Keresés

Részletes keresés

Édes Mézes Creative Commons License 2001.10.19 0 0 13
Na akkor most iskolapéldák (okulásul):
- betegség (nátha)
- ebből kifolyólag nem érzek szagokat (szó szerint és képletesen)
- fáradtság
- váltogatja a kezét (főtilos!)
- olyan pózokat akar, ami nekem nem jó (t.i. kevés inger éri a csiklómat)

Csajok Ti hogy vagytok ezekkel az akadályokkal?

aliz_mok Creative Commons License 2001.10.18 0 0 12
Beszéltünk már errôl a barátommal, de akkor sem tudom pontosan a választ, mikor ilyen történik, csak most elgondolkoztam.

Már említettétek, hogy a helyzettôl is függhet. Engem nagyon zavar pl., ha közben mászkál kinn a fél családom, elkezdek nem odafigyelni, és valahogy elmúlik az a hangulat, elmegy a kedvem. Akkor észre sem veszem, de leállítom, ô pedig nem érti (persze, hogy nem) mi történt velem. Ez csak egy indok lehet, az sem teljes...

"csak nem szabad lustának lenni és tényleg akarni kell!!"
Szerintem ez nem lustaság kérdése. Persze, hogy akarni kell, meg odafigyelni, de ha a hangulatod változik meg közben (egy nônek nem szabad gondolkozni közben :) ) ott a bibi.

"a ffiak akkor is képesek elmenni, ha fáradtak"
Mi nôk is, csak lásd Rozmaringot, akarni kell.
Sokszor vagyok fáradt, mikorra odajutunk, hogy összebújhatunk végre, de többnyire úgy szokott történni, hogy elkezd csókolgatni, simogatni, mesél nekem. Én nyögök, hogy fáradt nô vagyok...aztán jól összegabajodunk, mert kiderül mégsem annyira :)

aliz_

Előzmény: rozmaring (9)
_MrB_ Creative Commons License 2001.10.17 0 0 11
Hát igen, vannak dolgok, amikkel sokat lehet enyhiteni. Csak hát néha ez is kevés ~ : (
S ilyenkor nemárt, ha megértő a ffi.

"... igazán izgató pasas." Huhh, az milyen ? ( kacag de nagyon. )~ ; ))

Hát ilyent megkérdezni sajnos télleg lámaság. Ha nemtudja érzékelni, azaz nem érzi, hogy élvezed, akkor nagyivben tett rá, hogy neked milyen, s "magáért hajtott". Hát az ilyen... Nem szép, na. Ha meg ugyvéli, nem élvezted, akkor inkább a végén kérdezze meg: Mi baj volt? Mert igy megadja az esélyt a hölgynek, hogy elmondja mi volt a baj, s meg lehet beszélni. Az élvezed kérdés ezt eleve kizárja, mivel SzVSz nem érdekli, hogy miért igen, vagy nem, csak az, hogy igen vagy nem...
Ha meg tartós(abb) kapcsolat a dolog, akkor nyugodtan közben is lehet kölcsönössen, finoman segiteni egymásnak, hogy hogy lenne nekünk jobb.
(Mléxem még kapcsolatunk ( kedvesemmel ) elején szeretkezés közben finoman elkezdtem simizni a kezét, majd óvatossan odébbcsúsztattam pár cm-t. Észre sem vette, s nekem sokkal jobb volt utánna. Mellesleg valahogy rögzült is benne, mert utánna már ösztönössen oda tette a kezét. ) ~ : )

Előzmény: Noemee (10)


Noemee Creative Commons License 2001.10.16 0 0 10
_MrB_

Te tudsz valamit! :)
Jól sorolod, mi minden lehet akadálya, hogy mi csajok "elmenjünk". Ja, nekem szúnyog még nem volt, de el tudom képzelni :)
Kiegészítések: A gond már ott kezdődik, hogy szexen kívül is érzékenyebbek a nők. Elég valami munkahelyi affér, és az emberlánya hajlamos azon rágódni, aztán ha jön az ágyjelenet, jó pasival is "megállunk félúton". Ez még nem hullafáradtság, csak sima fáradtság. Az a difi a ffiak és nők között, hogy a ffiak akkor is képesek elmenni, ha fáradtak.
Itt jön be az igazán izgató pasas. Nemcsak a pasas, hanem az egész szituáció. Ha az hangulatos, gyengéd, és a barátom nem veszi elő a macsóformáját, az jó előjel. Ha pedig megteszi nekem az elemi trükköket, amiket ellesett tőlem, vagy megbeszéltük, akkor én legtöbbször el tudok menni.
Egy dolog lomboz le: ha pont elmenés előtt megkérdezi: "élvezed?" Ennél még az is jobb, ha utána kérdezi meg. :))))))))

