Keresés

Részletes keresés

Pollorato Creative Commons License 2016.07.30 0 2 11

                      

 

 

               

                                                                álom jó dolog.. 

éxíj Creative Commons License 2003.01.20 0 0 10
Lehet hogy te sokkal szebb vagy, mint gondolod!
Előzmény: fini33 (9)
fini33 Creative Commons License 2002.12.16 0 0 9
Nekem,mint átlagos külsejű némbernek sajnos nagyon jó "hallani",hogy ezek a gyönyörű cicababák -legalábbis egy részük mindenképp- nem teljesitenek túl jól az ágyban. A külsejükkel úgysem kelhetnénk versenyre! :-((((((
Előzmény: éxíj (8)


éxíj Creative Commons License 2002.12.16 0 0 8
Maga az általánosítás nyilvánvaló badarság, de ha egy kicsit mögénézünk, akkor lehet valami összefüggés egy nő szellemi szintje és a megjelenése között.
Szerintem a szőke nő nem a született szőkéket jelenti, hanem a platinára festett, műkörmösöket.

Murray megjegyzésével akkor tudok azonosulni, ha nem a természetes, vagy önmagukban szép nőkre gondolt, hanem azokra, akik nagyon szépnek akarnak látszani.

Az én tapasztalatom az, hogy a férfitársadalom nagyobbik része bedől a felvett külsőségeknek és a rejtett szépségeket nem nagyon veszi észre.

Előzmény: Tüss (6)
sziszi37 Creative Commons License 2001.10.19 0 0 7
Mi újság a pizsamagatyáddal?
Bocs
Tüss Creative Commons License 2001.10.19 0 0 6
Bocs, de ez nem igaz! Nem attól függ, hogy ki milyen az ágyban, hogy milyen a külseje. Az én tapasztalatom, hogy sokkal fontosabb az intelligencia. Ill. a szexuális intelligencia. De úgy vettem észre, hogy létezik egy amolyan "vele-született" adottság is, amit nem is igazán lehet tanulni. Vagy van, vagy nincs.
Volt olyan barátnőm, aki azt hitte, hogy az szex arról szól, hogy berakjuk, mozgatjuk, élvezünk, alszunk. És ez elég is volt Neki. Aztán találkoztunk..... :)))) (Nagyképűség rulez! :) )
Találkoztunk és kiderült, hogy bazi nagy erotika van Benne, amiről nem is tudott. Ja, és szép volt Ő is. Kimondottan szép! És nem Ő volt az egyetlen!

Konklúzió: Ez olyan badarság, mint, hogy valaki azért sötét, mert szőke!

Előzmény: murray (5)
murray Creative Commons License 2001.10.19 0 0 5
régi törvény hogy minél szebb a nő annál szarabbul érzed magad vele az ágyban..én ezt nem hittem el de kipróbáltam pár delikvenst és mostmár elhiszem ez sajna télleg így van.
a közepes és a lefelé kompatibilis nőkkel sokkal jobbat lehet jáccadozni!
kár
Endorfin Creative Commons License 2001.10.19 0 1 4
Nekem nagyon rossz volt, amikor azt álmodtam, hogy kettő nővel vagyok, de azután felébredtem, és megnyugodva megállapitottam, hogy ott van mind a három.
forever Creative Commons License 2001.10.19 0 1 3
Na ja.

"Buta lány vagy Elizabet oooh,
de szép a hajad..."

Előzmény: éxíj (-)
Kernkraftwerk Creative Commons License 2001.10.18 0 0 2
Kár lett volna "naplózni", amit leírtál.

