Keresés

Részletes keresés

jozef Creative Commons License 2001.11.17 0 0 16
jaj, az előbb kétszer is szomorű voltam, de mostmár nagyon boldog! :)
jozef Creative Commons License 2001.11.17 0 0 15
az a szomorú, hogy ezidáig működhetett. a véleménynyílvánítás mindenkinek szabad joga, de az igazságok tudatos ferdítgetése megbocsáthatatlan. a szomorú az, hogy rengeteg naív, hiszékeny embert megtévesztettek, konkrét fidesz propaganda volt. VOLT! :)))
Angina Pectoris Creative Commons License 2001.11.17 0 0 14
OFF
Csókolom! Ez most mi? Nagyeszű, nagyérdemű és nagyerkölcsű moderátor! Volt eccer egy topik, aminek ez volt a címe, több száz hozzászólással... Hogyan lett belőle ez a semmi? Dugd ide azt a rusnya képedet, de pm x fülszámú <öncenzúra>, és magyarázd el nekünk, hogy hogyan is volt ez a tegnapi topikmegsemmisítés! És meséld el, hogyan lett ez a kiherélt topik abból, ami még tegnap volt! És írd ide a fülszámodat, hadd terjeszthesselek elő kitüntetésre Tiborc fórumbírónál! :)
ON
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 13
Mér, neked is gerenda volt a szemedben?

Előzmény: Törölt nick (10)
sg4 Creative Commons License 2001.11.17 0 0 12
Minek menne Ámerikába?
2002 után tartós jobboldali kormányzás után majd eljő Ámerika.:-DDD
Előzmény: gedeonbacsi (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.17 0 0 11
MOST LEBUKTÁL! Jelentem megvan: piritós=Lovass és most provokálja a jónépet! :-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.11.17 0 0 10
Esetleg ajánlanál egyet nekem is? Nekem elég szörnyű tapasztalataim voltak velük... Még a II.-es is jobb volt egy fokkal... Ott legalább orvosok és nem gyakornokok foglalkoznak a betegekkel...
Előzmény: Árgyélus királyfi (8)
yopparatta Creative Commons License 2001.11.17 0 0 9
gedeonbacsival abszolute egyetertek,
ez egy egymas popsijat nyalos ,
bologatos, ki sem monda egyetertos, sorok kozott viragnyelven olvasos,egymas felboffenteseire pozitivan reagalos amugy a kisemberre hatasos, ocska de legalabb artalmas kozhelyeket pufogtatos tolksonak
felelt meg, nincs ilyenre szukseg, kukaba vele. koszi
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 8
> És még Hrabalt sem szereted !<<

I.sz. Szemklinika Papa! :-D
(tudok ajánlani orvost, aki meggyógyítja a látásod)

Előzmény: gedeonbacsi (7)
gedeonbacsi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 7
Egy kis időbe telt míg átnézegettem azt a sok sületlenséget amit eddig itt elkövettél... hát elég gyenge kis láncszem vagy !!!! És még Hrabalt sem szereted ! Ez azért már mindennek a teteje ! Viszlát !
Előzmény: Árgyélus királyfi (6)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 6
Papa!
Te Bayer nélkül is ezt hozod; csak még nem vakultál meg a >gerendádtól<.
(a klaviatúra a nedvességet türi a legrosszabbul; inkább egy edénybe fröcsögj)
Előzmény: gedeonbacsi (5)
gedeonbacsi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 5
Már elnézést, de én tartom magam az idei év divatos stílusához !
A jelzőim eredeti Bayerek ! Desing by Bayer ! Úgy látszik te még nem ismered az új módit !

gedeon

Előzmény: Árgyélus királyfi (3)
gedeonbacsi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 4
Nem is csúnya ! Mindenesetre a Straussnál szebb, persze a Bin Laden még nála is szebb, de ezt legalább elismerte... ja nem az a Zsolti volt !!! Na jó akkor még a Ladennél i szebb !
Előzmény: Pirítós (2)
Árgyélus királyfi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 3
>juditka és az a harmadik elmeháborodott,
És szegény Pistit úgy b@sznák ki ez alapján,
Rafkós genya ám, kitalálta ezt az üres széket
Persze szaros segg mindig akad
Nem baj, jön még kutyára dér<<

Gedeon!
Jobb vagy mint a Bayer!
Cseppet feküdj le bácsi, mert itt visz el az infarktus :-DDD

Pirítós Creative Commons License 2001.11.17 0 0 2
Lyól van gedeonbácsi, lyól van.
Remélem, most már nyugodtan halytod álomra a felyecskédet. Az a csúnya Lovas Pisti lyól el lett mondva mindenféle alávaló rosszembernek, így azért mindlyárt szebb az élet, nemde?
Hali,
Pirítós
gedeonbacsi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1
Ha megtanultál volna olvasni is, nem csak írni, most magától a Lovastól tudhatnád meg, hogy saját magát tiltotta be ! De én meg is értem, addig- addig szarakodott ott neki a Zsoltika, juditka és az a harmadik elmeháborodott, addig táliboztak, pfuj hülye amerikaiztak, amig egyszer csak veszélybe került az Ő nehezen kikapart USA állampolgársága.
Aztán még a végén itt kell maradni a sok hülye magyar közt ! Rettentő kellemetlen lenne. Neki is !
Új szelek fujdogálnak ám már amerikában is ! Jött egy új törvény ! És szegény Pistit úgy b@sznák ki ez alapján, mint azt a bizonyos kis macskát....!!!! Nem buta fiú ez a Pisti !
Használja a demokráciát, mármint kihasználja ! Csak most szar van a palacsintában !
Rafkós genya ám, kitalálta ezt az üres széket ,( szegény Trunkos kabátja most forog a sírban- hiába no nem lehet mindig eredeti az ember ) és még a dolmány sem lett kakis ! Nem baj, jön még kutyára dér ! Megsúgom neked, az az érzésem, hogy elkésett ezzel a huszárcsellel és a nagykövet- asszony már fényezi a weszkóját.... csak akkor hová fog telepedni és kinek a simogató kezébe fog harapdálni avagy újra kezdi a kőrt???? Persze szaros segg mindig akad !
Előzmény: speaker (-)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.11.17 0 0 0
a moszkva-new york-tel aviv-lipótmező-tengely utasítására mégpedig

A0

Előzmény: speaker (-)
speaker Creative Commons License 2001.11.17 0 0 topiknyitó
Nem a Horn Gyula, meg valami nagykövet asszony tiltotta be?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!