Keresés

Részletes keresés

Lawkoto Creative Commons License 2023.01.28 0 0 28942

Ja a sildet igy szoktam. Emiatt a szájban oldódó miatt vettem mert annál tartottam tőle hogy a nyál feloldja a maradékot is.

 

A tadat csak próbáltam vágni már csak 4 szem van .

 

De azt harapni se lesz könnyű de igazad van csak xarakodas 😁

Előzmény: hajajajaj (28940)
olifánt Creative Commons License 2023.01.28 0 0 28941

nyert!

Előzmény: hajajajaj (28940)
hajajajaj Creative Commons License 2023.01.27 0 0 28940

Minek ennyit szarakodni... Megfogod és leharapsz belőle.

Előzmény: Lawkoto (28939)


Lawkoto Creative Commons License 2023.01.27 0 0 28939

Na megpróbáltam ezzel a vágóval hát nem sikeresen. Mindegy. Mondjuk az jó lett volna ha legalább két részre tudom.

 

Van amúgy itthon 2.5mgos?

Előzmény: Kylierúzs (28938)
Kylierúzs Creative Commons License 2023.01.27 0 0 28938

Sajnos nehezen, de a kényszer nagy úr :) Egy éles svájci bicskával karcolom meg először, majd vágok rá egyet. Nyilván nem sikerül mindig teljesen egyforma 3 db-ra nyessem, de van, hogy kis leeső morzsákból összecsoportosítom egyenlő adagokká :)

Előzmény: Lawkoto (28937)
Lawkoto Creative Commons License 2023.01.27 0 0 28937

hogy harmadolsz el egy 5 mg-ost. Vettem ilyen gyógyszervágót, de az 5mg-os tada olyan kicsi hogy eddig eszembe se jutott megpróbálni vágni. De lehet most teszek egy próbát

Előzmény: Kylierúzs (28936)
Kylierúzs Creative Commons License 2023.01.27 0 0 28936

Logikailag sem látom mi értelme lehet egyszerre tadalafilt és szildét bevenni. Ha az egyik hosszabb hatóidejű, mint a másik, és az akció ideje és hossza bizonytalan, akkor egyértelműen csak a hosszabb hatóidejűből kell bevenni, tehát tadalafilból, és meg van oldva, nincs egészségre károsan ható keverés.


Ami a kettő összehasonlítását illeti, nekem most tadalafil próbák után volt szerencsém szildét is kipróbálni. Ugyan mindkettőből alapszint alatti mennyiséget szedtem. Tadalafilból az 5mg-os harmadolását, tehát kb. 1,7mg, míg szildéből egy 100mg-os tabletta 8-ad részét, 12,5mg-nyi mennyiséget vettem be alkalmanként. Szerencsére nekem mindkettő erősen hat ekkora mennyiségben is. Érzetre azt kell mondjam, hogy nem érzem azt, hogy szildétől  érzéketlenebb lennék. Sőt eddig az nekem magasabb hatásfokkal vált be, tartósabb erekciót okozva. A szilde nálam nagyon gyorsan hat 15-20 perc és már érzem is, a tada kicsivel lassabb. Egyedül a mellékhatásaikban jobb a tada, mert azt meg sem érzem, maximum utólag minimális nátházásban, míg a szilde ilyen kis mennyiségben is okoz egy kis fej feszítést, kipirosodást. 

Előzmény: hajajajaj (28934)
olifánt Creative Commons License 2023.01.27 0 0 28935

Kinek "lóbaszó" kinek meg éppen ennyi kell!

Előzmény: hajajajaj (28934)
hajajajaj Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28934

100 mg elég lóbaszó adag...

És a silde egyik mellékhatása az érzéketlen fasz. Olyan mintha fával basznál. Cseréld másik hatóanyagra.

A vágy meg azért erősen hormon vezérelt...

