Keresés

Részletes keresés

Ordovicium Creative Commons License 2003.12.22 0 0 104
Áll a város, a metrókban max. 1 db mozgólépcső megy, tumultus van a járatokon, és ezt kaptuk a pofánkba:

"A BKV tud róla, hogy nehéz közlekedni a fővárosban
2003. december 22., hétfő 12:39
113 olvasás

A gondot az okozza, hogy az iskolai szünet szerinti menetrend, és a bevásárlási roham egybeesik. A BKV illetékese tehát tud róla, ez viszont nem jelent semmit.

-A város néhány pontján szinte kaotikus állapotokat lehet tapasztalni. Eléggé nehéz közlekedni például a 47-es villamos vonalán. Vagy Budáról Pestre a 7-es autóbusz vonalán. Milyen menetrend szerint indítja a járatait a Budapesti Közlekedési Vállalat, mire számítsanak azok akik, most indulnak karácsonyi bevásárlásra? Sűrítik-e ezeket a járatokat?

- December 22-én és 23-án az iskola szünetekben érvényes munkanapi menetrendben közlekednek a járműveink – tájékoztatott A BKV fődiszpécsere, Fehérvári Tamás. 24-én szombati menetrend szerint közlekedünk jellemzően 16 óráig.

- Hogyha a tanítási szünetnek megfelelő rendben mennek a buszok és a villamosok, az egyben azt is jelenti, hogy ritkábban járnak, nem?

- Igen, hát annál ritkábban, mintha tanítási idő volna. Iskolaszünetben érvényes munkanapi menetrend, de hétköznapi menetrend szerint.

- Azt tudom, hogy a metrók gyakrabban járnak, és a HÉV-eket is több kocsival indítják el. De tervezik-e azt, hogy esetleg változtatnak ezen a renden, tekintettel arra, hogy még most is sokan indulnak karácsonyi bevásárlásra.

- Nem tudok arról, hogy sűrítenénk a járműveinket. Szerintünk nincs zsúfoltság. A közúti forgalom az, ami erős és időnként ezért késnek a mi járataink is. Most a Gellért-téren és a Bartók Béla úton jelezték, hogy elég nagy a torlódás, eddig nem volt jellemző a járatainkra a késés. Most kezd egy olyan 10 perc körüli késés a budai oldalon kialakulni. "

johnny99 Creative Commons License 2003.03.29 0 0 103
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ki........ul rühellem ha van bérletem, v. ha lyukasztok, és egész utamon 1 db ellenőrrel sem találkozom.

hogy vagytok ezzel?

Csőrösi Koma Creative Commons License 2003.03.29 0 0 102
Mikor fogja végre a BKV a NÉPSTADION megállót megváltoztatni? Több autóbusz és trolibusz hordozza körbe a városban ezt az elnevezést, nem is beszélve a metroról
Egyrészt a Stadiont átnevezték, egy még élő ember nevére -no comment-, másrészt pl. a 75-ös troli végállomásától legalább egy kilométer.
Talán most, hogy elkészült az új Sportcsarnok, lehetne arról elnevezni, vagy még jobb lenne, ha az ott található közterületről neveznék el Kerepesi útnak, vagy Hungária krt.-nak.
valleyboy Creative Commons License 2002.10.03 0 0 101
a mertókocsikba beraktak egy budapest metrovonalai térképet ami a demszki féle kampánypropaganda része és 5 metró vonala van rajta.
elképzelem a nyomorult turistákat akik nézik a térképet azt át akarnak szállni a kálvin téren....
Libertine Creative Commons License 2002.08.09 0 0 100
Azér' a 106-osnak nem kellene rendszeresen kimaradnia, amikor munka után haza szeretne térni az ember.

