Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2001.10.16 0 0 3
Érdekes, pedig Te a 94 ezer valahanyadik vagy, tehát elég régóta csinálod:))))) Például én utálok beszélgetni, de itt lenni és hüjülni IMÁDOK:)))))) Olvasni már nem szeretek annyira:DDD mindig csak egy két érdekes szóösszetétel ragad meg, vagy az, ahol ellenkezni lehet:DDDDDDDDDDDDDDD Egy viszont biztos:(((((Az indexes fórum elején pezsgett az élet, mostanában csk egy két különleges esemény bolydítja föl a tasztalt:(((((, ezért sokszor már én is unom!
És rengeteg hüje topic van!!:(((( Úgye érzed Te is???:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Emeric (-)
micu Creative Commons License 2001.10.16 0 0 2
Az embernek alapvető igénye a kommunikáció. A fórum azért ideális mert egy-egy témával kapcsolatban olyanokkal tudsz beszélgetni akiket szintén érdekel a dolog, ráadásul nem is ismered az illetőket ami azért előnyös mert ha ismersz valakit akkor kb ki tudod számítani hogy az adott hírre hogy reagál anélkül hogy beszélnél vele, így viszont egész meglepő véleményekkel is találkozhatsz.
Előzmény: Emeric (-)
tangerine Creative Commons License 2001.10.16 0 0 1
Gyógymódot nem tudok, de vigasztaljon az, hogy nem vagy egyedül. Azért az "anyagnál" olcsóbb is. :) És nem olyan káros, nem rácsoznak be, stb.. :)
Előzmény: Emeric (-)
kmaxxx Creative Commons License 2001.10.16 0 0 0
ja, en tudok, nem kell leulni a computer ele, csinalni kell valami sokkal ertelmesebbet :-)
Előzmény: Emeric (-)
Emeric Creative Commons License 2001.10.16 0 0 topiknyitó
Mi értelme ennek a fórumozásnak? Rajta vagyok, mint drogos az anyagon, órákig képes vagyok olvasgatni, időnként hozzászólni. Gyógymódot tud valaki?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!