(Hát persze hogy van - bár vannak akik azt állítják, hogy nincs. Persze ált. mindenkinek jobb is így, szóval nem feltétlenül oszlatom el az estleges kételyeiket.)
Igaz; vulgáris, de az élet nem szivárványos körmenet, vagy mi
Nehez kerdes. Fugg attol is, hol el az ember.
100 milas vagyonnal es atlag havi 2 millios tartos jovedelemmel rendelkezo ember ele mar nyugodtan odateszem ezt a jelzot Magyarorszagon. Nyugaton valamivel magasabban van a hatar.
Altalaban gazdagnak azt nevezzuk szerintem, akinel:
(Havi jovedelem + vagyon/(hatralevo honapok szama))
legalabb egy nagysagrenddel az atlagos felett van.
Neeeeeeeeeeeeeeemis! Csak nekem teccik, most találtam, és nincs senki aki aszongya, hogy nekije is teccik. Perce nem ismerem a lelkivilágodat (ha van egyáltalán:oD), lehet, hogy tán kicsit vulgáris benne egy-két rész. De hát ez az élet Babolcsai néni, ahogy a Lóri mondta.
Én meg arra szoktam gondolni, hogy a legjobb barátaim - pont úgy ahogy én - nem lennének hajlandóak rezzenéstelen arccal tűrni, hogy az én pénzemen teljesüljenek a vágyaik. Nekem meg lehet, hogy olyanok is lesznek bőven amire nekik nem telik.
Sokat fogok. Meg van írva a csillagokban!:o))
Egyébként - mivel betegesen hiszek abban, hogy egyszer még nagyon gazdag leszek - sokat foglalkoztat a gondolat, hogy vajon megváltozom-e.
Valószínűnek tartom, hogy egyes emberei kapcsolataim meg fognak változni, mert például vannak olyan emberek, akiknek nem adnék pénzt - bár tudom, hogy akkor elvárnák. Na őket biztosan nem látnám többet.
Van a gazdagságnak egy foka, amikor minden mindegy.
Ha nagy vagyon, teszem az a lottó 5 pottyanna a kezembe nem biztos ugyanaz maradnék mint most.
Akkor 2 út állna előttem, megpróbálni a pénz legalább az értékén megőrizni ami más magában nem kis feladat, vagy minden mindegy alapon elkezdeni élni és folyna ki a kezemből számolatlanul.
Azt hiszem középső út az a legrögösebb.
Bár ha gazdag lennék úgy igaziból, akkor azzal a pénzzel jó sok emberen lehetne segíteni, és a mostani viszonyokat nézve még nem is nagy összegekről beszéltem.
Tényleg egy lottó ötös vajon megváltoztatja a személyiséget?
A címhez hozzászólva ,szerintem az a gazdag aki úgy tud elmenni nyaralni hogy nem kell megnézni a végén a szállodaszámlát.
Szenyior! Höööö!
Az én kuncsaftom vót előcör, stipi-stopi!
És szkánderba (vágy szkánderbéges konyjakba) lejácchassuk a meccset, úhogy neszójjábeeeeeeeee!:o)
Egyébként gazdag az, akinek elég az, amije van, és már nincs, amire vággyon.
Két hete egy kicsit én is gazgagka vótam, mert nyertem a totón 350.000.-Ft-ot, és bírtam olyat is megvenni, amire egyébként nem futotta.:o)))
Különben meg ha jól megnyerem a sokmillát az ötöslotyón, majd hétfőn beszámolok nektek, ki a gazdag, höhö.
Szvsz gazdag az, aki nem vágyik többre, mint amit meg is engedhet magának. Büszkén állíthatom, hogy sikerült eljutnom ebbe a stádiumba. Felülvizsgáltam vágyaimat! :))
Csót:
b