Tévedsz! IGazam van!
Egyébként Én vagyok Én.
Jó nagy felhajtást csináltam itt, mi?
Még nagyobbat a Vali-Filin.
Kurvára fasza csávó vagyok!
És ez a nevemben is benne van! Karakutty bajnoka! (Nem Istené). Karakutty kiválasztottja! (Nem Istené)
Apropó, találkoztatok ti már Karakuttyal? Mert én igen.
Olyen fasza csávó vagyok én ám!
Az a sok skizó istenhívő meg mennyjen oda ahová való! Aki meg megérdemli, azt én kigyógyítom! Mindenki skizofrén! "Isten" miatt! Ami csak egy szó! És semmit nem jelent!
Nem ertek egyet. Ha heroinista lennek, szep viragokkal meg is magyaraznam. A viragok hallgatnak es a baranyok magasan kelnek, felkoszonom, viszket.
Egy hete faj a fogam. Szedem a fogamzasgatlot, meg se birok mar szolalni. Zsibbad a bal felso hatostol kezdve a Korterig bezarolag a bazar kettos pulzalo csillagfenye a juhasz.
De szeretnek KunBelaval cipot tisztitani, mondta a forradalmar homokos amikor a varat osszetapostak az Edda 2. boritojan kicsit saros volt, neha o is csalt, infants enjoy infancy, adults enjoy adultery, bocs ez nem jon ki magyarul, vizszintes 4 betu, oroszlan.
pint válasz erre | adatok | e-mail 2001-10-21 22:27:04 (48)
A dolgok érzékelhető mivoltában nincs jelen az Isten. A dolgok a visszájukat fordítják az érzékelés felé és színüket az Isten felé. Isten jelen van a dolgok közös lényegében, de nincs jelen
a dolgok sokfajta érzékelhető megnyilvánulásában, ahol a tünemények serege hullámzik.