Nos, így nem sok értelme vagyon a visszaolvasásnak.
Tulajdonosa lettem egy kommunikátornak, de csak a készüléknek.
Szükségem volna egy, s más, hozzátartozó dolgokra. Elsősorben egy "gépkönyv"-re. Ugyan megtaláltam egy 320 oldalas leírást pdf.-ben, de mire azt kinyomtatom.... :-(
Leginkább viszont olvasgatni szeretném PC nélkűl....
Azután ahogy néztem, létezik hozzá asztali töltő készülék. Az aksija még türhető, de az a töltő ami van, csak egy álltalános Nokia töltő.
Keresek még egy programlemezt (CD-t) is hozzá, hogy a kommunikátor részt fel tudjam programozni.
Ha valakinek van félretéve valahol, és már nem használja,és baráti áron megválna tőle, vevő lennék a dolgokra. Kérem az ajánlat megtételét publikus mailomra. Kérem, hogy azt is vegyétek figyelembe, hogy nyugdíjas vagyok, és a baráti árat is úgy értem. :-). A készüléket is "baráti áron" kaptam.
Ma reggel vettem egy 9210 -est, és van vele némi kis gond.
Ha bemegyek az intézőbe, és megpróbálok bármilyen fájlt törölni (még a saját magam által létrehozottakat is), azonnal újraindul a készülék, és a file megmarad.
Amennyiben szeretnétek ingyenes programokhoz jutni Nokia 9210-9210i-9300-9300i-9500-E90 mobilra, keressétek fel oldalamat: www.9xxx.extra.hu (a letöltések eléréséhez egy ingyenes regisztráció szükséges) Távlati, de remélem nem reménytelen cél az, hogy egy olyan portál kerekedjen ki az oldalból ami gyűjti, tömöríti és kiszolgálja a Nokia kommunikátor kedveló/használó ügyfeleit, tulajdonosait.
Speedshopnál van, de rohadt drágán: http://www.speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=7070&mitkeres=&kategoria=204938&sort=&orient=&kovetkezo=&holkeres=&elotag=
Van egy Nokia 3510 (nem i-s) telefonom, és a rajta lévő adatokat a szervízkábellel problémás leszedni, mert nem találtam meg a megfelelő szoftvert. (PC Suite nincs ehhez.)
Aki leszedi nekem a telefonról a címlistát (megjegyzésekkel), az sms-eket és a naptárat (Windows Xp kompatibilis formátumban), azt a fenti díjazásban részesíteném.
Én is meg tudnám oldani, de valószínűleg több idő alatt. Szervízkábelem van (Pesten) és péntek-szombatig jó lenne a dolog végére járni.
igen, én is infra portot használok (mert alapból bele van integrálva a notebook-ba)...de infrán nem tudok 1megánál nagyobb méreteket rátenni...sajna...
és ezért kényelmesebb lenne a kábel...ami persze nem megy... :(
szerintem már nem alternatíva.az új s80-as progik már csak a 9300-9500-as pároson futnak.azért ha egy igazán megkímélt darabot tudsz szerezni,sok mindenre használható.pár vizsgán már átsegített.
van egy 9210i-m, nemrég vettem, tartozékok nélkül, azóta vettem bele 512-es kártyát meg adatkábelt...mivel nincs cd ezért a gép semmit sem érzékel amikor rákötöm az adatkábelra...mit tegyek? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Egy olyan bajom lenne, hogy ha megpróbálom feltenni a CWord progit akkor a teleiptés után nem indul és az irja, "program bezárt, ok: 1". Ez mit jelent? Sok külföldi oldalon is láttam ezt a kérdést de a választ még nem találtam meg! kérlek segítsetek! Fontos lenne!
Nagyjából egy két hete van egy 9210-esem, de sokmindent nem értek rajta. itt a fórumon ovlasgattam (vagy én értettem rosszul), hogy mintha lehetne vele infrán netezni? Vagy valami ilyesmi? Hogy az otthoni netet megosztani vele? Létezik ilyesmi? Kérlek segítsetek!
Nyár közepe óta használok egy nokia 9000-est, de jövő héttől belépek a 9210i tulajdonosok táborába. Amint lesznek, megírom a tapasztalataimat, de valószínűleg szükségem lesz majd egy kis segítségre tartozékok és programok terén.
Sikerült már cd-t venni? :) Vettem egy T6-os torx csavarhúzót, a szakértők tanácsát megfogadva. Meghúzkodtam vele a csavarokat, tényleg laza volt mind. Még jó, hogy nem fajult odáig a dolog, hogy gond lett volna a gombokkal, mert akkor idegeskedtem volna egy jót. Üdv, bf95
NO szóval: a 7650 és 3650 symbian progik nem használhatóak csak azok amik kizárólag erre lettek írva, a java szintén így működik. Wav-ot mindenképpen le kéne játszania csengőhangként, de egy multimédia converter nem árt hozzá a számítógépeden, mert így kissebb is lesz a file, meg mp3-at is át tud alakítani (olyan egy perc alatt) Átvezető fólia: Westend nokiaszervízben 60000 Ft (tényleg) A többiben kb 30E. Ha nagy szerencséd és ismeretségi köröd van megúszhatod 16-20E-ből, (talán még ekkor is olcsóbb egy másik használt commun...) 3gp-t soha nem fog lejátszani a 9210 (csak ha valaki önszorgalomból ír egy lejátszót, de ezt még senki nem tette meg). A pc-s program a multimedia converter ami szintén direkt 9210-hez lett eredetileg írva, a 2.0-ás az már a mai telefonokhoz való nem ehhez. (a 9210 2001-es kiadású, ma meg 2006 van, a mobiltelefónia gyorsabban fejlődik mint a számítógépek, a 9210 első generációs teló, ma már a harmadik generáció sem új, kínában az ötödik generációs hálózatot tesztelik...) Szerintem, ha nincs meg neked a mult.conv. for 9210 nyugodtan le tudod tölteni a nokia.com -ról. ha felraktad a gépre mindent át tud konvertálni amit a géped le tud játszani. A real player csak onlány filmeket tud lejátszani, azt is csak akkor, ha ilyen bélyeg méretben jön át.. Leszedni a nokia.comról lehet. A gyári cd amúgy is elavult. A csavarok meghúzása tényleg hasznos, egy ilyen torx csavarhúzó kb 800 pénz, szervíz meg több ezer. Nekem volt hogy sokatfagyott, meghúztammajd semmi gond nem volt. Remélem segítettem, és érthetően írtam.