Keresés

Részletes keresés

partner113 Creative Commons License 2021.08.06 0 0 284

Elnök úr ! Rossz lóra tett, soha  nem kerül a hatalomba

decrescendo Creative Commons License 2001.12.17 0 0 283

Oktán Pista Creative Commons License 2001.10.15 0 0 282
"Hol vannak azok a tomegsirok, a belejuk lott "tobb ezrek"?"

Hol vannak a srebrenicai muzulmánok ezrei?

"Miert nem tudnak Hagaban Milosevic ellen epkezlab bizonyitekot elokaparni a koszovoi "nepirtasra"?""

Tudtommal a per nincs még a bizonyítási szakaszban. A vádemelés folyik, ehhez gyűjtik a bizonyítékokat.

"Miert mondta ki ENSZ birosag azt hogy Milosevics nem kovetett el haborus bunoket sem nepirtast Koszovoban? "

Na, erre kíváncsi lennék. Miféle ENSZ-bíróság, mikor, hol, miben olvastad ezt, Arkan kapitány?

Oktán Pista

Előzmény: Kiraly (279)
Alfred Creative Commons License 2001.10.15 0 0 281
Csak a játék kedvéért! Az alábbi szöveget meg lehetne jelentetni ma Magyarországon?

"A nácik mi vagyunk!


Kedves Diákok, Pedagógusok! Benneteket (Önöket) ezekben a napokban az oktatási miniszter rendelete valami különös megemlékezésre kötelez. Nektek (Önöknek) meg kell emlékeznetek „a náci diktatúrák áldozatairól”. Nekünk ez a parlamenti döntés hadüzenet értékű. Mi ugyanis nácik vagyunk, akik tartalmasabb emberi életért küzdünk, mint serdülőkortól aggastyánkorig csak a pénz után rohanni. Miről is van most szó? A kormány, a hatalom a rendszerváltást követő évtized után egyre súlyosabb szociális problémákkal küzd. Fiatalok százezrei hiába keresnek munkát, lakást vásárolni csak az elit tud, és a tanulás is csak tehetős családi háttérrel lehetséges igazán. Kétszázezer gyermek éhezik, a nyugdíjasok nem tudják kiváltani a gyógyszereiket, és lassan csődbe mennek a kórházak és az iskolák. Bűnöst, bűnbakot kell tehát találni. A kormányzat napi politizálása során a „fő bajkeverőnek” a náci nézetű, humanista gondolkodású, náci szellemiségű állampolgárokat jelöli meg. A nácik mi vagyunk! Nem sajnáljuk a vagyont azoktól, akik azt tisztességes munkával keresik meg és tartalmasan költik el, még ha eközben sokan mások szegényebben is élnek. De sajnáljuk, sőt legszívesebben elkoboznánk a vagyont azoktól, akik lopással, csalással, mások becsapásával, a kiszolgáltatottak kisemmizésével szerzik azt, és arra használják, hogy ezen tevékenységeiket még tovább fokozhassák, egyre magasabb és magasabb szinten űzhessék. Biztosak vagyunk benne, hogy a társadalom túlnyomó többsége – még ha nem is vallják magukat náciknak – ugyanígy gondolkodik. Higgyétek el, a múltban sem fűtötte rosszabb indulat a nácikat, mint minden más tisztességes embert. És higgyétek el, a tisztességtelenül szerzett vagyont senki nem adja vissza önként. Úgy érezzük, ez a kötelezővé tett megemlékezés hadüzenet azoknak, akik igazságosabb társadalmat akarnak. Úgy gondoljuk, hogy ez a hatalmi intézkedés a politikai elit szórakoztatását szolgálja, visszaélés a fiatalkorúak tudásvágyával, iskolájuk, tanáraik iránti tiszteletével. Álláspontunk szerint nem helyes, ha egy pedagógus ma, a magát demokratikusnak valló, szabad gondolkodást hirdető rendszerben ezt a hatalmi intézkedést kritika nélkül kiszolgálja, ha diákjainak a tudás fájáról szedett gyümölcsök közé politikai kábítószer-pirulákat kever. A Nácipárt humanista, náci, nemzeti szocialista párt. A Nácipárt humanista párt, amelyik számára fő érték az ember, az emberi szabadság, az egyenlőség. Gyertek Ti is, jöjjenek Önök is közénk! Csak az emberséges politika lehet jó politika! Jó munkát, eredményes tanulást kívánnak a Nácipárt pedagógusai, a Náci Front Ifjúsági Szövetség tagjai"

vf Creative Commons License 2001.10.15 0 0 280
Akkor remélem te sem reagalsz a következore-
gulagravaloaruloburzsoaszellemikurvaszocdem.
Előzmény: Derek (265)
Kiraly Creative Commons License 2001.10.14 0 0 279
Hol vannak azok a tomegsirok, a belejuk lott "tobb ezrek"? A CNN-en lattad? Miert nem tudnak Hagaban Milosevic ellen epkezlab bizonyitekot elokaparni a koszovoi "nepirtasra"? Miert mondta ki ENSZ birosag azt hogy Milosevics nem kovetett el haborus bunoket sem nepirtast Koszovoban?

