Szép estét kívánok mindenkinek. Budapesten a 19 kerületben eladóvá vált egy Commodore 64-es retro számítógép, az összes tartozékával, plusz joystickal, nyomtatóval, játékokkal, programokkal a képen látható állapotban. Érdeklődni minden nap 17:00 után a 06705924242 telefonszámon, vagy a varadipeter18@gmail.com e- mailon keresztül. Köszönettel. Péter.
Üdv irtam emailt de nem kaptam választ.Hátha nem ment át,keresek:MOS 7501 és MOS 8501-et ha több darab van és megegyezünk mindet megvenném.Köszönöm.Kérlek üzenj a maszat48@freemail cimen mert ide csak ritkán lépek be.
Üdv mindenkinek vásárolnék hibás 1541-1541/II-1571 floppyykat.A 1541 ből mind a két verzió érdekel.Keresek nem nagyon magas áron SFD1001-est teszteletlen is érdekel.Aki bármit tud kérem hívjon,csak csöngessen tegye le én azonnal visszahívom.TEL.: Kiss István 06304999925 Előre us köszönöm,pesten érte megyek.
Sziasztok! Ha valaki magára/másra ismer erről a számla számról, megtenné hogy jelzi nekem az illető elérhetőségét? vettem tőle pár c64 alaplapot, de hetek óta nem küldte el (lehet megbetegedett, nem ért rá, stb) de jófogás törölte az üzeneteket és most nem érem el az illetőt:
Nagy László 10102842-68600600-01000003
szegedi bankfiók, sajna más elérhetőségem nincs hozzá.
Írjál a facebook profilomra és megbeszéljük. A xv. kerületben lakom, ide kéne eljönnöd érte. Nem kérek érte semmit, bár egy rossz nyomtató, vagy egy nyomtatókábel, vagy egy rossz cd író, vagy ilyesmi érdekel, ha van valakinek...
Sziasztok! Találtam a pincémben egy dobozt, amire Oceanic oc-118n van ráírva és egy flopimeghajtó van benne, a pecsétjeiről ítélve 76-os gyártmány. A dobozban még van egy üres hely, tehát valami még lehetett hozzá. Mellette találtam még egy nagy bazi tápszerű dolgot, szerintem hozzávaló. Kell valakinek?
Commodore C128-hoz keresek tápegységet. Az sem baj, ha nem működik. Esetleg még nem törött Amiga 500-as táp is érdekelne. Keress meg priviben: stinger kukac citromail pont hu.