Keresés

Részletes keresés

volante Creative Commons License 2002.04.22 0 0 20
Az ilyen topikok osztották ketté az országot!

:-)
Aranyközép Creative Commons License 2001.10.16 0 0 17
Hazánk biztonságpolitikájának kellene ilyennek lenni. (Mármint egyetértönek) Csak gondoljatok bele, ha váltja is egymást a két nagy párt, az aktuális titokminiszternek mindenröl tudnia kell, ami a megelözö ciklusban kiderült, stb. Ezért tényleg fontos lenne az erröl szóló egyeztetés.
Trin Dorg Creative Commons License 2001.10.16 0 0 16
"Egy a lényeg: remélem a szadesz nem jut be a következő ciklusban!"

Yool látjátok, ez fontosabb annál, mint hogy ki alakít kormányt. Militáns fajvédőknek nincs helye egy demokratikus ország parlamentjében!

Előzmény: Dr.Gordon Shamway (12)
Trin Dorg Creative Commons License 2001.10.16 0 0 15
érdekes, és akkor azok az európai országok is szélsőségesek, amelyek nem csatlakoztak az eu-hoz? amelyek népszavazással mondtak nemet az eurora? az eu csatlakozás miért defaultbol pozitiv??? :-O
Előzmény: Chtka (7)
volante Creative Commons License 2001.10.16 0 0 14
Gondoltam, hogy kevés dolog lesz, de hogy ennyire...
Emeric Creative Commons License 2001.10.16 0 0 13
Magyarországon nincs valódi jobb- és baloldal. Gazdaságpolitikailag nálunk a bal inkább jobbos, a jobb inkább balos. Viszont ideológiailag (a nemzethez, múlthoz való viszony és ilyesmik) a bal tényleg balos és a jobb jobbos.
Dr.Gordon Shamway Creative Commons License 2001.10.15 0 0 12
Nem tudom, hogy ide tartozik-e, de van egy MSZP-s haverom, és ha már jól összevesztünk, és csk pislogunk egymásra dühödten, akkor valamelyikünk tuti, hogy bedobja a békülékenységi jolly jokert, ami a következő:
- Egy a lényeg: remélem a szadesz nem jut be a következő ciklusban!
Ebben azután mindig megegyezünk.
volante Creative Commons License 2001.10.15 0 0 11
Én is úgy gondolom, ahogy te, de vannak, akik nem úgy gondolják, mint te vagy én, ezért ők nem értenek egyet velünk, tehát nem ért egyet a két oldal :-)
Előzmény: Chtka (7)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.15 0 0 10
vagyis egyhangúlag :)))
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.15 0 0 9
A OGY-i határozatok nagy része (80%) szinte egíhNGÚLg szavaztatik meg :)
Előzmény: volante (-)
Chtka Creative Commons License 2001.10.15 0 0 7
Remélhetőleg egy csomó mindenben egyetért a jobb- és a baloldal. Pl. a demokráciában mindenki hisz, többé kevésbé, mindenki elítéli, remélem, Hitlert és Sztálint, senki nem gondolja, hogy Magyarországon be kéne tiltani a másként gondolkodókat, a más vallásúakat, stb.
Az EU csatlakozás és a piacgazdaság pedig két olyan téma, amelyik a "normális" parlamentáris erőket megkülönbözteti a szélsőségesektől, de nem a jobboldalt a baltól.
volante Creative Commons License 2001.10.15 0 0 6
ja, gondoltam rá, hogy pontosabban kellene írni, hogy a balba beletartozik-e a szélsőbal is, mert ha igen, akkor a válaszom nem, mert pl. Thürmer szerint hosszútávon a kommunizmus a jobb megoldás (gondolom ebbe a tervgazdálkodás is beletartozik).
Előzmény: hackz (5)
hackz Creative Commons License 2001.10.15 0 0 5
Piacgazdaság?
Tzp Creative Commons License 2001.10.15 0 0 2
Fenebe, megeloztel :)
Előzmény: Törölt nick (0)
Tzp Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1
Jo lenne, ha nem 0 ilyen dolog lenne.
volante Creative Commons License 2001.10.15 0 0 topiknyitó
Van olyan dolog, amiben egyetért a jobb és a bal oldal? Akár politikusi szinten, akár itt a fórumon. Pl EU-hoz való csatlakozás - ebben azt hiszem igen, de más valami?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!