Keresés

Részletes keresés

Uzbencevolt Creative Commons License 2001.11.10 0 0 13
Szóval 5 év elegendő is volt arra , hogy Várhegyi úr lelkiismerete feltámadjon.Felerészben.
Ja ! egyébként ez nem volt tilos pártfinanszirozás , vagy ez csak zsebbe ment?
northman Creative Commons License 2001.11.10 0 0 12
Hi!
Hála istennek az MDF már megszabadult az ilyen fajta emberektől. Ezek most mind a Fidesz körül őgyelegnek és nyalogatnak (lásd Horváth úr, stb.).
By
nyrgy hz Creative Commons License 2001.11.10 0 0 11
"Ismert trükk, és az is, hogy ezzel a manipulációs játékkal (összekötjük, hogy nemrólunk beszéljenek)pont azok vádolnak akik elkövették."

A Közpénzekből Finanszírozott Nagy Magyar Megfigyelési Ügyre gondolsz? Ez önirónia vagy cinizmus?

Előzmény: Cassius Dio (9)
Cassius Dio Creative Commons License 2001.11.09 0 0 9
Nagy összegben fogadnék, hogy le nem mondása esetén itt zokognál, hogy "ezek mennyire nem eu'opaiak".

A többieket meg megillétné valamilyen ártatlansági vélelem vagy mi a szösz, amíg fel nem jelentitek, és el nem itélik őket - Te kis keleti demokrata.

Jaj, de már megint nem beszélünk a lényegről - sikerül elterelnetek a figyelmemet az SZDSZ-ről. Lám-lám Horváth Béla neve szerepel a címben, nem is az SZDSZ székházé - hogy lehet így utalni erre?

Ismert trükk, és az is, hogy ezzel a manipulációs játékkal (összekötjük, hogy nemrólunk beszéljenek)pont azok vádolnak akik elkövették.

Előzmény: Törölt nick (8)
Cassius Dio Creative Commons License 2001.11.09 0 0 7
Jól értem, hogy itt többek szerint az lett volna jó, ha le se mond?
Vagy már az is baj ha a sapkát leveszi?
Hy Creative Commons License 2001.11.09 0 0 5
Nem változott a mérce!
Csak a píjárosok +győzték, hogy legalább egy picit próbáljanak

: "annak látszani, ha már nem azok"!

Előzmény: Tecs (3)
Szittya Creative Commons License 2001.11.09 0 0 4
Orbán azonnal elfogadta a lemondást. Nem érdemes következetességet számonkérni az egykori ultraliberális hatalomakarnok szélkakastól.
Előzmény: Tecs (3)
Tecs Creative Commons License 2001.11.09 0 0 3
"Várhegyi Attila azért döntött a lemondás mellett, mert 'nem szeretné az üggyel erkölcsi értelemben terhelni a kormányt'. "

Eddig nem zavarta, hogy bárkit is terhelne. Csak nem a közelgő választások miatt változott meg Várhegyi úr erkölcsi mércéje? Eddig azt szajkózták fideszék, hogy vélelmezni kell az ártatalnságát. Nos, Várhegyi úr az ítélet jogerőre emelkedéséig ártatlannak tekintendő. Orbánnak, ha következetes, egyelőre nem szabad elfogadnia barátja és üzlettársa lemondását.

"nem szándékozik lemondani a Fidesz választmányának elnöki posztjáról. "

Nagyon helyes, oda való.


Előzmény: nh (0)
Szittya Creative Commons License 2001.11.09 0 0 2
'nem szeretné az üggyel erkölcsi értelemben terhelni a kormányt' - Hát eddig mi a fenét csinált? A baj az, hogy a kormány nemcsak a pártjáé, hanem az országé, így a miénk is, így nekünk is megfeküdte a gyomrunkat.
Előzmény: nh (0)
Hy Creative Commons License 2001.11.09 0 0 1
Ezé is a Hornkormány a felelős!
Előzmény: Ariel (-)
nh Creative Commons License 2001.11.09 0 0 0
Lemondott tisztségéről Várhegyi Attila, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának politikai államtitkára, miután az ellene és 9 társa ellen folyó büntetőperben a Budakörnyéki Bíróság első fokon bűnösnek találta hanyag kezelés vétségében. Várhegyi Attila újságírók előtt elmondta, hogy távozásáról - időpont megjelölése nélkül - az ítélethirdetést követően tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt. A kormányfő elfogadta államtitkára lemondását.

Várhegyi Attila azért döntött a lemondás mellett, mert 'nem szeretné az üggyel erkölcsi értelemben terhelni a kormányt'. A volt államtitkár ugyanakkor közölte, hogy nem kíván távozni a közéletből, így nem szándékozik lemondani a Fidesz választmányának elnöki posztjáról.

Ariel Creative Commons License 2001.11.09 0 0 topiknyitó

ugy latszik Horvath Belanak a fidesz nem postazta a szolnoki ingatlanokbol finanszirozott valasztasi kampany bizonylatait..lehet hogy kicsi volt a postaladaja a belanak? vagy nem biztak a belusban?

Vajon miert nem ugranak a (szelso)jobb itteni e-kurucai egy mar bizonyitott ugyben, ami hasonlit az szdsz most bedobott botranyahoz?
lehet nekik nem is az igazsag a fontos, hanem az szdsz gyuloletuk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!