Keresés

Részletes keresés

valakiasokközül Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1
Sziasztok
Olyan személyeket keresek, akik egy komolyabb adatbáziskezelő program létrehozására képesek.
Az adatbázisban egy személyhez 30-40 adat van hozzárendelve. Az adatbázisban több ezer ügyfél lesz. Sok-sok kapcsolódás és szűrési lehetőségre van szükség. Több felhasználó használhassa egyszerre, de csak a részére kijelölt, jelszóval védett tartományokban dolgozhasson...
Természetesen a programért fizetek!

Várom a válaszokat
gamorra Creative Commons License 2001.11.15 0 0 0
Üdv

PHP-vel megoldható hogy tudjál ODBC-zni, én például Linux alatt - SZVSZ ez egy Linux forum - tudtam nagygépes adatbázisból PHP/ODBC segítségével adatokat kinyerni, de hogy hogyan kell NT alatt ilyent csinálni fogalmam sincs, javaslat futtas Linuxot + Apache-t a AS/400 egy particióján.

Gamorra

Filburt Creative Commons License 2001.11.14 0 0 topiknyitó
Hali,

A topic cime magaert beszel. B-)

Van egy WinNT 4.0 + MS SQL 7.0 + ASP alapon futo alkalmazas, ami ugy nez ki, le lesz cserelve WinNT + mysql + php -re. (Azt most hagyjuk, hogy az NT miert marad => felsobb dontes).

Az izgalmas az, hogy az MS SQL szerver minden ejjel adatokat szed le egy AS/400-as file-bol (hivhatjuk tablanak is), ODBC-n keresztul.

Szerintetek megoldhato ugyanez mysql-lel? Vagy ez inkabb php? Tudok egyaltalan ODBC-zni majd? Egyelore ezek a kerdeseim, amik eldonthetik a 'project' kesobbi sorsat...

Koszi,

Filburt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!