Keresés

Részletes keresés

alband Creative Commons License 2001.11.04 0 0 3
Kedves Mr. Spock
Az értesüléseimet arab barátaimtól ,kelet szakértők nyilatkozataiból, különféle hírtelevíziókból szerzem.Persze lehet, hogy a te állításai igazak
Előzmény: Mr Spock (2)
Mr Spock Creative Commons License 2001.11.03 0 0 2
Kedves alband,

Topiknyito hozzaszolasodban mar a negyedik sor utan eljutottal a "nagy kovetkeztetesre", es az persze Izrael. Nevetseges elhinni, hogy a Saudi Arabiabol szarmazo, Afganisztanban elo bin Laden TENYLEG a tobbezer kilometerre onnan levo Izrael miatt csinalna amit csinal. Ez olyan, mintha Magyarok ongyilkossagig elmeno vakmeroseggel harcba szallnanak valamilyen Andorraban torteno igazsagtalansag miatt. Ilyen csak a mesekben van, az igazi eletben nincs.

Az igazi eletben valami egeszen mas van. bin Laden mar tizeneves koratol fogva harcol VALAMIERT. De egyaltalan nem ugyanazert. De a cel azonosnak latszik, HATALMAT akar. Beletartozik a jolismert kategoriaba, maniakus orultek akik ugy erzik hogy az eletuk csak akkor teljes, ha az egesz vilagot kontrollaljak (lasd Hitler, Sztalin, stb). bin Ladent kirugtak Saudi Arabiabol, megfosztottak allampolgarsagatol. Most bosszut lihegve probalja kitalalni, hogy hogy lehet OTT atvenni a hatalmat, onnan kiterjeszteni az arab vilagra, es ha az olaj-penz az o kontrollja alatt van, esetleg hogy lehet a hatalmat kiterjeszteni a vilagra.
De az elso kritikus lepes az a saudi arabiai hatalom es penz megszerzese, amiben az ottlevo USA alakulatok akadalyozzak meg. EZ az IGAZI cel: az ottlevo USA alakulatok kiturasa, es akkor o szepen be tudna vonulni, es atvenni a hatalmat Saudi Arabiaban. bin Ladent csak annyiban erdekli az Izraeli kerdes, hogy ott is USA katonai befolyas van. A kesobbi terveiben esetleg ez akadalyozza, de nem most. Most Saudi Arabia a cel.

Gabor

Előzmény: alband (-)
alband Creative Commons License 2001.11.03 0 0 1
Igen
Előzmény: harm2 (0)
harm2 Creative Commons License 2001.11.03 0 0 0

Tehát az USA azt állítja, hogy nulla katonáját fogták el.

alband Creative Commons License 2001.11.03 0 0 topiknyitó
Be kellene látni, hogy az amerikai katonák nem filmbéli hősök.Talán egy elönyük a rendkívüli
technika.Eddig azt mondták, hogy több kommando is tevékenykedik sőt még Angliától is kértek egységeket most, hogy leszerepeltek, nincs is vagy alig van néhány béna katona ott.Így a terrorizmust nem lehet megfékezni.Az okot kellene megkeresni, az ok pedig Israel ebben és sok más estben is.
Nem szeretném ha olyan mészárlást csinálnának mint Vietnámban stb..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!