Előzmény: laikusss (28926)
hajajajaj Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28933

Az a helyzet, hogy ezidáig többen haltak bele antibiotikumba mint potnövelőbe.

A kombinációra meg vannak tudományos publikációk. Nem ördögtől való... Sőt.

Csak megjegyzem, hogy uptodate kardiológus sem úgy kezel ma már, hogy eszetlenül emeli a vérnyomáscsökkentő adagját amig el nem éri a célértéket, hanem inkább kis adagokat kombinál. Kevesebb mellékhatás, jobb eredmény.

Az persze teljesen oké, hogy ráírják a dobozra, hogy te ne kísérletezz ezzel, de attól még egyáltalán nem hülyeség az egész elgondolás.

Előzmény: betacoupe (28930)
Lawkoto Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28932

egy oldalon azt olvastam hogy csak annyi mintha magasabb dózist vennél be az egyikből, ezért a mellékhatásra is nagyobb az esély. Tehát nincs ilyen kereszt-toxikusság vagy akármi hogy meghalsz egyből ha mindkettőt beszeded. Csak mondjuk nagyobb eséllyel veszel be olyan dózist ami nem kell. 

 

Amúgy van itt olyan aki megelégedéssel és probléma mentesen követi a napi tada protokollt? Minden nap 5 mg vagy akár 2,5? 

Előzmény: betacoupe (28930)
Zane40 Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28931

Kedves Fórumozók!

 

A véleményeteket szeretném kérni az alábbi kérdésben:

 

Volna -e igény arra, hogy egy részletesen kidolgozott e-book formájában bemutatásra kerüljenek a leghatékonyabb természetes potencianövelők (hatásmechanizmus, tanulmányok, fogyasztói visszajelzések, adagolás, mellékhatások stb.)?  A könyvben szereplő információk mellett, a forrás (tudományos publikációk) megjelölés is ott lenne természetesen. Ez egy stabil alapot képezhet a kiegészítők területén, amire már lehet építeni és haladni tovább.

 

Amennyiben elégedett vagy a tartalommal az nagyszerű és nekem is sikerélmény. Ha úgy érzed xy még jó lenne az e-bookban, jelezni kell, és indokolt esetben a következő frissítésben benne lenne. Addig csiszolódna, bővülne a könyv, amíg szükséges és van rá igény.

 

Kérlek erre a lehetőségre ne úgy gondolj, hogy csak a gyógyszer ér valamit, nekem nem ez a megoldás stb.. Amennyiben a visszajelzések azt mutatják, hogy jó az irány, és érdemes ezt jobban kibontani, akkor lehet szintet ugrani és egy olyan rendszert felépíteni, ami már sok területet magában foglal. Itt is a visszajelzések segítenék a további fejlődést, valamint azt, mivel kell többet foglalkozni.

 

Mondanám, hogy ez mind ingyen van természetesen, de nem fedné a valóságot. Egy ilyet összerántani, alaphangon több százezer forint. Az e-book ára 1990 Ft lenne. Ami már több száz vásárló esetén, nullára kihozná a költségeket. Ezt csak azoknak írom le, akik felháborodnak, hogy miért nincs ingyen.

Amit a vásárlás tartalmazna:

-        Egy e-book (Itt kiindulásnak, szerintem nagyjából 100-120 oldallal számolhatunk)

-        Igény és szükség esetén további frissítések, bővítések, amit minden vásárló megkap.

-        Zárt felület, ahol az olvasók megoszthatják egymással a könyvben szereplő információkkal kapcsolatos tapasztalataikat vagy kérdéseiket.

 

 

-        A fizetésről a számlázz.hu rendszere gondoskodna, nyugtát állítana ki, tehát semmilyen személyes adatot nem kell megadni, csak egy e-mail címet. Így az inkognitója mindenkinek megmarad, feltéve, hogy nem a pontos neved szerepel az mail címedben.

