én upcos vagyok, semmi bajom vele.
az igaz, hogy az upc telefonos ügyfélszolgálata elég vicces, van, hogy órák alatt se hallok emberi hangot. neked viszont tényleg nem a kábelszolgáltatókkal van bajod.
lehet ellenük tenni: el kell költözni :(
Mellesleg, ha már itt tartunk én kapásból tudok olyan céget, amelyik az akár fél éve használt, hibás cucc helyett is _házhoz_szállít_ neked egy újat...
Sajnálom hogy olyan országba élek ahol a szolgáltató az ügyfelét nem a tenyerén hordozza hanem a seggét törli ki vele!
Egy példa.
1 éve voltam SPANYOL-ba. Vettem valamit de az tönkre ment. (a hibámon kívűl) Írtam egy levelet nekik hogy cseréljék ki és vissza küldtem nekik.
Erre rá egy hétre kaptam egy újjat és hosszasan ecsetelve enézést kértek. Ja és kifizették azt az összeget amennyiért én feladtam nekik postán a terméket!
Ez ok. De használsz-e ADSL-t vagy Kábelt? Mert nálam ADSL van. Hazajövök, gép be, böngésző nyit, cím beír, és már megy is. Kábé 1 megszakadás/2 hónap, talán nem olyan rossz arány. Es ahol a szolgáltató munkatársa(i) még este 8-kor is felhiv(nak) telefonon, mert feltettél egy kérdést itt, az nem egyoldalú. És egyik szolg.-nál sem dolgozom.
Van egy jó pár topic a neten (index, TVNET, stb.) ahol folyamatosan arról megy az egy oldalú vita hogy milyen gyatra minőségű a szolgáltatás.
Ha ez ellen vmit próbálok tenni belefutok a semmibe és nem tudok megoldást találni!
Miért van az hogy Mo.-on egy cég aki szolgáltatást nyújt az nagyban leszarja az ügyfelet. (még egy sima emilre se válaszol)
Kiváncsi lennék én mint tanár, hogy a szolgáltató gyerekének nem tanítom meg az "a" betűt mit szólna hozzá?