Keresés

Részletes keresés

(MD)csabav Creative Commons License 2003.04.09 0 0 6
baromság a jó édes...........!
quick forever!
Előzmény: Abszolút Nulla (5)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.11.18 0 0 5
ez a "gyorsétterem másként"? Mert ha igen, legalább nem látjuk többé ezt a baromságot.
Előzmény: szasza_hungary (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.17 0 0 4
+ rohadt dragak!!!!!
Janesz Creative Commons License 2001.11.17 0 0 3
Nos, a Quicket a kiszolgálás sebessége alapján inkább Slownak kellett volna nevezni... Akkor lehet, hogy nem csalódtam volna akkorát a múltkor a Nyugatinál. Bementem, egyedül voltam vevő és kb. 15 perc múlva hozták utánam a szendvicset, ami kemény volt és nem igazán meleg. Ennyit róluk.
__PT Creative Commons License 2001.11.17 0 0 2
Tolem bezarhat az osszes tablettas kajat arusito lanc, egyik kentaki-frajd-csiken-menu sem er fel egy szep furt szolovel vagy egy fokhagymaval bekent teljes kiolesu piritos kenyerrel.

Perverz Tata

JOKER Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1
Nem fog hiányozni. Életem legrosszabb hamburgereit ettem a Quickben. Ráadásul nem volt csirkés szendvicsük sem, pedig az árlistán rajta volt, ennyit a minőségi kiszolgálásról, amit hirdettek. A MC-ben legalább mindig mindenféle műanyag szendvicsük van, ami az étlapon szerepel, legfeljebb várni kell rá.
trooper Creative Commons License 2001.11.17 0 0 0
0szor voltam a quickben. miattam fogjak bezarni :-)

trooper

szasza_hungary Creative Commons License 2001.11.17 0 0 topiknyitó
Most olvasom:
Gyorséttermekhez illő gyorsasággal zárják be a Quick belga-francia étteremhálózat összes magyarországi, így pécsi étkezdéjét is. A nyár végén hatalmas kampánnyal nyitották meg városunkban azt az éttermet, amit most – alig néhány hónap múltán – bezárnak. A kérészéltű próbálkozás rengeteg pénzébe került a belga-francia anyavállalatnak, amely a Magyarországi terjeszkedésre összesen kétmilliárd forintot költött. A magyar hamburgerrajongók viszont nem költöttek túl sokat a Quick-nél, így most bezár a bazár.

A pécsi Quick étterem az ország többi pontján üzemelőhöz hasonlóan nem váltotta be a hozzá fűzött eredményeket. A belga-francia anyavállalat persze nem gondolta, hogy pár hónap alatt nyereségessé válik az új lánc, hanem a hosszú távú terjeszkedési stratégiába illeszkedve nyitotta meg hamburgerárudáit a térségben. A globális recesszió azonban keresztülhúzta számításait, így most a pánikszerű kivonulás mellett döntöttek. Képünkön az étterem még elérhető kínálata látható, érdemes még most, gyorsan kipróbálni, mert már nem túl sok ideig lesz elérhető...

Megkerestük a Quick pécsi éttermének vezetőjét is, hogy mondja el véleményét és tapasztalatait az üggyel kapcsolatban, ám ő nem kívánt nyilatkozni. Az itt látható képek alapján igazából nem is lehet túl sok mindent hozzáfűzni a történethez, az étterem kong az ürességtől. Tudósítónk ráadásul ebédidő táján tette tiszteletét a Quick-nél, ám még ilyenkor sem lehet embereket látni. Azért voltak néhányan az étteremben, ám ők nem vendégek, hanem dolgozók voltak. A fényképezés idejére bebújtak a kiszolgálópult mögé.

A belga-francia vállalat egyébként is kicsit késve jelent meg a magyar piacon, ahol már több nagy gyorsétkezde megvetette a lábát, és szívós marketingmunkával gyűjtögette maga köré az éhes vándorokat. A Quick most abban bízik, hogy a közeli jövőben az eddig oly ádáz módon gyűlölt konkurencia egyik szemfülese vet szemet a 40 magyarországi étteremből álló láncra, amelyet gondolkodás nélkül adnának el. Ha pedig nem jön vevő, akkor marad a felszámolás hosszadalmas és költséges folyamata. A zárás viszont biztosan olyan gyors lesz, mint szebb napokon a kiszolgálás

Mit szóltok a hírhez??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!