 

A felvázolt koncepció egy lehetőség, hogy ez a terület meginduljon. Ha sokakban megfogalmazódik, hogy – Igen, érdekel (vagy érint) ez a terület, szívesen csatlakozok! - akkor messzire lehet eljutni és egy kritikus tömeg elérése után, könnyebben lehet nyitni orvosok, szakemberek felé is, hogy segítsék ezt a munkát, és ebből Te is profitálj.

 

A letisztult, forrásokkal alátámasztott információkban hiszek, amelyet általában a fórumozók tapasztalatai, véleményei finomhangolnak. Hogy lesz -e ebből valami? Nem tudom,  Rajtad is áll. Annyit tehetek, hogy felvetem itt ezt a lehetőséget.

 

Ha úgy érzed jó a kezdeményezés és a fentiek tükrében szívesen megvásárolnál egy ilyen e-bookot, akkor az alábbi szöveget kérlek küldd el e-mailben a zane40th@gmail.com címre. Semmit nem kell írni hozzá (esetleg a fórumon használt nevedet). Egyelőre ez csak egy felmérés, érdemes -e megtenni az első lépéseket, van -e igény erre vagy sem. Pár hónap múlva megírom, mit mutat a szavazás (hiszen, akárhogy is döntesz, az billenti a mérleget).

 

Küldendő szöveg:

Érdekel ez a lehetőség, szívesen csatlakoznék a kezdeményezéshez, amely első körben az alábbiakat tartalmazza:

 

-        Egy E-book (kb. 100-120 oldal)

-        Szükség és igény esetén további bővítés, frissítés

-        Zárt felület a könyvhöz kapcsolódó információk megbeszéléséhez.

 

Minden építő jellegű észrevételt a fentiekkel kapcsolatban köszönettel fogadok.

 

betacoupe Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28930

Erről megoszlanak a vélemények. Én úgy olvastam, hogy a kettőt nem keverjük - ám online van tabletta a kettő keverékéből... ezzel együtt én sem ajánlom. Kell a francnak egy szívroham vagy akármi... 

Előzmény: laikusss (28922)
betacoupe Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28929

Agyi folyamat... ÉLVEZD a szexet, bárkivel is - hiszen a lóra ÚJRA fel kell ülni.... Ismerem a problémát, elvált pasasa vagyok, épp csak az exnejemmel nem próbáltam annak idején tablettát, mivel nem fértem hozzá. Ma már mindegy, persze. Be a jó sex is csak olyan, mint a bicikilizés: elfelejteni nem lehet, de gyakorolni kell. Jobb időkben tabletta nélkül is aktív vagyok a rég meglévő barátnőmmel.

Előzmény: laikusss (28926)
betacoupe Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28928

A Tadalafil a Cialis néven ismert, hétvégi tabletta hatóanyaga. 72 óra.... bár nekem minimum 48 órán át hatott, megfelelő stimuláció (......) esetén, talán még tovább is.

Előzmény: kutyaól (28920)
betacoupe Creative Commons License 2023.01.26 0 0 28927

Nem titok. Beírtam a keresőbe, hogy "Kamagra bestellen" és kiválasztottam a találatok közül egy oldalt... ettől még nem lesz tán legális (nem ismerem a vonatkozó jogszabályokat), ám Euróban fizetek, szépen megjött az áru.

Előzmény: 60-as (28921)
laikusss Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28926

Voltam most egy nővel, 100 mg silde. Állt jól végig. De én még nem élvezem a szexet. Mivel ugye lelki eredetű elakadásom van (feleségtől puncimegvonás, válás, aztán kudarcok mert nem ment), ez azt hiszem érthető. Van egy elméletem, kíváncsi vagyok mit gondoltok, illetve a szervezet lehet-e ennyire tudatos? Nos, azt vélem, hogy miután nekem kudarcos volt a feleségem utáni első akció és utána mindegyik lényegében, ezért a szervezetem leállította a vágyakozást és az élvezetet, hogy hátha sikerül elérnie, hogy elkerüljem a szexet és így a kudarcokat. Létezhet ilyesmi? Ha igen, akkor jó lenne megtörni. A tablettával talán megjön az önbizalmam és a porból feléled a feleségem által meggyalázott férfiasságom és oldódik ez a szorongás bennem és az izmaim nem feszülnek be.