Előzmény: purplerain11 (176)
Abszolút Nulla Creative Commons License 2001.10.13 0 0 278
Jó kis tömegpszichózist láthattunk ebben a topicban, mit ne mondjak.
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.13 0 0 277
Miért van ez még mindig kiírva? Annyira fontos vendég volt ez a Thürmer???
Újlaki Creative Commons License 2001.10.13 0 0 276
Nem tisztem Kádárt védeni, nem is fogom; megvan neki a maga bűne, ha hitt volna Istenben, most ott főne a szurokban ezer évig. - Ahol áldozat van, ott gyilkos is van - mondta egy nagy politikus; ő sem él ma már, csak a hasonmása.

De a tárgyilagosság megköveteli annak felismerését, hogy ha nem Kádár, akkor Gerő vagy a másik, vagy még rosszabb. És akkor úgy éltünk volna egy-két-hár évtizeden át, mint a bolgárok vagy az NDK-sok. Ezekhez képest kis földi mennyország volt nálunk.

Előzmény: kihuzottgyufa (275)
kihuzottgyufa Creative Commons License 2001.10.12 0 0 275
Na ehhez lenne egy megjegyzésem:
És közben hogy éltek Ausztriában, Nyugat-Németországban, Japánban, Tajvanon? Kádár és bandája a felelős, hogy hatalma idején sokkal rosszabbul éltünk, mint az említett országokban élők. Egy osztrák munkás sokkal többet keresett egy magyar munkásnál!
Előzmény: Thürmer Gyula (62)
Deak Tamas Creative Commons License 2001.10.12 0 0 274
Emlékezetem szerint éppenhogy született megállapodás arról, hogy a semlegesség kinyilvánítása és a Varsói Szerződés felmondása végett az oroszok kivonulnak, a kivonulást meg is kezdték.
Előzmény: QAY (119)
korfolyoso Creative Commons License 2001.10.12 0 0 273
""normálisan reagáló politikust, aki nem veszi fel a mocskolódást és csak elmondja a politikai agendáját... nem abban a stílusban vág vissza, mint azok akik nekiestek"

Demszky sem reagált egyetlen egy kissé provokálóbb kérdésre sem, csak szajkózta a felújítási dolgokat, pedig ott nem csak jobboldalról érkező provokatív kérdések voltak.
Ráadásul a megérkezéséig nem negyvenegynéhány kérdés érkezett...

Előzmény: Derek (272)
Derek Creative Commons License 2001.10.12 0 0 272
"Minden tiszteletem a Tiéd, de - már megbocsáss - hogy érted azt, hogy győzött? Legfeljebb 1,5 hozzászóló értett vele egyet, azon túl páran értelmes dolgot kérdeztek, a többség pedig ordenáré hangnemben elküldte melegebb égtájakra"

Azert gyozott, mert egy csak olvaso aki nem Thurmer kizarolagos cikizese miatt nez be, az lat itt egy csomo ordenare alakot es egy ha nem is valami eleselmeju, de normalisan reagalo politikust a ki nem veszi fel a mocskolodast es csak elmondja az o politikai agendajat amivel lehet egyet erteni vagy nem, de mindenesetre nem abban a stilusban vag vissza ,mint azok akik nekiestek. Gondold el melyik neki a szimpatikusabb. Mondjuk Kovacs Boske postai kezbesitonek a visszeres labaival. Vagy azoknak akik nem a pol forum kemenylegenyei, hanem csak ugy beneznek es o nekik szerepelt , nem azoknak akik eleve utaljak, nem azokat akarja o meggyozni.

Előzmény: óbester (266)
Zoltan51 Creative Commons License 2001.10.12 0 0 271
Én is lemaradtam, de talán nem is kár ...
Ami a kézcsókot illeti: én nem, esetleg az alligátor.
Előzmény: undoc (264)
Zoltan51 Creative Commons License 2001.10.11 0 0 270
Miről maradtam le !
Csurkát mikor halljuk-olvassuk?
Ha van az INDEXEN objektivitás, most már Neki is itt lenne a helye!
óbester Creative Commons License 2001.10.11 0 0 269
Aggyisten, Micuember!

