A megvásárolt edények mellé mindenkor követeljék meg a nyugtát, vagy számlát,a garancia-kártyát kitöltve, magyar-nyelvű használati utasítást. Máshogy hogyan akarnak esetlegesen garanciát érvényesíteni ?
Vásárlóimnak a szakácskönyv jár, de azért ezt azoknak nem tudom biztosítani akik más forrásokból szerzik be edényeiket.
Premont egy felháborodott vásárló, aki mindent megpróbál az igazságáért. Ez az egész "ügy" nem használ a Berghoffnak, de a véleményét Neki is joga van elmondani mint mindnyájunknak.Ez a hivatkozás egy kicsit tényleg reklámizű a részéről,szerintem azonban csak tenni próbál az átverések ellen, mint Te is .
Vagy lehet, hogy ezzel a nagy zepter-ellenességgel a Berghoffnak hajtod a vizet?
Én tudom, hogy nem, azonban az aki akarja, az írásaidból ezt is érezheti.
Üdvözöl alexbácsi, és a harag rossz tanácsadó. Hideg fejjel , nyugalommal , sarat nem dobálva közelebb jutunk megoldáshoz.
A Reformix Kft. a BerghOFF termékek hivatalos magyarországi importőre. Amennyiben segítségre, alkatrészre, tanácsokra van szükségük, forduljanak bizalommal hozzánk.
A Reformix Kft., importőr lévén egyelőre nem folytat direkt értékesítési tevékenységet, megrendelőink és vásárlóink üzletpolitikája pedig nem tőlünk függ. Az viszont bizonyos, hogy a velünk kapcsolatban álló forgalmazók segíthetnek a termékekkel kapcsolatos kérdéseikkel, alkatrész igényeikkel stb. kapcsolatban.
A BergHOFF magyarországi képviselete immár olyan kezekbe került, ahol a cél az, hogy a termékek minél szélesebb körökhöz eljuthassanak, megfelelő alkatrész ellátással együtt, a körülményekhez és lehetőségekhez képest a legkedvezőbb árakon.
Amennyiben élnek az interneten fellehető kétes ajánlatokkal, bizonyosodjanak meg az alkatrészellátás feltételeiről, elektromos termékek esetén a magyar előírások szerint kötelező bevizsgálás meglétéről.
Látogassanak el honlapunkra a www.reformix.hu, illetve a www.berghoff.hu címeken, ahonnan eljuthatnak a gyártó, a belga BergHOFF worldwide fejlesztés alatt álló magyar nyelvű oldalára is.
Érdekelne, hogy mi a véleménye az alábbi történetről.
Az érdekvédelmen nyitottam egy topikot, és oda írta premont nevű olvtárs:
A reklámcédulákból azóta is látható, hogy Berghoff edényekről van szó. A cég nem tesz semmit az ilyen ügyeskedők ellehetetlenítése érdekében?
Nyugdíjasként néhányszor elmentem ilyen olcsónak látszó 1000 ft. -os utakra. Utoljára vásároltam is és mondhatom jól beugrottam . Edényeket kináltak az árubemutatón. 400. 000 ft. volt az ára , és azonnali vásárlás esetén 200. 000 Ft. -ért meglehetett vásárolni. Én éltem a kínálkozó lehetőséggel. Az edények kiválóak , és gondoltam a lányoméknak is veszek egyet. Elkezdtem itt az interneten keresni, és képzeljétek 100. 000 Ft. -ért kaptam ajánlatot ugyanarra az edény- összeállításra, amit előlegfizetés nélkül , egy telefonra házhoz is hoztak. Szerintetek mit kellene tenni , egy ilyen esetben ? És ki véd meg bennünket az ilyen csalóktól ? A szóban forgó cég egyébként a Midicinarts, innen Veszprémből elköltöztek a valahova és most valami Reformix néven folytatják azt hallotam, /de ez nem biztos/
Nem állt szándékomban senki üzletét rontani. Azt hiszem, a törvény előírja, milyen feltételek alapján lehet műszaki termékeket forgalomba hozni. Ezek után meggondolom, hogy javíttassam az ajándékba kapott edényeim, vagy inább használjam a másik készletemet továbbra is. Ha egy cég vevőszolgálatot, raktárt, szervizt, irodaházat, stb. tart fenn, annak a költségei is nagyobbak, tehát többe kerülnek a termékei. Azért a számomra biztonságosabbnak tünik.
Az az érzésem, hogy Önnek semmilyen javításra nincs szüksége, csak mindössze a Berghoff termékeit próbálja rossz színben feltüntetni .Ebbéli érzésemben megerősít a Zepter topic-ban irott hozzászólásai.
A szervíz ellátásról:
Mi úgy gondoljuk minden ügyfelünknek az a legkényelmesebb ha otthonában segíthetünk, nem kell legalább kétszer autóba, tömegközlekedési eszközre szállnia, vagy vidékieknek postára tenni, ha elkészült érte menni stb.
