Keresés

Részletes keresés

vikiviki Creative Commons License 2001.10.25 0 0 6
lvileg ilyen a standard and poors vagy a Moodys. Fent vannak a neten.
vannak kulonbozo kategoriak. pl az ^A^-s minosites a ^jo^ kategorianak felel meg. legjobb a AAA, az azt jelenti,hogy mindig,minden korulmenyek kozott fizet. Nezd meg a honlapojukat, lesz rajta info. csak magyarorszagon azert nem elterjedt,mert eleg keves ceg lett meg minositve, es ok se kaptak a legjobb minositest.
Előzmény: htz (5)
htz Creative Commons License 2001.10.25 0 0 5
És magánemberek esetén hogy zajlik ez, csak úgy bemegyek,aztán ingyen tartanak nekem egy tanácsadó szeánszot? :)
Előzmény: vikiviki (4)
vikiviki Creative Commons License 2001.10.24 0 0 4
Rosszul:) Nem reklamnak szantam a topicot. Csak most mar jobb egyetemeken oktatjak is. De ezek elvileg nem (csak) arra lennenek valok,hogy penzugyi szakembereknek informaciokat szolgatassanak,hanem arra is,hogy Pista bacsi penze ne keruljon olyan penzintezethez, ahonnan aztan nem kapja vissza. Tudom,hogy magyarorszagon bizamatlanok az emberek, de az azert megse allapot,hogy egy masik hozza nem ertotol kerzdezik meg, aztan megint elveszitik a penzuket...
Előzmény: htz (3)
htz Creative Commons License 2001.10.23 0 0 3
Rosszul gondolom,hogy te egy ilyennél dolgozol?
Előzmény: vikiviki (2)
vikiviki Creative Commons License 2001.10.22 0 0 2
Hm.. tudod mikre gondolok? Vagy ismersz ilyeneket? Tudod mivel foglalkoznak?
Előzmény: Törölt nick (0)
htz Creative Commons License 2001.10.21 0 0 1
Hát,szerintem külföldön is személyes,szubjektív vélemények alapján választanak.Akiket én ismerek(németek),bizony nem foglalkoznak p.min. cégekkel.
Előzmény: vikiviki (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.21 0 0 0
Ez azért van mert elég 0-ák a minősítő cégek.
Na a 0-s is megvolt.
Előzmény: vikiviki (-)
vikiviki Creative Commons License 2001.10.14 0 0 topiknyitó
Sajnalatosnak tartom,hogy Magyarorszagon olyan kevesen tudnak róluk, és szemelyes szubjektív szimpatia alapján választanak az emberek pénzintézetet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!