Hát igen. Ezért nem tetszik nekem egyik jobboldali párt sem. A balosokat meg elvből nem csípem. És még vallásos sem vagyok, sőt nem igazán szeretem pl. a katolikus egyházat. Nehéz ügy.
kedves bono. igazán tudhatnád, hogy a jövő elkezdődött. márpedig ha ilyen nagyformátumú dógok csak úgy elkezdődnek a kormányfő kisujjának egy incifinci intésére, akkor télleg nem nehéz belátni azt sem, hogyaszongy: mostantól úgy volt... :->
...meg a mai "nemzetegyesítők" nemrég még kivonultak az ülésről, ha trianont elővették...
Na de kérlekalássan, erről ma nem illik beszélni, tudhatnád. Amikor olyan szépen alakulnak a dolgok, ne akarjad te itten ledönteni:)
Csak a vak nem látja, hogy a most ájtatoskodó Orbán és Csurka csak üzletelnek a keresztény lelkekkel.
Mert hogy lehet az, hogy a kommunizmus idején mindent megkapó Csurka (lakás, Volkswagen, balatoni telek), aki vallotta, hogy ő a kommunizmus építésére esküdött, és azt a rendszert ki is szolgálta, például vallott a mai Népszabadságban egész oldalt kapó forradalmár, és egyben harcostársa, Angyal István elleni koncepciós perben. III/III-as volt, mint tudjuk. Ráadásul ez után megkapta Angyal lakását, és 1957-ben kiadták az egyik könyvét.
Orbán és a többi fideszes meg rendre gúnyolta a kereszténydemokrata politikusokat a parlamentben, mikor 1990-94 között felszólaltak. Térdre! Imához! - ezt kiabálták, mikor egy KDNP-s képviselő felszólalt. És most ő a nagy keresztény. Ugyan! Csak hazudik! Nem látja ezt egy vallásos ember sem? Ilyen nagy a vakság?