Úgy látszik, bizonyos mértékben hasonlóak a tapasztalataink. A Sors úgy hozta, hogy elég sokat mozgok a fiatal generáció (egyetemisták) között. Az a tapasztalatom, hogy a "próbababák" valóban azért öltöznek/sminkelnek így, mert nincs önbizalmuk. Többségében, ha közel férkőzöl hozzájuk, rájössz, hogy a máz védőpáncél. A szex velük időnként kínszenvedés, nem tudják magukat felszabadultan az örömöknek átadni magukat, görcsösek, meg akarnak neked felelni, de közben kínlódás az egész (persze, vannak kivételek). Az utóbbi időben már magam is inkább visszahúzódok, ha feltűnő csinibaba bukkan fel. Végül is mindet lehetetlenség "átnevelni".

Előzmény: éxíj (-)
bocimobil Creative Commons License 2001.10.18 0 0 1
"Húsz éve annak, amikor nyeltem egy nagyot és ráhajtottam egy kirakati próbababára"

Először ezt nagyon perverznek vettem :)) Aztán rájöttem...:))))

Előzmény: éxíj (-)
CsirkeP Creative Commons License 2001.10.18 0 0 0
Én még 0-szor álm0dtam 2 nő 0-jával.
éxíj Creative Commons License 2001.10.18 0 0 topiknyitó
Ezt eredetileg a naplómba akartam írni, de aztán úgy gondoltam, inkább ide való.
Ha senkit nem érdekel, akkor legfeljebb elsüllyed.

Egy csodálatos zenei élményt követően nagyon szépet álmodtam. Ami azért érdekes, mert fiatalabb koromban mindennaposak voltak az erotikus álmaim, mostanában meg olyan ritkák, mint a rabbi a mecsetben. Talán mert nem vagyok kiéhezve, talán mert minden vágyamat ki tudom élni a valóságban.

Két nővel szeretkeztem. Olyan nőkkel, akikkel egyébként kávézni sem ülnék le.

Húsz éve annak, amikor nyeltem egy nagyot és ráhajtottam egy kirakati próbababára. Addig az olyanokat csak csöpögő nyállal, messziről néztem és úgy gondoltam, hogy nekem ez elérhetetlen.
Aztán nagyon, de nagyon megkívántam egyet. Egy nagyon jó barátom évfolyamtársa volt, aki mindig úgy nézett ki, mintha most lépett volna ki a Burdából, ráadásul szép és kedves, egyszóval olyan elérhetetlen. Szerettem a kihívásokat, de nem gondoltam, hogy ez nekem bejön.
És bejött. Sajnos sokkal könnyebben, mint ahogy előre gondoltam.
Azt nem gondoltam, hogy csalódás lesz, mert az lett.
A nő látványnak elsőrangú, de az ágyban harmatgyenge. Kifogtam ráadásul egy fehérmájú kékharisnyát, aki azért feküdt le mindenkivel, mert még nem élt át orgazmust.

Akkor volt türelmem hozzá. Ma már nincs. Sőt, kifejezetten taszítanak az olyan nők, akik 99%-ban arról szólnak, hogy ki hogy néz ki. Volt szerencsém az első ilyen eset után hasonlókhoz, és meg kellett látnom: a túlöltözködés, túlkozmetikázás, túlbodyzás csak szánalmas kompenzáció, ráadásul az ilyen nők kifelé teljesen el vannak szállva maguktól, és azt a benyomást keltik, mintha mindenki őket akarná megdugni.

Tehát az álom.

Két "ilyen" nő, az egyiket ismerem, a másik annak a barátnője. A helyzet: készülünk valahova és öltözünk. Ebből lett egy hatalmas orgia, de úgy, hogy közben a két nő egymást is szeretgette. És hatalmasat élveztünk mindhárman.

A történetben az az érdekes, hogy
nem volt bennem a szokásos előítélet, és
a két nő a megjelenése ellenére VALÓBAN NŐ volt, azaz nem az önnön nagyszerűségük bizonyítékát keresték az aktusban.

Nem vágyom ilyen dologra, talán nem is vágytam soha, most mégsem tudok mit kezdeni ezzel az élménnyel. Két órája fenn vagyok, mégis hat rám az álom. Húsz éve nem volt ilyen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!