Most sem fenékig habostorta a dolog... nem látszanak a topikokon az újabb (pl mai) hozzászólások... persze sok a szokásos "ERROR-nincs-válasz" is, de azt már megszoktam
Most tudok hozzászólni, csak a fórumok tartalmát nem látom, addig jelenik meg, hogy
"kedvenc téma szerző utolsó válasz utolsó"
azután mintha elvágták volna...
Remek. Mostmár végleg nem tudom mit szeressek. links vagy w3m?
Köszönöm a segítséget.
A w3m-ben a nagyméretű honlapon lehet mozogni egérrel. Ez tetszik. És a hozzászólást akár vim-mel is írhatom. A linksben pedig a jobbra-balra nyilak kellemesek.
linksnek van egy olyanja, h Setup->Network options-> itt egy gomb, h HTTP Options-> es itt defaultbol a no referer volt beikszelve. at kell allitani send requested url as referer-re, nem elfelejteni menteni, aztan lehet hozzaszolni.
szoval nem "kiikszelni", hanem egy alatta levot beikszelni. Space a hasznos billetnyu, egyebkent.
szoveg kijeloles: Shift nyomvatartasa mellett jelolj ki, ahogy maskor. beszuras szinten shift nyomva tartasa mellett tortenik eddig megszokott modon, kozepso gombbal.
Valóban a No referer van beikszelve a linx-ssl-ben, de sehogy sem tudom "kiikszelni". Enter, delete, backspace, az angol karakterek -- próbáltam -- nem működnek.
Más. A régebbi links-ben tudtam kijelölni szöveget egérrel. A mostaniban lehet valahogy (vagy w3m alatt)? Tudom, hogy most az egér a navigációhoz kell, de azért sokszor jó volna.
Üdvözlettel:
Árpi
akkor woodynal van meg egyaltalan non-US? (; mert hogy az a torveny, ami regen az amerika/kodolas dolgokat szabalyozta, mar nincs, es ezert nemreg mintha bekerult volna a non-US a main-ba... nem tudom hol van akkor viszont... (;
Beirtam egy debian.org lelohelyet a source.list-be.
ne egy debian.org lelohelyet irj be sources.list-be, hanem hanem egy debian non-US mirrort. abban lesz, mert az ssl miatt ez a crypto akarmi ervenyes ra...
Na akkor egy kicsit osszefoglalnam.
Szvoal a novemberi CD-n ezek voltak:
links 0,96-1
es links-ssl 0,96-1
Beirtam egy debian.org lelohelyet a source.list-be.
A links-ssl-bol nem tudott ujabbat ajanlani...(?)
Viszont links-bol letoltotte a links-0.96.20011222
-es verziot.
Ebben mar van az Altalad is emlitett opcio.
Tehat a Send requested URL as referer.
Szoval ha valakinek meg nem megy, az frissitsen.
Kb. ennyi.
Es kosz Szeder.
Na pa'!!!
Hi!
_CSAK_ ezert felraktam a links-ssl-t a links helyere(Debian).
Szoval woody-n inditva ugyanazok a lehetosegek vannak mint amit Rhadamanthys mondott.
Szova amit te mondtal, azt nem volt lehetosegem beikszelni.
Lehet, hog ya links-em regi?(Debian woody novemberi CD-k)
Ha leirod hogy hogyan lehet kilistaztatni a verzioszamot, akkor bevagom.
(apt-cache show links-ssl ??)
Az elinks-et nem talaltam meg a Debian CD-k egyiken se.
hmm, azt mondjatok? ez egy egyetemi server, ahol, mitadisten, nem en vagyok a rendszergazda, szoval egesz pontosat nem tudok mondani, ellenben debian van fenn, woody, ha jol tudom/latom, es a links-ssl 0.96.20011222-1 verzioju debian csomagja van fenn... hogy az en gepemen mi van, es h abban van-e ilyen allitasi lehetoseg, azt nem tudom, mer momentan nincs rajta monitor... <<; de azon is debian fele links-ssl van. majd megfigyelem, amint modom lesz ra.
lehet mar sokan rajottetek, mindenesetre ide be nem irtatok, ugyhogy en most megteszem... (;
linksnek van egy olyanja, h Setup->Network options-> itt egy gomb, h HTTP Options-> es itt defaultbol a no referer volt beikszelve. at kell allitani send requested url as referer-re, nem elfelejteni menteni, aztan lehet hozzaszolni.
Wazze, Teve, rahibaztal, a junkbuster kiszurte a Referer-t, ezert nem tudtal hozzaszolni... legalabbis most a junkbusternek az mondtam hogy referer @ (/etc/junkbuster/config) ettol megjavult! (Ha ez a hozzaszolas nem sikerul, akkor nem ez volt a baj)