Keresés

Részletes keresés

KissM45 Creative Commons License 2019.07.22 0 0 8

Az én orvosom egy nagyon szuper fogászati szoftvert használt. Mikor felvette a fogaim állapotát hanggal irányította a rendszert. Majd pedig egy videót mutatott, amiben lejátszotta, hogyan fog majd kinézni az egyes kezelések. Olyan jó volt, hogy ilyen könnyen megértettem mi vár rám, és így már nem is féltem annyira. Kíváncsi voltam mi volt ez a szoftver és a PlanMaster volt. https://planmaster.hu/

kvcsj Creative Commons License 2006.02.10 0 0 7
Orálkamera az mégis jobb. Keresd az informszoft-os www.informszoft.hu szakember gárdát. Ők oldották meg számos helyen (rendelőkben) a kameráztatást fogakra. (Van tök jó szoftverük is bóvli áron, csak nem mutogatják. Nevét elfelejtettem. Na mindegy...) Még digit kártyát is cseréltek meg mindent, mert állítólag szerintük a korábbiak nem tudtak akkora felbontásban tevékenykedni. Na mindegy én nem vagyok kamerás man. Ismerek pár klinikát és egy helyen még a hálót is szépen megcsinálták. Ismerőseim mondják, hogy a Linuxot keverték a Windows-val. Egyébként én is fogorvosi klinikán dolgozom és már ott is javasoltam fél éve Őket. Főnököm mondta is hogy jöhetnek, mert már frászt kap ezektől a kütyöktől. (Hol van kép? Hol nincs? Ráadásul, ha van akkor meg a felbontás miatt akár ki is húzhatjuk a beteg fogát, mert még a mákot a páciens foga között is bazi nagy lyuknak véli az ember. Ráadásul az ügyfelek is türelmetlenek sokszor. Meg is értem Őket. Na mindegy.) Informszoftosok jöttek. (Feketében. Fekete autóval. Mint a "men in black" -ben). Megcsinálták és mentek. Nem tudom hogyan. Ezek a fiúk gyorsak. Kúrva gyorsak. Szerintem titkos ügynökök is egyben. :)
Vagy a Createch is jó ahogy hallom. www.createch.hu. Szóval sok lehetőség van. Vagy ott van a SEC. www.sec.hu. Meg mit tudom én. Ezek is foglalkoznak mindennel. Ha nem értesz hozzá, hívj szakembert. Kérj tőlük segítséget. Ne várd, hogy egy fogorvos két fog között még informatika rejtelmeivel is foglalkozzon. üdv a tanácsnak.
Bellini Creative Commons License 2005.11.22 0 0 6

Szerintem egyértelmű, hogy jó digitális kamera.

Aztán az ügyfélnek meg lehet mutatni, hogy milyen volt, s milyen lett.

 

Az én fogorvosomnál, erre van példa, még a neten is publikálja.

 

Dentalux fogászati rendelő
Jozsef Creative Commons License 2001.10.18 0 0 5
Kedves Fapeti!

Keresd meg a Kreatech céget, tudomásom szerint ők foglalkoznak ilyesmivel is.
Üdv
József

Előzmény: Fapeti (-)
Jozsef Creative Commons License 2001.10.18 0 0 4
Kedves Fapeti!

Keresd meg a

Előzmény: Fapeti (-)
Csokis Creative Commons License 2001.10.18 0 0 3
Tudja a franc, en becsukom a szemem, amikor beulok a szekbe. :-) De az biztos, hogy nincs pl. papir alapu kartotekozas, mert minden gepen van, a szoveges resztol kezdve a kepeken at a beszkennelt rontgenekig. Van valami fogaszati szoftver, ami az egeszet kezeli, meg persze egy -talan linux alapu- lokalis halozat, mert mindket szeknel, a varoban es az orvosiban is ott a szamitogep. Vannak apro feature-ok is, de az mar inkabb csak vicc. (Teve kartya a szeknel levo gepben, hogy az ures idoben lehessen hireket nezni, radios hangkartya a varoban + CD, es az van kihangositva a varakozo betegeknek.)
Előzmény: Fapeti (2)
Fapeti Creative Commons License 2001.10.18 0 0 2
Webkamera!...leleményes megoldás. Ezzel a szájüreg belsejéről is készít képeket? (ha igen, hogyan/mivel világítja be?)
Előzmény: Csokis (1)
Csokis Creative Commons License 2001.10.18 0 0 1
Az en fogorvosom webkamerat hasznal. Az nem jo?
Előzmény: Fapeti (-)
tündérlala Creative Commons License 2001.10.18 0 0 0
0 alakú objektívet javaslok! :)
Előzmény: Fapeti (-)
Fapeti Creative Commons License 2001.10.18 0 0 topiknyitó
Fogászati digitális makro fotózáshoz keresek megfelelő gépet és tartozékokat.
Van valakinek tapasztalata ebben a témában? (milyen gépet használ, milyen körvakuval, milyen eredményekkel, stb...)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!