Mi a párommal is járunk tiszteletben tartva a családosokat viszont mi elszeparált nádas mellett szoktunk lenni mert imádunk sasolni a hapsikat,,,,,enyi,, Az ottani 10perces kis kalandoktól sem riadunk vissza és imádjuk a sok kukkolo farkát meresztgető fickót akik egyenként lassan odaoldalaznak a pokrócunkra beszélgetésnek álcázva a dolgot. Igaz a párom nem birja a lógós golyókat meg a nagy pérókat mert taszitja. Erősen keresgéli a vékonyhoszút kerek feszes golyóval ami max 3.5 vastag csak. Mindenkinek más és más. nudisunci@gmail.com zsolt és szilvi 36évesek és biszexek
Sziasztok! Kerestem Dél-alföldi, de leginkább Csongrád megyei naturista lehetőségeket a téli időszakra, így találtam rá a mórahalmi fürdőre, ahol nemsokára lesz az új szárnyukban naturista szaunablokk, pezsgőmedence, élményzuhany.
Már hogyne a szex miatt keletkezett a naturizmus!!!!!:DDDDD A pasik mindenféle trükköt kieszeltek már, hogy rávegyék a nőnemű hölgyeket 1 kis meztelenkedésre:))))))) Helyes, és még1x helyes:DDDDD
Ennek itt a helye, és pont most küldtem két hozzászólást a "Hölgyek, urak, szex" kategóriába tartozó "Nudista helyek" és "Meztelenül otthon" topicokba erre vonatkozólag.
Még véletlenül sem!
A naturizmusnak itt a helye, semmi esetre sem a szexnél.
Történetesen ezzel lehet kikergetni a naturistákat a világból. Mármint, ha a szaxszel hozzák összefüggésbe az életmódjukat.
A valódi, nagyon szépen fejlett topic is itt van, a sima Törzsasztalon!