a libertine

Tonex Creative Commons License 2002.08.09 0 0 99
Azóta nem is láttam a 7esen ellenőrt :-)))
Amúgy minden elismrésem a sofőröknek a türelmükért, és a vezetői képességükért..
Előzmény: valleyboy (98)
valleyboy Creative Commons License 2002.08.09 0 0 98
A Bartók Béla út háborúban áll.
Ösztönlény Creative Commons License 2002.02.13 0 0 97
Minden ember jónak születik, csak valakire időközben felkerül a kis piros masni.
Előzmény: shit4sale (96)
shit4sale Creative Commons License 2002.02.13 0 0 96
Hallelujah! felnéztem és ragyogott felettem a glória!
Előzmény: Ösztönlény (95)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.02.13 0 0 95
Hát persze, mert nekünk egészséges a lelkünk és az erkölcsi érzékünk. Mi jó emberek vagyunk.
Előzmény: Tonex (94)
Tonex Creative Commons License 2002.02.13 0 0 94
Egyetértek! Nem lehetne SEMMIVEL rávenni, hogy ellenőr legyek! Soha!!
Előzmény: Ösztönlény (93)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.02.13 0 0 93
Nyugodtan általánosíts.
Én ha megkínoznának, sem lennék jegyellenőr. Akkor a halál!
Előzmény: shit4sale (92)
shit4sale Creative Commons License 2002.02.13 0 0 92
ButaKöcsögVállalat
(na O.K. nem általánosítok - az összes jegyellenőr és számos busz/vili vezető, stb.)
Tonex Creative Commons License 2002.02.13 0 0 91
Kiderült a turpisság! :-))
Csak a 6.40-kor induló (Törökbálintról) busz megy a Bosnyákig.. Kurvára ki lettek segitve az emberek!
Előzmény: Tonex (82)
koef Creative Commons License 2002.02.12 0 0 90
Kedves Ösztönlény, gondolj rá, mi lenne, ha a foglalkozásodhoz azt kellene beírni: munkanélküli. Ilyen esetben nézegetheted az ajánlatokat: osztogathatsz szórócédulákat, sétálgathatsz órákig arcodra fagyott idétlen vigyorral és az előtted átsiető embereket molesztálhatod udvarias megszólítással, hogy válaszolj néhány, téged abszolút nem érdeklő kérdésre, ha van kedved, söpörhetsz járdát vagy aluljáró-lépcsőt lehetőleg akkor, amikor föntről egy busznyi embertömeg riszál lefelé..., elmehetsz embertársaid által körbebrunyált vécéket takarítani, ha ehhez nincs kedved, még mindig elmehetsz BKV-ellenőrnek, ott kiélheted hatalmi vágyadat, amit eddig mindenhol elnyomtak, lehetsz irtó fontos ember, kioktathatsz nálad sokkal intelligensebb és kulturáltabb, csak esetleg feledékeny utasokat, s ehhez még bérletet sem kell venned.
Előzmény: Ösztönlény (79)
koef Creative Commons License 2002.02.08 0 0 89
Azért én nem mennék el ellenőrnek. Ők azok, akiket mindenki utál, ők ezt tudják is, ezért nagy vehemenciával vannak az utazóközönség iránt.
Van gyengébb és erősebb ellenőr. A gyengébb ellenőr fiatal, 40 kg alatti lányból lévő bliccelőt pécéz ki, azzal könnyebb elbánni - elég ha merészen eléáll. (Azért nem árt figyelembe vennie, hogy a pici lány könnyebben kibújik a hóna alatt és elszalad.)
Az erősebb ellenőrök nem sokat teketóriáznak a nagyobb termetű utasoknál, keményen lerántják róla a télidzsekit az ujjánál fogva, mire az utas kénytelen visszajönni érte.
Mindkét ellenőrfajta azonban vigyáz egyre: a "nem ma sült le a napon" típusú kreolbőrű egyedeket, valamint az újnáci sütetűeket látóvonalon kívül kell hagyni, lehetőleg az aurájukból is messzire kerülni.
Előzmény: Besenyő Pista bácsi (88)
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.02.05 0 0 88
Szinte már vonzó az ajánlat, nem?
Tonex Creative Commons License 2002.02.05 0 0 87
Megint kaptam valami aranyosat :-)

A budapesti tomegkozlekedes drasztikus felgyorsitasara keszulo, igeretes jovo elott allo, de a cegbirosagi bejegyzes gatjat eddig atugrani nem tudo fuvarozo vallalat keresi

JEGYELLENOR (Bilet kontroll officer/ticket manager) munkatarsat.

