Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.11.19 0 0 9
Tamás meg kell jegyezzem kultúráltság tekintetében Veled nincs baj. A véleményeidtől néha ugyan a falramászom de sosem személyeskedsz és sosem sértegetsz. Bocsa ha néha nem azt találom el a nyilaimmal akit kellett volna - igyekszem nem feldühödni egynémely személyeskedésen de nem mindig sikerül. Végül is a düh azért van... :(
Előzmény: HitetlenTamaska (8)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.11.19 0 0 8
Kedves Edvárd,

én tényleg igyekszem mérsékelt és kulturált lenni, de általában büszke vagyok arra, hogy kinek vagyok ellenszenves, szoval az ember, ha megfeszülne se tudna mindenki kedvére tenni.

Érdekes módon néha az ember politikai barátai számára válik ellenszenvessé, különösen akkor, ha azok valmely eretnek gondolatát nem tudják követni. A csalódás mértéke ilyenkor sokkal nagyobb, mint, az attól az ellenféltöl elszenvedett seb, akinek ellencsapására számitani lehet.

Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.19 0 0 7
...azt hiszem pár dologban megint egyet kell értsek... az egymást bosszantás végül odáig fajul hogy azokkal is ellenszenves leszel akikkel korábban mérsékelt és kultúrált voltál...

szóval: fertőző!

No előre is bocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocsbocs az eékövetekző 20 hozzászólásomért amit akkor írtam amikor éppen felidegesítettek...

Előzmény: HitetlenTamaska (4)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.11.19 0 0 6
Bocs természetesen PFT és nem PTF
Előzmény: HitetlenTamaska (4)
kaleb Creative Commons License 2001.11.19 0 0 5
Csatlakozom a "hülye és ostoba" kettőshöz. Én is egyetértek velük.

Kedves bodhran,

Mi történt? Megint kitelt a böcsület, hogy újra új nicken köszönthetünk?

HitetlenTamaska Creative Commons License 2001.11.19 0 0 4
A topicot üdvözlöm.

Nekem ez ügyben nagy csalódásaim voltak, normálisnak tünő emberek váltak mérhetetlenül trágárrá, durvává intoleránssá.
Sajnos mindez nem független az ország politikai közéletének durvulásától.
Egyébként az a megfigyelésem, hogy azok az emberek akik eljönnek összejövetelinkre a PTF-re, igyekeznek tisztességes hangnemet megüni egymással és akkor szoktak elmaradozni, amikor ez nem sikerül.

Ebben a müfajban nagy csábítás az érzelmeskedés, hogy, különösen akkor, ha valakinek gyenge érvei vannak, áthelyezze a vitát egy más síkra, és demonstrálja, hogy vitapartnere őt mennyire megbántotta, vagy a vele vitázó csakis egy elborult immmorális féreg lehet.

Persze vannak eleve olyan kollegák is, akik elsődlegesen abból élnek, hogy mások gyengéjében vájkáljanak és lehetőleg kihozzák őket a sodrukból.

Az egyik alapbaj, az, hogy az itt lévők előismerete és vitakulturája rendkivül heterogén, ami nagyon sokszor vezet megnemértésre és válik kölcsönös ingerültség forrásává.

Az itteni jószándéku értelmesek mellett sajnos mindig feltünnek a hivatásos zavarkeltők, provokatörök és az egyszerüen feltünési viszketegségben szenvedő debilek, desperadok, mániákusok. Ez utobbiak mennyiségi teljesítménye sajnos néha elképesztő arányokat ölt.

Előzmény: Alan Shearer (-)
Bendegoose Creative Commons License 2001.11.19 0 0 3
Montam, hogy nem fog elsüllyedni...:))))))))))
bodhran Creative Commons License 2001.11.19 0 0 2
TEgnap erről nyitott topicot (Civilizált hang) kicenzúrázták. De itt nincs egyenlőség. A Mazsihisz-boyok izzó gyülöletének, hazudozásainak nincs megfelelőjük a jobboldalon.
Bendegoose Creative Commons License 2001.11.19 0 0 1
Hogy ti mind a ketten milyen hülyék, és ostobák vagytok!
Ennyire demagóg dumát... Érvek, források? Merre vannak?

Mi az, hogy: "Mind a jobb, mind a bal oldal legtöbb hozzászólója szerintem becsültes ember, csak másképp látja a dolgokat"

Szóval szerinted itt minden balos/jobbos (ahogy tetszik) homoszexuális?

Bah!

Bende

((((((No, így van esély arra, hogy ne süllyedjen el a topic:) ))))))
:))))

Detto Amen

badcard Creative Commons License 2001.11.19 0 0 0
ámen
Előzmény: Alan Shearer (-)
Alan Shearer Creative Commons License 2001.11.19 0 0 topiknyitó
Már nem vagyok kezdő itt a Fórumon, és észrevettem jópár nagyon pozitív dolgot is.
Néha sajnos nagyon csúnya személyeskedésig fajulnak a viták, szerintem ez nem jó. Mind a jobb, mind a bal oldal legtöbb hozzászólója szerintem becsültes ember, csak másképp látja a dolgokat.
Szóval ez a pozitívum. Mert én mondjuk jobbos vagyok, de a vitáim során látom, hogy a balos partneriem is ugyanolyan értelmes, rendes emberek, mint a jobbosok, csak másképp gondolkoznak.
Tudom, hogy ez a topic nem lesz hosszúletű, mert békésnek szántam.:)
Végszóra pedig az embert vegyük észre egymásban, ne pedig a politikai beállítottságot.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!