Ráadásul a VL-en az ülés alatt van a tank. Ahhoz képest elég nagy. Mondjuk az alatt az ülés alatt elfér egy közepes méretű akvárium is.:-)
Fönt a "tankban" viszont rengeteg cucc van. Alig tudták betenni a riasztómat. Benne van a komplett elektronika a légszűrő, plusz egy érdekes megoldás: indítózásnál a dekompresszióhoz az első henger kipuf szelepét nyitja egy bowdenes megoldással. Ilyet még nem láttam.
Az a 20 literes tank a GSXF-en, az nagyon király. :-))) A Hornettel együt túrázva nekem talán csak egyszer kelltt tartalékra tennem, mert én indulás előtt pár nappal tankoltam, Zoil meg közvetlenül.
Vazze, ettől fogok padlót, hogy ezeken a mocikon optikailag q nagy a tank, aztán kiderül, hogy alatta van a légszűrő, a karbi, meg belesüllyesztik a kilométerórát, a visszajelzőket, mikrosütőt, és marad pár liter a benyának. Sjesz magnáján is kinéz vagy 25 lityisnek a tartály, de valójában csak 10 körül van.
A tank 15,5 literes.
A fogyasztás városban néha 7 literig is felment, városon kívül volt már 5,5 liter is.
A kollégám a GSX750F-el városon kívól hasonló fogyasztás mellett 20 literes tankkal sokkal nagyobb hatótávolságú.
Dübi, ez a táv a GSXF-fel sem volt gond, bár nem tudom pontosan, hogy a Velence-Pisa távolság mennyi, de időben sem volt kevés, de legalább nem esett az eső. :-)
A VL1500 300kg. Hihetetlen tengelytávval és széles gumikkal még nem lenne gond, de a "lavórkormány" miatt újra kell tanulni kanyarodni.:-) Lassú kanyarodásnál nagyon kell figyelni, hogy nem szabad csak gurulni, a motor mindig dolgozzon. Ráadásul egy bizonyos szög után lassú kanyarnál billen. A kuplung (hidraolikus) nagyon a végén fog. Egy kollégám ment vele, azt hitte, hogy már kapaszkodik a kuplung, és nyugisan elengedte a kart, de ekkor érte a meglepetés, majdnem kitépte a kezéből a kormányt a vártalan nyomaték.
Az ülésmagasság tényleg 70cm, de a szélessége is majdnem annyi.:-)
Szóval szokni kell a gépet, de cserébe hosszú túráknál még egy BMW sem tud komfortosabb lenni.
Azért kérdeztem, mert én is 70 és 75 kg között ingázok, de nincs gondom vele.
Ide írok, mert az anyatopikba a banner miatt nem tudok hozzászólni... :-(((
Szia mindenkinek, elolvastam a termést - eltartott egy darabig. :-)
Inno: bár elárasztottalak most egy egész sms-sel, azért, hogy a többiek is lássák nem vagyok mindig genya, itt is gratulálok neked, és üdvözöllek, mint vadiúj motoros csajt. :-))) Ja, a motort miért nem te indítottad be? És mikor kapod meg a jogsidat?
Dübi: nov. 3. elvileg OK, ha nem esik/havazik, akkor ott leszünk. Hánykor is szokott kezdődni?
És miért nem veszel inkább motort? Vagy jó autós genyának lenni? És miért passzoltad el a Patrolt?
Autókiállítás(ez nem nick, mielőtt valaki még szóvá tenné, hanem téma :-) ): találkoztunk a 2 ifjú tomcat-kezdeménnyel. Tök aranyos gyerekek. :-)))
Iffy, én amikor kezdő vezető voltam, az 1.1-es Renult 5 fogyasztott nekem kb 10 litert. :-))) Aztán visszább vettem, és akkor csak 6-ot evett városban. Most az 1.8-as Freelander eszik kb. 10-11 litert, többnyire városi autózás mellett.
Tali: nem tartunk egyet? Iffy, szervezd meg! :-)))
Sch: nem csoda, hogy felébredt mindenki, és élénkség mutatkozik, azok után, hogy rátok rivalltam :-)))
Ide írok, mert az anyatopikba abanner miatt nem tudok hozzászólni... :-(((
Szia mindenkinek, elolvastam a termést - eltartott egy darabig. :-)
Inno: bár elárasztottalak most egy egész sms-sel, azért, hogy a többiek is lássák nem vagyok mindig genya, itt is gratulálok neked, és üdvözöllek, mint vadiúj motoros csajt. :-))) Ja, a motort miért nem te indítottad be? És mikor kapod meg a jogsidat?
Dübi: nov. 3. elvileg OK, ha nem esik/havazik, akkor ott leszünk. Hánykor is szokott kezdődni?
És miért nem veszel inkább motort? Vagy jó autós genyának lenni? És miért passzoltad el a Patrolt?
Autókiállítás(ez nem nick, mielőtt valaki még szóvá tenné, hanem téma :-) ): találkoztunk a 2 ifjú tomcat-kezdeménnyel. Tök aranyos gyerekek. :-)))
Iffy, én amikor kezdő vezető voltam, az 1.1-es Renult 5 fogyasztott nekem kb 10 litert. :-))) Aztán visszább vettem, és akkor csak 6-ot evett városban. Most az 1.8-as Freelander eszik kb. 10-11 litert, többnyire városi autózás mellett.
Tali: nem tartunk egyet? Iffy, szervezd meg! :-)))
Sch: nem csoda, hogy felébredt mindenki, és élénkség mutatkozik, azok után, hogy rátok rivalltam :-)))
Hogy, a mi? Egyébkét érdekes jelenség volt, és sajnos csak utóbb jutott eszembe, hogy előfordulhat, hogy a banner miatt van. Így nem volt alkalmam kipróbálni, hogy más díszes topicoc, hogyan viselik magukat, illetve azt sem, hogy ahonnan a bannerünk származik elérhető-e?
Szóval valami nem volt kóser, annyi fix :-))
zoil
De tegnap este tényleg nem lehetett belelépni a GMC-be, mert a Zindex nem eresztett minket. :-( Hiába: ADSL, Axelero, Linux, Necckép... valmai nem klappolt. A többi topikba be lehetett nézni, csak a miénkbe nem. :-(