Előzmény: _MrB_ (8)
rozmaring Creative Commons License 2001.10.16 0 0 9
csak a saját nevemben beszélek, ezt leszögezem. soha nem volt problémám az orgazmus elérésével, de szerintem azt "akarni kell". vagyis úgy gondolom - majd talán valaki felvilágosít, ha tévedek - hogy nekem mindig is aktívan részt kell vennem a "dologban" vagyis nem csak fekszem és hagyom. egészen konkrétan különböző belső izmok használatáról (pl. levegővétellel megfeszítve őket) beszélek. ez abszolút ösztönös és egyszerűen megfigyeltem magamon, hogy így működöm.
de ha nem figyelnék oda -ez most erőlteteten hangzik, de a valóságban egyáltalán nem az-szerintem nem menne. szóval szvsz a pasiknál kicsit önműködőbb. de ez nekem nem gond :-)
csak nem szabad lustának lenni és tényleg akarni kell!!
uff
_MrB_ Creative Commons License 2001.10.16 0 0 8
Neki, mivel abbahagyná normál körülmények között már nem igazán az élvezet kategória a dolog, de mivel szeretné, hogy neked jó legyen, legalább te elmenj, igy csinálja. R-Go valamilyen szinten önző vagy, mivel kapsz, de érdemben nem tudsz adni. ( No FLAME plíííz )

Nos az első alkalmat leszámitva, rendszeres nemi élettel, mondjuk naponta, vagy esetleg napi több szeretkezéssel már nem is olyan ritkaságszámba menő dolog.

Másik fele: mivel első alkalom, igy gondolom a hölgynek is. Nos akkor jön a következő kérdéssor, amire te, és a hölgy tudtok csak válaszokat adni:
a körülmények megfelelőek ?
mind2N akartátok ?
A hölgy mennyire volt stresszes, parás , etc... ?
Esetleg csak szimplán hullafáradt ?
Máskor simán eléri az orgazmust ? ( nem a szinleltre gondolok ) ~ ; (
Ha ilyenkor megkérded, mibaj, etc.., őszintén felel, vagy zavartan közli: Semmi ???

Szóval nem feltételezem, hogy te lennél "gyenge" / "kevés" neki, bár ez is előfordulhat, vagy csak neki vannak olyan problémái, amik zavarják az orgazmus elérésében, vagy egy csomó dolog lehet még.

Nekem a legdurvább eddig egy nyomoronc szunyog volt. Szeretkezés közben zümmögött, a barátnőm élvezte, el is ment, etc... Én viszont megrekedtem egy ponton. Igyjártam. S ettől még senki nem impotens. Hálisten ~ ; )))

Előzmény: johnny_bravo (7)
johnny_bravo Creative Commons License 2001.10.16 0 0 7
MrB, hogy érted azt, hogy az előbbi szituban én voltam önző?

A férfiak körében szerintem kóros ritkaságszámba megy, hogy (első alkalommal) nem ingerelhető csúcsra az álló szerszám (beh szép is lenne:), míg a nőknél mintha ez jóval gyakoribb lenne. Hangsúlyozom, semmi "rosszat" nem akarok terjeszteni a nőkről, mivel őszinte csodálójuk vagyok, de végére akarok járni ennek.

Még annyit, hogy nem az "orgazmusképtelen" nőkről beszélek, hanem azokról, akik partnerrel és anélkül is el tudnak jutni a csúcsra.

