Keresés

Részletes keresés

air Creative Commons License 2002.05.03 0 0 49
:))) Szerintem snassz dolog zokniban HUSz-t csinálni. :DDD
Előzmény: kaviat (48)
kaviat Creative Commons License 2002.05.03 0 0 48
oké, tehát akkor nincs rajtad zokni Mesterem?

.kav]4t neofittnesspop

Előzmény: air (47)
air Creative Commons License 2002.05.03 0 0 47
Sziasztok!

Na tessék el kell tűnni ahhoz, hogy az ember hiányozzon valakinek. :)))
Én a HUSz-ról is azt gondolom, mint a férfi-női párkapcsolatokról. Klassz amíg az ember fellángol, és ameddíg lehet meg kell őrizni ezt a lángolást. Persze "érettebb" Huszosok tudják, hogy ez idővel egy stabilabb izzásba megy át, és ott kell okosan rakni a fát a tűzre. :))))

No persze ha az ember időnként átírogat valami más rovatba, a Husz nem egy féltékeny feleség, hogy mindjárt boritaná a (törzs)asztalt. :))))

Ez is olyan mint az élet. Van aki új párt talál, és megfeledkezik a régiről, van aki szintén újat talál, de azért jó szívvel gondol a régire, és eljöhet az az idő is amikor újra tudnak mosolyogni egymásra. Aztán van aki nyűvi a régit, és őrzi a lángot, és van aki nyűvi a régit, és tele van vele a zoknija. Én az a típus vagyok aki a második illetve a harmadik kategóriát alkotja, mikor-hogy sikerül. :)))



Törölt nick Creative Commons License 2002.05.02 0 0 46

Lassan a Matáv jön ide nosztalgiázni... ha lehetek a hely szelleméhez hű: @sszameg.
Előzmény: 4ndr3w (44)
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.05.02 0 0 45
Remélem pár év múlva én is fogok hiányozni valakinek!
Előzmény: 4ndr3w (44)
4ndr3w Creative Commons License 2002.04.18 0 0 44
Képzeljétek, felébredt álmából Csipkerózsika!
Trish újra köztünk van! :)))
Belya Creative Commons License 2001.11.01 0 0 43
A napokban nyitott fojtogatós, kibelezős, kínzós topicok különösen emelik az egész HUSZ színvonalát :(
Előzmény: Gentleman Looser (42)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.29 0 0 42
Mar leszoktam rola :-)
Igyekszem epito jelleggel banni a regi topicok uj megnyitoival, csak egy icipici kreativitast es ujdonsagot varok el...de ha ez nem, legalabb kurvazzon le valakit :-)
Előzmény: Belya (40)
kaviat Creative Commons License 2001.10.28 0 0 41
számít e a méret az ágyban ? nekem ez rémlik a régi időkből [bár akkor ez még a tasztalon volt, nem volt külön HUSZ]

.kav]4t r.e.b.