Örülök megfontolt - és az én felfogásomtól mégoly távol eső - hozzászólásodnak.
De.......
"Kína pedig nem lehet pozitív példa. Akár a "nagy ugrás" , akár a "kulturális forradalom" tragédiáira, akár az emberiség egyik legnagyszerűbb örökségére, vallási és kulturális központjára: Tibetre gondolok, amit a lehető legdurvább módon tettek tönkre az uránért, ami a hegyeikben van, semmiképpen sem tudom elfogadni. "

Az urános rész szerintem badarság. Tudtommal a kínai uránt Tibettől északra, Hszincsiang-Ujgur "autonóm" területen bányásszák (ahol legújabban a kínaiak terroristákat igyekeznek találni a muszlimok között), nem a viszonylag fiatal tibeti magashegységben. Egyébként egyetértünk.

óbester

Előzmény: Törölt nick (268)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.11 0 0 268
Ne haragudj, akkor sem fogok tudni azzal a rendszerrel azonosulni. Nem lehet, egyszerűen. Az ember elemi igénye a szabadság. Franc kiváncsi arra, hogy hogy mindenféle párthülye megmondja nekem, hogy mi a frankó. Igaz, mostanában is probálkoznak ezzel, manapság inkább a "nemzetinek" hívott oldalon, de egyrészt még ők is sokkal visszafogottabban csinálják, mint Kádár, másrészt meg manapság megvannak a demokratikus keretek, amelyek között ez ellen küzdeni lehet annak, akinek nem tetszik. Kádár alatt nem voltak.

Lássunk tisztán: alapvetően baloldali vagyok. Hiszek a szabadságban, az szolidaritásban és valamennyire a haladásban. Nem nagyon szeretem a jobboldalt. Ugyanakkor semmilyen körülmények között nem tudom elfogadni a bolsevizmust és a még a mai jobboldalt is jelentősen jobbnak tartom, mint Kádár világát. Ez nagyon fontos. Nem szeretem Orbánt, de inkább száz Orbán, mint egy Kádár. Még akkor is, ha nem ő tehetett róla, hanem az oroszok. Mindegy, ki tehet róla, nem érdekelnek engem a felelősök, egyszerűen nem működött, mert nem adta meg a legalapvetőbb igényt: a szabadságot, a saját sorsod feletti szabad döntés lehetőségét. És ez a legfontosabb. Hogy szabadon kifejthesd a véleményed, szabadon választhass világnézetet, vallást, bármit. Hogy te legyél a te életed ura, ne az állam, ez a fontos.

Kína pedig nem lehet pozitív példa. Akár a "nagy ugrás" , akár a "kulturális forradalom" tragédiáira, akár az emberiség egyik legnagyszerűbb örökségére, vallási és kulturális központjára: Tibetre gondolok, amit a lehető legdurvább módon tettek tönkre az uránért, ami a hegyeikben van, semmiképpen sem tudom elfogadni. És ez nem a régmúlt, ma is több száz buddhista szerzetes és apáca van "átnevelő" táborokban, ma is megjátsszák azt, hogy a tibeti gyerekeknek házifeladatként állatokat kell megölniük és az iskolába bevinniük, hogy tönkretegyék bennük a buddhizmusból örökölt humánus szellemet. Ez nem játék. Ez az ország nem lehet semmire pozitív példa, hiába szépek a gazdasági mutatóik.

Előzmény: vcsillag (26)
PuPu Creative Commons License 2001.10.11 0 0 267
Hááát, - nem vagyok egy Thürmer-fan, - de amit itten a paranyicai tömegsírokról összehablatyolsz, az azért sík hülyeség.
Jelzem ez megáll a hozzászólásaid egészére is.
Mongyuk csodálkozásra nincs okom..
:O)))
Előzmény: purplerain11 (252)
óbester Creative Commons License 2001.10.11 0 0 266
Aggyonisten Derek!

"Ha senki nem irt volna ide semmit akkor Thurmer semmit nem tud csinalni , elsomfordalt volna mint a seggberugott kutya, igy meg gyozott."

Minden tiszteletem a Tiéd, de - már megbocsáss - hogy érted azt, hogy győzött? Legfeljebb 1,5 hozzászóló értett vele egyet, azon túl páran értelmes dolgot kérdeztek, a többség pedig ordenáré hangnemben elküldte melegebb égtájakra. Ha ez valakit arra késztet, hogy derekát kiegyenesítse és arcára diadalmámort ültessen... ennyi öröme lehet neki is, én úgy vélem. Szerintem ezzel Te, mint 'felsőbbrendű szocdem intellektus' csak a topic jobbos beíróit akartad izélgetni, hogy tessék, még azt is elszarjátok, ha utáltok valakit. De ez mire jó?

