Keresés

Részletes keresés

igrek Creative Commons License 2003.02.20 0 0 4
Sziasztok!

Bár elég régen nem írt ide senki, gondoltam eloszlatom a jóhiszeműséget.

Az ugyan igaz, hogy R&R-lal ingyen telefonálhatsz hálón belül, de ez csak hanghívásra vonatkozik és nem adathívásra, amiről, ugye itt szó van.

No, csak ennyit akartam.

_Y_

Előzmény: vokop (-)
Solt Creative Commons License 2001.11.17 0 0 3
Olvasd el mégegyszer. Van egy laptop, ami a Vitamax-szal ingyen csatlakozhatna a másik Vodás telefont modemként használó bázisgéphez. Mivel ez a bázis-gép amúgy is állandóan (de legalábbis a vitamax-szal kihasználható időben) a neten lóg, már csak az marad, hogy megossza az internet-kapcsolatát ezzel a hozzá (ingyen!) betárcsázó laptoppal.
Előzmény: GarneTT (2)
GarneTT Creative Commons License 2001.11.17 0 0 2
nem igazán értem a dolgot, ez így nem igazán ingyenes. Akkor már inkább vegyél egy olyan telcsit, amiben van modem is, mint mondjuk a siemens C/m/s35, ami 14400 bps-en nyomul. és ott nem kell semmit se kötögetni, elég a telefont a gépre és kész
Solt Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1
http://support.microsoft.com/support/kb/articles/Q139/7/10.ASP
http://rbs.netmar.com/support/windows.htm
http://www.google.com
kaviat Creative Commons License 2001.11.17 0 0 0
j0l hangzik elsőre

.kav]4t r.e.b.

vokop Creative Commons License 2001.11.17 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A következő - egyenlőre még csak - elképzelésem van, erről érdekelne a véleményetek, ötletetek.
Vodafone.. Van két mobiltelefonom. A Vodafone Rock 'n' Roll csomagjával 21 óra után hétköznap és egész nap hétvégén ingyen lehet hálózaton belül telefonálni.
Lenne két számítógép. Az első egy modemmel Interneten van egyébként is, erre rákötök egy Vodafone Vitamax City kártyás mobiltelefont. A második gépen is szeretnék internetezni. Azt a gépet rákötöm a Vodafon Rock 'n' Roll előfizetéses telefonra, és feltárcsázom vele az első gépet, ami felengedi Internetre. A sebesség 9600 bps, ami épp csak levelezésre lenne elég, vagy IRC-re, de nekem már ez is nagyon sokat jelentene.

Jelenleg a Vodafone Vitamax City SIM kártya 2500 Ft lebeszélhetőséggel 2500 Ft a Tescóban. (5 hónapig használható újabb feltöltés nélkül)
Egy Rock 'n' Roll előfizetés 2 éves szerződés esetén havi 2990 Ft.

Nekem jelenleg - ami elfogadja a Vodafone-os kártyát - egy Nokia 3210 és egy Nokia 3310-esem van. Ezekről érdekelnének:

Nokia 3210: az akku mellett vannak forrpontok, van 'transmit' 'receive' és 'ground'. Ha van egy adakábelem, akkor ezen Internetes adatforgalmat is enged a telefon, vagy ezt nem arra találták ki?

A Nokia 3310-esen négy forrpont van, az érdekelne, hogy mik is ezek pontosan, melyik a 'transmit' 'receive' és 'ground'.

Egy olyan program érdekelne, ami észreveszi a beérkező hívást, és megossza a modemes kapcsolatot a mobiltelefonnal. (Dial up server) (a mobilt soros portra csatlakoztatott modemként kell telepíteni).Nem tudom eszébe jutottt-e már ilyesmi valakinek, vagy csak én fárasztom itt magam ilyen halott ötletekkel.

Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!