Lawkoto Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28925

Mi általában reggel indultunk. Bevettem egy sildet a reggeli akcióra aztán délután meg tada az kitartott mondjuk másnap estig. De mivel volt egy nagy akció sildevel már nem volt olyan nagy az elvárás 🤣

 

Nekem sajnos a tada annyira nem adja nem bíznám rá teljesen de ha neked jó akkor meg siman este tada és az kitart sztem felesleges a silde

Előzmény: laikusss (28922)
Med-Univ Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28924

A kérdésre a válasz: NEM! NE TEDD!NE VEDD! (BE)

Előzmény: laikusss (28922)
deltaéta Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28923

Van olyan egy tablettában is, de leginkább valami nemenyhén gyanús gyártmányokat lehet beszerezni nemenyhén gyanús weboldalakról, teljesen recept nélkül.

Nem adok linket, erre keress: sildalist. 

Előzmény: laikusss (28922)
laikusss Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28922

Srácok! Érdemes-e, szabad-e bebiztosítani a szildenafilt egy kis tadalafillal, ha esetleg nem lenne elég az a 2-3 óra amíg a szildenafil hatásos. Ha lehetséges ez, akkor a tadalafilt mikor vegyem be, ha mondjuk a szildenafilt este szedem akció előtt.

60-as Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28921

Üdv. Honnan rendelted pontosan, ha nem titok?

Előzmény: betacoupe (28919)
kutyaól Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28920

azt szeretném kérdezni, hogy ez tadalafil? tudnál küldeni linket ahol ezt online meg lehet rendelni? Előre is köszönöm !

Előzmény: betacoupe (28919)
betacoupe Creative Commons License 2023.01.25 0 0 28919

Én rendeltem online Talalfilt, mert voltak gondjaim, természetesen - és nagyon jó volt... 72 óra hatást írtak, de nálam még 2 nappal tovább tartott. Csak ajánlani tudom.

Thisismystory Creative Commons License 2023.01.24 0 1 28918

Valaki magyarázza már el nekem. Miután nekem a válás és a gyerekek hiánya után jelentkezett szinte azonnal a merevedési probléma és ami már másfél éve fennáll. Még nem zárult le a válás. Talán 1-2 hónap és vége másodfokon is. Szóval azt értem, hogy ha nehéz vizsga jön, munkahelyi hajtás és satöbbi. Ezek pár napra blokkolják, ha éppen blokkolják a merevedést. De pl. egy hosszú válás folyamatosan fenntartja a stresszhormonok magas szintjét? Megállás nélkül? Nem érzem magam idegesnek a válás miatt. Persze gondolok erre sokat. A gyerekekért harcolok és lehet emiatt az agyamnak ez nehezebb mint más esetekben. Rendőrségi ügyek voltak, bíróságiak, feljelentések, gyámügy, kihallgatások...és a feleségem úgy gondolta, hogy én az elköltözés után fél évig nem találkozhatok a gyerekekkel. Szóval úgy néz ki a harcot megnyerem, elsőfokon nekem ítélték a gyerekeket. De még ha nem is napi szintű feszkó ez nekem, az agyam ettől még folyamatosan kattog ezen. Kortizolt mérettem a normál szint legtetején volt, egy tized és már pirosba csúszik. Nyilván itt már bejött az aggodalom amiatt, hiogy nem működik rendesen és ez is nyomja a stresszt rendesen. Inkább azt gondolom, hogy a válás miatt és a borzalmas első fél év miatt alakult ki, és a kudarcok miatt maradt meg most is. Abban bízok, hogy a Sildenafil önbizalmat ad. Még ha nem is megyek el (a blokk nálam ezt is hozta), de legalább tudok szexelni. ÉS emiatt legalább nem kell paráznom. Egyfajta mankó ez, amíg a szervezetem meg nem nyugszik. Aztán majd megy bogyó nélkül, mint két éve. Amúgy érdekes, a lelki blokk elnyomta a libidót, nem is nedvesedtem sokáig és ugye a merevedési bajok. Most egy olyan antidepit szedek, amely a többivel ellentétben nem nyomja el a szexualitást, hanem segíti azt. ÉS ugye ne felejtsük, hogy a stressz és a depi, a szorongás csökkenése magában is visszahozza a szexuális dolgokat. A libidó már tehát jelentkezik és hetek óta napközben is megint nedvesedek. Nyilván ez az izgalom jele, enélkül ez a folyamat nem indulna el. De nedvesedéskor nem áll fel vagy ilyesmi. Basszus már nem is emlékszem régen hogyan volt. Említettétek itt előbb, hogy csókra nem áll fel. Már erre sem emlékszek. Annyit tudok, hogy most egy sima gyors csók, ami fél-egy perc az nálam meg se moccantja. Viszont amint beindul a csók szenvedélyesebben, akkor már elkezd merevedni és 70-80%-ig el is jutok. Csak persze közben erre figyelek. De így nem fog menni, amíg agyban máshol járok. Szóval srácok, nagy erőt nekünk. Mert segíthet a gyógyszer, de az agyunkban nekünk kell rendet tenni. Amíg ez nincs meg, addig csak bajlódunk. Hajrá gyerekek!

