Hát igen, azért Bódi Árpi is itt volt. Emlékszem ő a korcsolya pálya mellett kampányolt. Egy hozzászólást megért egy másik ex-szabinetes dolgozo is (bocs, de a nickjét elfeledtem, irl néven meg nem akarom beírni).
Nem voltunk sokan.
Érdekes, Don Valentinora, dejóra nem emlékszem mikor jött.
Idézet Papcitól (Itt aztan tenyleg semmi sincs... topik, 4-es hozzászólás):
A Fórum már él egy jó ideje, csak eléggé kiszámíthatatlanul zajlik a csevej és sajnos az alapbeállítások (2 nap) miatt van úgy hogy kicsúszik 0-ra. (egyébként meg mivel én szerkesztem az Index-Kelet-et én nyitottam az első témát bibiiii :-)
Mivel Papci legelső hozzászólása a fent (pontosabban inkább lent :-)) becitált topik létrehozása volt, ezért azt hiszem, kijelenthető, hogy ez így is van (mármint, amit az előző hozzászólásban leírtam).
Rövid (de korántsem biztos, hogy eredményes :-P) nyomozás után: ez a szomorú hír. De lehet, hogy tévedek, mert ugye elég sok topiknyitó hozzászólás eltűnt bizonyos felhasználók hozzászólásainak törléseikor.
Azt tudom, hogy az en elso megnyilvanulasom az "Itt nincs egy topic se?" topic inditasa volt.
Aztan kiderult, hogy csdak azert volt ures a forum meg 99 oktobereben, mert napok ota nem szolt hozza senki. Szoval beallitasi problema.