Kovetelmenyek:

- Szamok es betuk ismerete
- Eros idegek (elrettento nezessel potolhato)
- Legalabb egy jo szem
- Az ervenyes menetjegy minden korulmenyek kozotti felismerese
(akar sotetben is)
- Gyors lab, ha szalad az utas, vagy ha Onnek kell iszkolni

Felveteli feladatok:

- Egy Vietnamot is megjart kikepzotiszt verbalis agressziojanak elturese
- Ugyanez forditva. Cel a tiszt megtorese
- Jegyvizsgalas gyors, emberekkel tomott, kanyarodo jarmuben kapaszkodas nelkul
- Csoportdinamika. A tarsakkal osszefogva a celszemely bekeritese
- Alkudozasi technikak bemutatasa. Cel a minel magasabb potdij elerese.

Amit nyujtunk:

- Lelki tamasz a nehez idokben
- Kezzel himzett karszalag (a kar pontos meretet Ilonka neni szabonknak kerjuk sms-en elkuldeni)
- Sok meleg helyzet egy moralisan torhetetlen csapatban
- Vedoruha atok ellen
- Futocipo, ha a helyzet megkivanja
- A potdijbol jutalek

Ha felkeltette erdeklodeset ajanlatunk, kerjuk, jelezze jelentkezeset az alabbi cimre:
erosvagyok@jegynelkulreszkess.hu

Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.02.04 0 0 86
Küldjük őket a parlamentbe?????
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.31 0 0 85
Hááát, annyira, hogy "valami biztosan járni fog" Budapesten. Elvégre hol élhetnék ki az ellenőrök a hatalmi törekvéseiket?
Előzmény: Tonex (84)
Tonex Creative Commons License 2002.01.31 0 0 84
És ez mennyire biztos? Szted?
Előzmény: Ösztönlény (83)
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.31 0 0 83
Szerintem annyi, hogy "fog járni".
Előzmény: Tonex (82)
Tonex Creative Commons License 2002.01.31 0 0 82
Tudja valaki, hogy mi igaz abból a hirből, hogy a 172-es busz Törökbálintról nem csak a Kosztolányiig, hanem a Bosnyákig fog járni?????????????????
Tonex Creative Commons License 2002.01.30 0 0 81
És a fizetés? Azzal mi lesz? Elvégre az is egy döntő szempont!
Előzmény: Besenyő Pista bácsi (80)
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.30 0 0 80
A válasz egyszerű:
1. Engedélyt kapnak zaklatásra.
2. Gyönyörű munkaruha.
3. Kémkalandok álcázva.
4. Jópofizhatnak széplányoknak.
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.29 0 0 79
Friss jogsisként épp autóbűvöletben élek. Tegnap -3 hónap után először- ismét Metróra szálltam. Nem változott semmi. Jövök fel a mozgólépcsőn, hat köcsög ellenőriz, ebből három azzonnal kiszemel engem. "Fiatalameber, a jegyét", úgy érzem magam, mintha egy tálib lennék, és Kandahárból törnék ki. Arcukon a gyilkos mosoly, na ez megvan! Az egyik még a kezemet is megböki. Amikor meglátja az érvényes jegyemet, csalódott arccal, köszönés nélkül továbbenged. Csak azt kérdem: hogyan tudta a BKV Pest összes parasztját egy munkahelyre csábítani?
Előzmény: Besenyő Pista bácsi (78)
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.29 0 0 78
Amit tegnap írtam, ma megcáfolta magát.
Besenyő Pista bácsi Creative Commons License 2002.01.28 0 0 77
Nem is merem kimondani, de ma pontosan jött a 3-as villányos!
Ösztönlény Creative Commons License 2002.01.24 0 0 76
:)
Gratulálok, kurva jó volt!
Frankón ilyenek!
Előzmény: Tonex (73)
Tonex Creative Commons License 2002.01.24 0 0 75
Érdekes eszmefuttatás!
Előzmény: Éjfélkapitány (74)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!