Nofene! Mágiaügyi miniszter? (Persze csak akkor, ha Cornelius Fudge nyugdíjba vonul.) L tudná intézni, hogy az idő visszafelé haladjon, és holt szellemek feltámadjanak.
Remélem a belügyminiszteri tárcát kapja meg. Ráférne az országra egy kicsipici jog és igazság is... Mert handabandát azt kapunk doszt.. immár tiz..egynéhány éve !
A másodikat neked is tiszta szívemből kívánom.
(de lehet, hogy ez az elsővel szükségszerűen együttjár)
Neked és mindenkinek, aki azt gondolja hogy az a jó Mo-nak, ha a házibuli folytatódik.
Egyébként érdeklődve fogom figyelni mi történik majd Mo-gal ha a fidesz nyer, és kiváncsi leszek kinek lesz igaza. Nem félek, mert szerencsés ember lévén nem fog felkopni az állam. De az lehet hogy fel fog kopni az ÁLLAM.
Nagyon erdekes, amit mondasz: tehat piarreform rafer a mijepre, mert nem mindegy, hogy milyen formaban mondjak az igazat. Akkor hogy fog kinezni a dolog? Hogy kell piar-szabatosan mondani, hogy zsido? Hogy kell piar-szabatosan rehabilitalni Bosnyakot? Hogy kell piar-szabatosan szidni a ciganyokat? Hogy kell piar-szabatosan buzizni? Piar-szabatos Nagymagyarorszag?
Csak arra vigyazzatok, hogy azert mindenki ertse. Te vagy itt a forumon ugy latom az emberformaju naci, ezert neked adom a tanacsot: mondjatok majd azt, hogy "idegenszivu", mint Vityesz 97-ben az Urikaszinoban vagy Vigado vagy hogy hivjak.
Bastardóhoz csatlakozva kívánom Néked, hogy Csuka miniszter legyen és Te közvetlenül alája légy beosztva. Megtisztelő feladat lesz hordanod utána a kacsát meg a protkót, és skubizni helyette a folyosót, hogy mikor jön a nagyvizit. Persze, csak, ha engedik az ápolók...
Csót:
b
Csurka szerintem nem lenne miniszter ha mégis koalíció lenne. Mert minek? Nem szakember. Csak átfogó kérdésekben van érdemi véleménye: a kormányfői szék meg feltehetően foglalt...
Annyiban egyet értek Veled hogy ráférne a MIÉP-re egy kis píárreform. Nem bej ha az ember szalonképesen beszél - mégha igazat szól akkor is jobban veszi ki magát.
(kívánom csak neked, hogy Csurka miniszter legyen)
(kívánom csak neked, hogy Orbán még négy évig miniszterelnök legyen)
(csak neked, csak itt, csak most)
Nofeneszelíd, ez, ha nem tévedek, nem káromkodási verseny. De ha te nagyon szívedre veszed a dolgot, nem bánom, kicsit szidalmazhatsz, aztán majd szólj hozzá a lényeghez is.
Egyébiránt a kor tényleg nem akadály. Ha hatalomról, pénzről volt szó Csurka eddig is konok kitartással masírozott a célja felé.
Kedves Tiborc
Az én szemem elött is lebegett kora, amikor a második bekezdésben lévő jóslást megtettem.
Egyébként tudod, hogy Adenauer (holtában is bocsássa meg nekem, hogy ebbe párhuzamba belerángatom) hány éves korában lett miniszterelnök?
Nagyon valószinütlen, hogy formális Fidesz MIEP koala létrejöhetne.
Még ebben az eseteben is feltételezhető, hogy Orbánnak lenne annyi esze, mint Schüsselnek volt, és Csurka nem kapna miniszteri tárcát.
Én azt is megengedem magamnak, hogy megjósoljam, hogy a MIEP-en belül is meg fognak indulni olyan belső mozgások, hogy a párt szalonképesítése érdekében háttérbe szorítják a vállalhatatlanul protofasiszta Csurkát, és olasz mintára közép felé mozduljanak el.
Ez mindenképpen bekövetkezik, ha a párt megerősödve kerül ki a választásokból.