztani olyan sulit/tanfolyamot, ahol a Téged leginkább érdeklő irányzatot külön tanítják. Pld. riport, akt, művészi stb.

Üdv,

T*

Előzmény: Nivea (-)
Nivea Creative Commons License 2001.11.20 0 0 topiknyitó
Ha van valakik, aki tud egy jó fotós sulit vagy oktatót, ahol/aki megtanítják/ja a béna kezdőt fotózni, kérem szánjon rám pár percet és adjon néhány tippet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!