Ezzel szemben a mi módszerünk az hogy kollégánk megbeszélt időpontban felkeresi Önt és minden problémáját megbeszélheti vele. Tanácsot kaphat a már használt eszközökkel kapcsolatban, megismerkedhet újdonságainkal,és nincs másra hivatkozás ha valami nem úgy történt ahogy Ő az eladáskor igérte.
Ezért ismételten és nagy tisztelettel kérem hívja kereskedőjét, vagy írjon nekem e-mailt, niastudio@axelero.hu és SEGITÜNK !!!
Erről ennyit.
Nem akarok rekámot itt egy másik cégnek, mert nem lenne talán helyes, azért én jobban örülnék ha az élet úgy hozná, hogy szervizt is fenntartsanak és talán képviseletet is ahogy más, jobb értékesítő cégek. Kézzelfoghatóbb lenne a jelenlétük az országban. Nem az a gondom, hogy valami elromlott, (az más eszközzel is megeshet) hanem a javítás lehetőségének formája.
Itt a topicban olvastam más céggel kapcsolatban árösszehasonlítást. Inkább a drágábbra szavaznék, mert ott elérhető a szerviz és nem kell a kereskedőt várni, hogy mást ne is említsek.
Azért köszönöm a választ.
Az élet szerencsére nem tette szükségessé , hogy olyan szervizet, mint pl. tv szerviz
működtessünk. Nálunk az ilyen problémákkal , és ezt a magyarnyelvű tájékoztatója is tartalmazza ahhoz kell fordulnia akitől, az eszközöket vásárolta, és Ő elfog járni Ön helyett is , hogy eszközei tökéletesen működjenek. Ha letörött ? a füle ad másik edényt, vagy a helyszinen kicseréli a hőmérőt, egyszóval később is képviseli az Ön érdekeit. Én azt a jánlottam fel , hogyha közli cégemmell E-mailben számla adatatit, akkor az illetékes forgalmazót elfogom küldeni Önhöz, de ezt akár személyesen is megteheti, Közbenjárásomat, és seghitségemet ismételten felajánlva :
Tisztelettel üdvözli : alexbácsi
Ha Ön a kért adatokat nem hajlandó közölni nekem nincs módomban segíteni !
Segítséget szeretnék kérni. Berghoff edénykészletem mellé nem kaptam használati utasítást, sem recepteket. A hagyományos főzésen túl fogalmam sincs hogyan tud többet? Hogy lehet benne víz nélkül főzni? zsír nélkül sütni? A segítségeket előre is köszönöm
Szeretném megtudni a szerviz címét, mert két edényem füle törött le, kettőnek meg a hőmérője repedt el. Ha van központjuk, annak a címét is jó lenne tudni.
Katus 15! Nagyon örülök elégedettségének, s annak is hogy ennek hangot ad! Kérem privát küldje el cimét , hogy egy kis karácsonyi meglepetéssel kedveskedhessünk Önnek a Berghoff nevében !
Kellemes karácsonyt és Boldog Új Évet kivánok minden olvasónak !
Berghoff árakat a www.komplett-otthon.hu konyhafelszerelési oldalán lehet találni, és egy néhány ár a www.iker.hu oldalán is van .Ha gyorsan megnézed akciót is találsz !
A "melyikben " kérdést talán az döntse el, hogy "kinek a pap kinek a papné".
Ha a szóban forgó márkáktól ki-ki azt kapja amit vár akkor semmi baj nincs.
Az alap ugyanaz , a felépítmény és marketing egyedi.Örűljünk hogy ezen vitatkozhatunk, s az igazi nyertes a vásárló aki immár választhat ígénye és izlése szerint.
És egy jó hír:Az olasz barátnak nem kell becsempésznie a Berghoff edényeket mert ez immár:
de megnyugtatás végett: szoktam (bár a feleségem a konyhatündér), mégpedig a bonyhádi zománcgyár - számomra teljesen megfelelő - edényeiben. És nekem teljesen bevált...és olcsó is...és az egyik fazék már 35 éves és tök jó...:D :D :D
A Zepter garantáltan nem forgalmaz Berghoff termékeket. Tippem sincs rá, miért kell a Zepter pecsét a Berghoff dobozokra és főleg arra, hogy ki követte el ezt a galádságot.
Azért érdekes végiggondolni, hogy kinek áll érdekében, hogy megtévesztést alkalmazzon és miért? Amíg a Zepter a etalon, addig persze nincs gondom.
BergHoff a készlet (lejebb írtam milyen), de kívülről rá van ütve egy zepteres pecsét, meg logó...stb.
Mintha a Zepter forgalmazná ezt is...ilyen érzése lehet az embernek...
-b-
ui.: nekünk úgy is adták oda, hogy zepteres készlet...:))))