smallcar Creative Commons License 2023.01.24 0 1 28917

Igy igaz. Pont ezert nem ertik meg mert nekik valoban csak szet kell tenni. Viszont mit szolnanak a nok ha nedvesseg merovel vizsgalnank meg oket es osszehasonlithatnank mi is. A korabbi csajom nedvesebb volt. Az elozo mar ket csok utan nedves volt….Rohadtul nem esne jol nekik es igazuk is lenne. Nalam az volt karos amikor az egyik csajom erre hivatkozva szakitott. Azzal hogy szeret es en lehtnek az aki, de o szexelni akar. nem akar megcsalni ezert elhagy es keres valakit aki…

Előzmény: pisti072 (28913)
hajajajaj Creative Commons License 2023.01.24 0 0 28916

Úgy, hogy az önreflexió ritka jelenség. Egyszerűbb keresni 1 mindent eldöntő problémát, melynek áldozatává címkézi magát az ember, és felmentést ad magának. És már csak ki kell mondani, hogy te nem tudod milyen érzés volt nekem amikor este hazajöttél és nem állt fel neked (igaz 18 óra stresszes pokoli mai után stb stb).

Soha nem ilyen egyszerű ez, hogy egy tényezőt ok okozati összefüggésbe lehessen hozni egy összetett kapcsolat megromlásában. Persze így mindenkinek egyszerübb. Asszonynak is, meg végülis neked is, hiszen "csak ez a baj".

Előzmény: Flexington (28915)
Flexington Creative Commons License 2023.01.23 0 0 28915

Ezt hogy érted? 

Előzmény: hajajajaj (28914)
hajajajaj Creative Commons License 2023.01.23 0 0 28914

Sosem érdemes összetéveszteni egy indokot az okkal... 

Előzmény: Flexington (28912)
pisti072 Creative Commons License 2023.01.23 0 0 28913

Teljesen igazad van. Sok nő azt gondolja,hogy a férfinak vigyázzállásban kell állni mindíg,mert ha nem, akkor nem szereti,nem kivánja és a kedvencem: Nem tekintesz nőnek! Na ez a végső ütőkártyájuk,mert kis túlzással nekik elég széttenni a lábukat és tudnak dugni,max használ egy kis sikosítót és kész

Előzmény: Flexington (28912)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!