Belya Creative Commons License 2001.10.27 0 0 40
én azt vettem észre, hogy talán a mi hibánk is kicsit, hogy nincsenek mélyreható beszélgetések itt a HUSZ-on. ha valaki nyit egy új topicot, az első hozzászólások között valaki biztos megjegyzi, hogy ilyen topic már létezett, már lerágott csont, mit akar a topicnyitó, inkább olvasson vissza. pedig azzal, hgoy változott a hozzászólók összetétele, az egész más ízt kapna, csak nem hagyjuk kibontakozni. inkább a bölcsességünket kellene belevinnünk, amivel élénkíthetjük a beszélgetéseket.
(nem szemrehányást teszek. nekem egyébként is gondom volt mindig azzal, hogy megjegyezzek egy nick-ket, hogy ki-hol-mit mondott, úgyhogy példát sem tudok felhozni :) az is lehet, hogy ez csak egy érzés bennem, nincs semmi alapja :)
Előzmény: Nick Grabowski (39)
Nick Grabowski Creative Commons License 2001.10.27 0 0 39
Sziasztok!
De jó olvasni ezeket a nickeket! :) Olyan szívesen nosztalgiázok egy kicsinyt... Mert nekem is sokkal jobban tetszett a pár évvel ezelőtti HUSZ. Voltak itt olyan arcok, akik bölcsességükkel, finom humorukkal vagy éppen bájukkal mindig elbűvöltek. Magamat visszaolvasva viszont nincs nosztalgikus hangulatom, annak a barátságos, nyugodt, kreatív satöbbi hangulatnak én inkább csak élvezője voltam, nem alakítója. Rengeteg nick van, aki - nekem legalábbis - hiányzik innen, akiktől sokat tanultam, akikkel sokat szórakoztam. A mostanában aktív nickek között sokan vannak, akik mintha nem úgy látnák a chat és a fórum közti különbségeket mint én, mások meg esetleg nevén nevezik a dolgokat, de ezt akkor se nevezném jó stílusnak. (Hogy egy kicsit képszerűbb legyek: régebben a HUSZ témakörét sikerült olyan érzéki részletességel leírni, mint az Erotikus fantáziáinkban. Beszélgetni is sikerült úgy, mint mondjuk a Toronyházban.) Az egész Törzságy egy (nem is mindig) virtuális baráti kör volt, nem túl sok résztvevővel. Mára viszont sokkal többen neteznek, itt is többen vannak, jobban elvész a személyesség. Kicsit úgy tűnik, mint nagyanyám szomorkodása, aki panaszkodott, hogy elnyűtte a szabó által készített ruháit, és már csak konfekciót tud helyette venni. A régit kézműves technikával (és tempóval) varrták, az újat viszont olcsón és gyorsan gyártották. Meg persze igaza van kirannak (mint mindig :)), hogy az új topicok valszeg azért nem kötnek le "minket, régieket" mert a legtöbb témát már sokszorosan kiveséztük. De a nosztalgiahangulatot még nem veséztük ki, ezért ennek a topicnak egészen jó hozzászólásai vannak eddig. Szerintem viszont a mostani nickeknek is lesz ilyen hangulata pár év múlva, és akkor majd ők is csinálnak egy ilyen nosztalgiatopicot, mondjuk Idősek otthona néven :)
xmm Creative Commons License 2001.10.27 0 0 38
voltál már rekedt hangú??? ha nem képzeld el
milyen az :-(
Előzmény: Belya (36)
xmm Creative Commons License 2001.10.27 0 0 37
:-* bocs lemaradt a "t"
Előzmény: xmm (35)
Belya Creative Commons License 2001.10.27 0 0 36
milyen az a rekedt hiéna?
khm-khm - ejnye no! elment a hangom! :))
Előzmény: xmm (35)
xmm Creative Commons License 2001.10.27 0 0 35
mindenhol csak rekedt hiéna hangok...hova lehet itt rendese írni?
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.27 0 0 34

Késő :) Egy pajti van, egy db hozzászólásával. És lány :)
Előzmény: 4ndr3w (32)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.27 0 0 33

Valoban vannak ujak es jo megvilagitasuak is, vagy csak eppen ramjon a kurvazas :-)
Ennek ellenere ugy erzem, az igazan vitatkozos topicok kevesebben vannak.
Előzmény: Törölt nick (30)
4ndr3w Creative Commons License 2001.10.27 0 0 32
Pajti nicket ne keress! Pajti Bástyaelvtárs beceneve volt... :)
Előzmény: Törölt nick (25)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.27 0 0 31

Viszont némelyiket olyan jól el lehet offtapicskolni :)
Előzmény: Gentleman Looser (28)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.27 0 0 29

Szintén csak olvasó voltam, az sem rendszeres nagyon sokáig.
Kedvenc topicom volt a Típushibák az ágyban :) Nagyon tetszettek Dr Égely Palánk hozzászólásai. Én mondjuk a tavalyi meteorológiai tavasz kezdetét vettem alapul. Jó, akkor nevesítek. Kíváncsi Fáncsi, aki pontos is volt, de jó humora is volt. Ugyanez a már említett priscilla. R.O.Tico finom humora nem gátolta az alaposságát, sőt, rendkívül érzékenyen tudott írni. Szerettem tomcat hozzászólásait is, ő is alapos volt - néha túlzásba kergetett :), de szellemes volt.
De tudod mit, Kiran? Pirulj... téged is azért kedveltelek meg, mert szellemesen, finom humorral körítve tudod a leghúzósabb dolgokat is megmagyarázni.
Kedvenc Libucom is keveset ír...
Előzmény: Törölt nick (27)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.27 0 0 28
Aha, es amikor huszadszor latjuk ugyanazt, hajlamosak vagyunk letorkolni a topicnyitot es tetszelegni a nagy oreg statuszban, hogy nekunk mar egyik vicc sem uj. Volt idoszak, amikor minden topicnyitot elolvastam, ma mar a cimbol is latom, hogy "ebbe is csak azt tudnam irni, hogy ilyen topic mar volt" :-)
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.27 0 0 26

Sajnos erre pontosan nem tudok válaszolni. Lehet, hogy a Nagy Összeomlás után alakult ki? Én '999 tavaszára tippelek.

Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.27 0 0 25

Tudom, miről beszélsz, mégis olyan furcsa: "mi , mi kevesen vagyunk ahhoz, hogy a többi topikban is olyan hangulatot teremtsünk, amit hiányolunk egy páran"
Miért furcsa?
Mert akkortájt is néhány topicban volt felhőtlen a hangulat. Viszont egy-egy helyen időnként összeverődött egy "csapat", akik egymásra is hatással voltak. Most is elő-előfordul, de ez elenyésző. Ami viszont számomra mérhető, hogy akkor sem a jóhumorú, szellemes emberek voltak többségben, na ez viszont szépen apadt.
Pajtit sajnos nem ismerem, Ő régebbi lehet nálam, de most kíváncsivá tettél, megnézem, ki volt Ő :)

[jó, hogy pont Kataca vitte el...]

Előzmény: 4ndr3w (24)
4ndr3w Creative Commons License 2001.10.26 0 0 24
Sok igazság van abban, amit írtál. De azt hiszem, mi kevesen vagyunk ahhoz, hogy a többi topikban is olyan hangulatot teremtsünk, amit hiányolunk egy páran. De legalább itt megtehetjük. :)

Ha már Mollyt említed, róla Caixa jut eszembe, ő is egyre ritkábban bukkan fel...
Ha pedig Pajti újra felbukkanna, én nem bánnám annyira, bár biztos megkapnánk tőle a magunkét! :)

ui: Kataca lenyúlta a topikod 500-asát! :-)

Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.26 0 0 22

András, a hangulatot én is többször hiányoltam, de a hangulatot végül is Te, én - mi teremtjük meg magunk körül, így nemcsak nosztalgiázni, hanem tenni is kellene. Talán akkor nagyobb volt még bennünk az újdonság varázsa, ráharaptunk erre a lehetőségre, újak voltunk egymásnak, tobzódtunk a sok ismeretlen ember megismerésének vágyában. Örültünk, hogy ezekről a témákról is szabadon, kötetlenül(?) beszélhetünk. Aztán lassan megismertük egymást, mindenki tudja egy régi nick megjelenése láttán, hogy kb. mire számíthat. Ezért fordul elő, hogy bár a téma valakit nem is érdekel annyira, a személy, aki a véleményét nyilvánítja viszont szimpatikus számára, akkor is elolvassa, mit körmölt.

Nem gondoltam, hogy konkurrencia lennél :) Egyébként sem akarok senkivel konkurálni, aki jobban bírja, vigye :)

Nekem ki hiányzik? Sajnálom, hogy Molly barátném keveset bukkan fel mostanában. Sajnálom, hogy Kalapács ütős humorát is nélkülöznünk kell. De vannak néhányan, akik igen ritkán bukkannak fel, pl. sinn, vagy akit nagyon kedveltem, de eltünt: priscilla. Viszont nem folytatom, mert jön Bástyasétány elvtárs és elnevezi a felsorolásom fasisztoid listának - ismét :) [bár azt is mondta, hogy nagyon okos vagyok :))]

Előzmény: 4ndr3w (21)
4ndr3w Creative Commons License 2001.10.26 0 0 21
Kedves Kékróka, szánom-bánom, de eddig valahogy elkerültem a topikodat. Magam sem tudom, hogy történhetett meg ilyesmi. :)
Egyébként ahogy elnézem, a topikom nem konkurrencia a tiédnek! A te topikod (a topikindítás alapján) inkább a jelenről szól, míg az enyém a régen eltűnt hangulatot hivatott visszaidézni. :-)
Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.26 0 0 20

Neked melyik nick hiányozna és miért?

Kedves András, önirónia van abban a jelben a mondatom mögött. Ha itt voltál egy éve, akkor láthattad pörgő állapotában szegény topikom :)

Előzmény: 4ndr3w (16)
Gentleman Looser Creative Commons License 2001.10.26 0 0 19
Ez a topic azert nyilt, majd itt felemlegetjuk a regi jo topicokat es azok (meg az emberek) hangulatat. Lelki onania az indexes oregekotthonaban. Aztan miutan megittam itt egy kavet, megyek vissza lekurvazni mindenkit :-)
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.26 0 0 18
Nekem a hangulat hiányzik leginkább.
Mára már egyetlen téma sem tud lekötni...
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.26 0 0 17
:-P Jóvanna. Szétszórt vagyok ma.
Előzmény: Gentleman Looser (12)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!