Előzmény: _MrB_ (6)
_MrB_ Creative Commons License 2001.10.16 0 0 6
Édes Mézes hozzászólása nagyrészt fedi a lényeget. S sajnos előfordul, hogy valamilyen külső, vagy belső ok miatt felpörög a hölgy egy pontig, s azon nemtud tuljutni. Ilyenkor, ha figyel, s igényled a folytatást, megteszi, ha önző ( mint ahogy az elöbbi szituban te voltál az ) akkor abbahagyja. Hogy megértsd? meglehet. Ffi is tud hasonló szituba kerülni. Merev, s izgatja a szeretkezés, de 1xüen nemtud eljutni a csúcsig, csak egy bizonyos fokozott izgalmi állapotban lebeg. s csunyán hangzik de egy idő után marha fárasztó. Persze van lehetőség, hogy tulbillenjen a ponton bármelyik fél, de nehéz a megfelelő időben a megfelelő cselekedettel továbbjuttatni ilyen módon megrekedt partnerünket.
Előzmény: johnny_bravo (4)
Édes Mézes Creative Commons License 2001.10.16 0 0 5
Amit Corte írt, az igaz, nagyon partnerfüggő a dolog! Ha béna a pasi (lehet hogy ő esetleg nagy királynak gondolja magát), akkor az nagyon lehangoló tud lenni, olyankor tök fárasztóvá és értelmetlenné válik az egész.

Volt egy pasi, akitől megkérdeztem akció közben, hogy alszol? Mire ő: a lábaidat nézem mert olyan szépek! Hát.... ezek után nagy nehezen elsültem de nem kívántam őt többé! Régebben maradtam volna a kézihajtányos megoldásnál.

Az előjáték hiánya is gond lehet, ha nincs kellő indirekt izgatás akkor sokáig tart amíg jön a csúcs. Meg a lányoknak is kell feltöltődési idő, így ha a pasi hamar kezd a következő menetbe, akkor megint csak későn jön a kisülés. ;-)

Előzmény: johnny_bravo (4)
johnny_bravo Creative Commons License 2001.10.15 0 0 4
Kedves Corte és Édes Mézes, nagyon köszönöm az építő hozzászólásokat! Igazán klasszak vagytok, hogy nem kezelitek tabuként a témát.

Kevés viszont a hozzászólás, ez talán csak azt jelenti, hogy nagyon-nagyon kevesen tudnak választ adni...

Igazából még mindig nem vagyok elégedett, az igazi miértet keresem, hogy vajon mihez hasonlít a "félúton" átélt érzés. Miért szűnik meg a tovább haladás vágya azoknál, akiknek egyébként nem gond orgazmusig jutni???

Megértheti ezt egy férfi valaha?

Corte Creative Commons License 2001.10.15 0 0 3
johnny_bravo
Nem poénból, de igenis függ a férfipartnertől. És nem biztos, hogy szándékosan állnak meg, hanem csak nem sikerül följebb menniük. Az pedig vitás, hogy van-e hiányérzetük, van akinak van, van, akinek nincs. Ez utóbbira azt mondják a nők, hogy jó volt maga a szeretkezés, tehát nem mindig a csúcsot akarják elérni. A férfiak viszont nehezen bírják ki anélkül.
Előzmény: johnny_bravo (-)
AttilaS28 Creative Commons License 2001.10.15 0 0 2

Edes Mezes mail ment!:))))
Előzmény: Édes Mézes (1)
Édes Mézes Creative Commons License 2001.10.15 0 0 1
Talán mert úgy érzik, hogy a partner türelmetlen. Vagy ilyen megfelelés kényszerből. Én már nem állok meg, de kell egy kis idő amíg tényleg elhiszem hogy a kiválasztott akármeddig bírja! Bizalom talán?
SvinGergely Creative Commons License 2001.10.15 0 0 0

Nem volna semmi - 0 -, ha birtokába kerülhetnék én is ennek a tudásnak... :o)
johnny_bravo Creative Commons License 2001.10.15 0 0 topiknyitó
Kedves lányok/asszonyok és fiúk!

Valaki fejtse már ki nekem érthetően, miért állnak meg a nők nagyon sokszor félúton az orgazmus felé?
Utána pedig semmi hiányérzetük.

Én úgy érzem, ez teljesen független dolog a férfi partnertől, úgyhogy kíméljetek a poénoktól.
Remélem mást is érdekel a dolog.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!