Keresés

Részletes keresés

Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.10.25 0 0 9
a régi jobb volt
Előzmény: forest (6)
Dworkyll Creative Commons License 2001.10.24 0 0 8
Annak aki nem tudná,

a meglevő KFOR keretet sem tudjuk feltölteni. Az aktuális csapat leváltásához 300+ harcos kellene, de alig 200+ jelentkezett a katonáékhoz képest kifejezetten jól fizető bulira, aminek _FELE_ sem volt eü. alkalmas :-((( Az e.ü. alkalmasság alig szigorúbb, mint ami a jogsihoz kell.

Szóval mit akarunk a NATOnak segíteni?

Kiraly Creative Commons License 2001.10.24 0 0 7
Koponyegforgatas, gerinctelenseg, jellemtelenseg - szerintem meg igy lehetne nevezni ezt. Meg csak az kellene hogy ex-Jugoszlaviaban, ahol a mai napig ruhellnek bennunket - magyar katonat kuldeni mikozben az USA csapatainak nagy reszet kivonja. NEM mi kezdtuk Koszovot bolygatni. Sok tomegsirt talaltak ottan...(azota is nagy a hallgatas a media reszerol). A KLA meg nem volt az USA altal penzelt terrorista szervezet. Aaa, nem.

Semmi keresnivalonk nincs Koszovoban, a magyar nepet felrevezettek es manipulaltak a media altal az ott tortentekrol. NEM SZABAD oda tobb magyar katonat kuldeni!!!!

Előzmény: MoJo JoJo (1)
forest Creative Commons License 2001.10.24 0 0 6
mindenkitol ellnezest a forum uj helye itt
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.24 0 0 5
Trav!

Ezúttal mellényúltál, asszem. Tudtommal Törökország és Görögorszég is a NATO tagjai, mégsem oldották meg a helyzetük. Az ír, a kurd és a baszk helyzet miatt pedig nem mozgósította senki külföldről az erőit.

Csak annyit akarok ezzel mondani, hogyha a románok és a magyarok közt ilyen csetepaté lenne, a nagy nyugat és nagy NATO sz@rna a pofánkba.

Előzmény: Törölt nick (3)
stonedrop Creative Commons License 2001.10.24 0 0 4
És ki vállaja a felelősséget azért ha esetleg megölnek pár magyar békefentartót a balkánon? Akkor is ilyen lelkes lesz Simonyi úr?
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.24 0 0 3
Szia Mojo!
Aztán ha majd Bukarestben úgy gondolják, hogy mégiscsak a Tiszánál van az ősromán föld határa, majd megnézem, hogyan fogod feltartani őket. Vállvetve az AlbaKörös aktivistákkal, hihi :-) Szóval ne izéjj a NATOval, mert majd Subitól is megkapod a magadét :-))
Egyébként Simonyi volt azon ritka magyar politikusok egyike, akiknél sohasem kellett lebőgéstől félni, ha nyilatkoztak (nemcsak a nyelvtudás miatt, bár MO-n az is nagy szó...). Ellentétben például a félanalfabéta kisgizdákkal, akiket bűn bármilyen nemzetközi kapcsolatok közelébe engedni.

Üdv,

Trav

Előzmény: MoJo JoJo (1)
borzimorzi Creative Commons License 2001.10.24 0 0 2
Ühüm, különös tekintettel arra az szvsz jogos aggodalmamra, hogy a HM egész költségvetése nem takarná be a fontosabb középületek (Parlament, minisztériumok stb.) lépfene elleni hetenkénti átvizsgálását és fertőtlenítését...
b
Előzmény: MoJo JoJo (1)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.24 0 0 1
Mellesleg marha jó, hogy valaki az MSZMP idején nemzetközi kapcsolatainkat ápolta, gondolom heves NATO ellenességgel, most pedig még más farkával csapkodva áldozatokat is hajlandó lenne a NATO-ért adni.

Ezt én úgy nevezem, hogy gerinctelen nemzetközies gondolkodás, talpnyalás, ha úgy tetszik.

Kérdésem nincs, csak azt üzenem az elvtársnak, hogy az én nevemben ő ne vigyorogjon Amerika előtt.

Előzmény: Szerkesztő (-)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.24 0 0 0
Egy gyors nulla.
Előzmény: Szerkesztő (-)
Szerkesztő Creative Commons License 2001.10.24 0 0 topiknyitó
Simonyi András volt NATO-nagykövet szerint a nemzetközi események azt diktálják, hogy hazánk határozottan jelezze: katonai szövetségéért áldozatokra is képes. Az afganisztáni háború kapcsán ugyanis várhatóan a NATO csapatok egy részét kivonják a délszláv térségből, Magyarországnak pedig fontolóra kellene vennie, hogy erősítse koszovói és boszniai jelenlétét, így bizonyítván a NATO felé, hogy kész és képes terhet és felelősséget vállalni saját és szövetségesei biztonságáért. Hazánk Simonyi szerint csak így érvényesítheti később saját érdekeit a NATO-n belül

Simonyi András 1952-ben született Budapesten. Közgazdasági tanulmányait elvégezvén 1976 után a nemzetközi ifjúságpolitikai kérdésekkel foglalkozott, 1984 után pedig az MSZMP nemzetközi kapcsolatait ápolta. 1989-től a Külügyminisztériumban dolgozott, 1992-től pedig Brüsszelben tevékenykedett. Simonyi nyolc évig volt Magyarország NATO-nagykövete, idén év elején jelentette be: egy budapesti székhelyű nemzetközi telekommunikációs cég egyik vezetőjeként, a magánszektorban folytatja pályafutását.

Magyarország volt NATO-nagykövete a Törzsasztal vendége csütörtökön, 13 órától

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!