Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Na helo!Én löttem vele Bosniaban és 2 fényképpel is vagyok vele ha érdekel valakit freemailon keresztül megadom a lavél cimem és irtok küldök képet.Gorlyunov is volt nálunk,MG is söt fénykép is van mind 2 -röl.hi a cimem amin érdeklödhettek killercobra@freemail.hu
Üdv a topiknak!
Valóban van DP golyószóróm, de már csak egy.
Egyébként november 29.-én lesz egy MILITARY BÖRZE és GYŰJTŐTALÁLKOZÓ Szentendrén a helyőrségi klubban. Lehet asztalt is foglalni, ha valakinek van gyüjteménye és csere-berélni akar. Elérhetőség és bővebb információ a fegyvereszoli@freemail.hu.-n
Várom a gyűjtők és érdeklődők jelentkezését.
Üdv!
Ismerem a KS 600-as(!!!)tulajdonosát.Ő a haverom és együtt szoktunk motorozni a találkozókon.Kozármislenyben lakik.Majd megkeresem a pontos címet.
A képek Mohácson a főtéren készültek.
Üdv!
Jók a képek amiket felraktál, már láttam azt az oldalkocsis KS 750-et másik képeken is, a DKV gondolom a tiéd, gratulálok hozzá.
Érdekelne, hogy honnan tudtatok eredeti ruházatot szerezni, porköpenyt, stb.
A következő pécsi motorostalálkozóra szívesen elmennék, kérlek szólj, a fórumon kívül üzennék a KS 750 tulajdonosának ha ismered hivj fel.
Csőváz Maretics Zoltán
20/342-1095
A motorom fent van az URAL.HU/MOTORSHOW címen, Maretics Zoltán (Mixer) néven van fenn. Érdekel a veteránbörze Kiskunhalason, de a motorom pécstől még nyugatabbra van, szüleimnél, barcson és Kiskunhalas vagy 200 kilóméter, elég távol van, de majd meglátjuk. A képek jók, az én motorom típusa pontosan M 62-es, de van M 72-esem is. Sajnos nem tudok segíteni MG 42-es ügyben.
navycolt!
Jelenleg nem tudnék mit csinálni a DP tárral, de köszönöm az ajánlatot, ha szükségem lesz rá értesítelek.
Üdv!
Ha látok én is írok!Nekem MG42-hez kellene tokfedél és heveder.Ha tudsz segíteni, írj!
A motorod mikor látható találkozón?Jövőre gyere le a Kiskunhalasi találkozóra.Ott össze szokott jönni egy pár katonai járgány.Ha tudsz gyere korhű öltözetben, mi is úgy szoktunk menni.
Üdv!:-))))
Addig is oroszosan:HURRRAAAAAAAAAAAAA!
Hát igen, a jó öreg DP! Én sem láttam ilyet már vagy 6 éve. Sajnos, -azon kívül, hogy rendszeresen járj ki a Militaryára- én sem szolgálhatok tanácssal. Mindenesetre az érzést ismerem. Én is most verem a fejem a falba, hogy annak idején miért nem vettem egy rakás géppisztolyt, géppuskát 2000Ft/db áron. Az utolsó emlékem a hatástalanított fegyver vásárlásról, hogy miután a Kádár utcában vettem egy 6.35-ös, krómozott Zbrojovkát 2000Ft-ért, a haverom egy hétig fikázott, hogy milyen sokat adtam érte. Hát tessék, most meg vehetünk PPS-t 50.000-ért. No ennyit a nosztalgiáról!
Sziasztok
Azért nyitottam ezt a topicot, mert segítségre van szükségem. Van egy veterán, orosz gyártmányú oldalkocsis motorom: URAL M72-es típusú. Katonai motor volt, most már restauráltam és volt rajta egy DP Degtyarev golyószóró az oldalkocsin, ezt szeretném pótolni. Annyit már kiderítettem, hogy havonta egyszer van militari börze pesten, ott már voltam és nem tudtam venni. Ez a fegyver a hetvenes évek közepéig volt rendszeresítve a hadseregünkbe, amíg volt hivatalos honvédségi bolt ott olcsón lehetett venni hatástalanítva, papírokkal, de ez a bolt kb. 5 éve megszűnt. A kereskedőknél is próbáltam, de nem sikerült találnom egyetlen eladót sem. Akinek van valami ötlete, hogy honnan lehetne hozzájutni, természetesen legális hatástalanítotthoz, kérem írjon. Köszönöm Zoli