Keresés

Részletes keresés

kzt Creative Commons License 2001.10.28 0 0 4
Nyugaton is ugyanez a helyzet. Emelt dijas telefonvonal, hosszu szoveg, neha hibas logolekuldes... ebbol elnek ezek a cegek.

A masik alternativa az hogy a szolgaltatod szamlaz a logoert (1 logo pl. 250Ft+SMS/WAP dij) de akkor csak attol tolthetsz le logot akivel a szolgaltatodnak szerzodese van.

Előzmény: sympatex (-)
Degeczi Creative Commons License 2001.10.27 0 0 3
Es?
Nem is errol volt szo.
Annak 0, aki kepes minimum 5-600 Ft koruli osszeget ajandekozni egy ilyen mocsok bandanak, es utana meg esetleg elegedetlenkedni is. Aki ilyen hulye, megerdemli.
Az igazi aljassag azonban az, h fizetni kell az ilyenek hivasok letiltasaert. Egy ugyfelkozpontu tarsasag uj vonalan defaultban tiltott lenne, es csak kulon keresre/kodra engedelyeznek, a regi vonalakon pedig ingyenes lenne a tiltas. Csakhat a telefontarsasagoknak is erdeke az ilyen "szolgaltatasok" konnyu elerhetosege. Ha vonaltolvaj, ha kiskoru csaladtag altal is - az nekik mindegy, csak a tulajdonos fizessen.
Előzmény: pynky (2)
pynky Creative Commons License 2001.10.27 0 0 2
Nem biztos, hogy 0 az iq-ja annak, aki logót szeretne...

p.

Előzmény: cyber.greg (1)
cyber.greg Creative Commons License 2001.10.27 0 0 1
mint nálunk
Előzmény: cyber.greg (0)
cyber.greg Creative Commons License 2001.10.27 0 0 0
Ne hülyéskedj, minden német csatorna teletextje ugyanúgy tele van ezzel a szarral, mint nálunl!

Aki felhív egy ilyet, annak 0 az IQ-ja.

Előzmény: sympatex (-)
sympatex Creative Commons License 2001.10.27 0 0 topiknyitó
Egy idézet a mobillogo vendégkönyvéből, méghozzá a visszafogottabbak közül:

"Tisztességtelen piaci magatartás, a vásárlók szándékos megtévesztése, kis jogi csűréssel csalás. Ezeket korrigálni kellene. Nagyon egyszerűen lehetne, nem kerül munkátokba: írjátok ide, hogy az első gomb megnyomásának lehetőségéig hány forintot kell kifizetni a telefonba lukat beszélő "útmutató" miatt. Pénzt már kaptatok tőlem, de azért a pénzért én még nem kaptam semmilyen szolgáltatást. Kérem a szolgáltatást, vagy vissza a pénzt!!! Ja, hogy nem vártam eleget? Akkor a kérdésem: MENNYIT KELL VÁRNI? Mennyibe kerül a szolgáltatásotok??? Ne azt mondjátok, mennyibe kerül percenként a telefon, hanem azt, mennyibe kerül nekem MINIMUM egy logo letöltése? Ezt a szolgáltatást hirdetitek, nem?"

Nem tudom, hányan próbáltátok már operátorlogó szerkesztésre és letöltésre ezt az oldalt. Én próbáltam, de nekem is csak pénzt költeni sikerült, mivel féltem, hogy még jópár percig beszél majd a "hang", leemelve akár ezer forintot is a telefonszámlámról. Vagyis a fenti hozzászólással igencsak egyetértek, ez tényleg átverés.

Az internet egyrészt a szabadság szimbóluma is, ebbe akár még az is beleférhet, hogy az átverés is szabad, aki hagyja magát, magára vessen. Mégis felmerül a kérdés, hogy miért lehet ilyesmit nálunk megcsinálni és miért nem lehet nyugaton. Vajon ez egy etikailag önszabályozó rendszer (odakint), vagy máshol jobban működnek az érdekvédelmek, az ellenőrzések és esetleg a szankciók? Várom a véleményeteket, illetve az esetlges, fenti céggel kapcsolatos tapasztalataitokat, akár negatív, akár pozitív..:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!