Thürmernek az lesz a kiábrándító, ha ismét megkapják a maguk 3%-át.

"Elerte amit akart egy forumot egy nagy olvasottsagu helyen"

Az őt és a pártját támadók egyúttal ugyanakkora fórumot kaptak - csomó kérdésükre nem felelt Thürmer, ez a topicot csöndben olvasó hipotetikus potenciális munkáspárti tömegek számára nem hiszem, hogy a legjobb kampány volt.

Tiszteletem,
óbester

Előzmény: Derek (265)
Derek Creative Commons License 2001.10.11 0 0 265
Pedig jol csinalta, lejatszotta a lemezt amit ugyis ismer mindenki, aki egyszer betevedt a Munkaspart honlapjara, a mocskolodasokra meg nem reagalt.
Elerte amit akart egy forumot egy nagy olvasottsagu helyen, es akik ide irtak ezt mind elosegitettek neki, ahelyett hogy ignoraltak volna az egesz topicot, mert a kozombossegnel semmi sem kiabranditobb es sertobb egy politikusra. Ha senki nem irt volna ide semmit akkor Thurmer semmit nem tud csinalni , elsomfordalt volna mint a seggberugott kutya, igy meg gyozott.
Előzmény: undoc (264)
undoc Creative Commons License 2001.10.11 0 0 264
basszus errol lemaradtam. pedig kezcsokjaimat szerettem volna kuldeni neki. aki hajja aggya at!
U.
ggaabboo Creative Commons License 2001.10.11 0 0 263
Kedves fcf!

Sajnalom a tajekozatlansagodbol eredo velemenyed. Kicsit nezzel utana, ki volt gyilkos es ki nem.

Udv:
Gabo

Előzmény: fcf (101)
valleyboy Creative Commons License 2001.10.11 0 0 262
Szerettem volna megkérdezni, hogy miért pislog olyan sokat, de úgy látom már késő.....
Oktán Pista Creative Commons License 2001.10.11 0 0 261
Horthy nem volt szélsőséges. Utálta Hitlert, Mussolinit és a hazai szélsőjobboldalt is.

Sajnos a sajtóorgánumok és egyes történelemkönyvek annyira természetesen beszélik azt, hogy a náci Horthy, meg a szélsőséges Horthy, hogy az emberek ezt olyan igazságnak veszik, mint a kétszerkettőt. Pedig semmi történelmi alapja sincs.

A "náci/fasiszta Horthy" tényleg fából vaskarika.
Igazából Horthy egy középszerű politikus, akinek a szerepét helyenként eltúlozzák és rendszerint sötétebbnek állítják be a valóságosnál.
Mindenesetre a kiugrási kísérlet környékén Horthy alkalmatlannak bizonyult az ország megmentésére irányuló, teljes összefogást igénylő feladatok végrehajtására (hű, ez elég katonásan hangzott), nekem egyéb bajom nincs vele.

Oktán Pista

Előzmény: MoJo JoJo (259)
Nokiafan Creative Commons License 2001.10.11 0 0 260
szerintem kiadja 20 embernek, hogy válaszoljanak a nevében vmit, ami fléjük fújogat és "nekünk is tetszhet talán"! :))
Előzmény: Oktán Pista (256)
MoJo JoJo Creative Commons License 2001.10.11 0 0 259
Horthy nem volt szélsőséges. Utálta Hitlert, Mussolinit és a hazai szélsőjobboldalt is.

Sajnos a sajtóorgánumok és egyes történelemkönyvek annyira természetesen beszélik azt, hogy a náci Horthy, meg a szélsőséges Horthy, hogy az emberek ezt olyan igazságnak veszik, mint a kétszerkettőt. Pedig semmi történelmi alapja sincs.

Előzmény: BahnScorper (255)
purplerain11 Creative Commons License 2001.10.11 0 0 258
Thürmer úr, remélem még visszanéz ide, és elolvassa az Ön által nem létezőknek tömegsírokról szóló híreket, megnézi a fényképeket.
Ime a CNN keresőjén az alábbi találatok érkeztek a mass grave Bosnia keresésre:
Search the web for "mass grave Bosnia"
Article matches for "mass grave Bosnia" on CNN.com

Bosnian mass grave exhumed (02-Oct-01)
A mass grave believed to hold hundreds of corpses is being exhumed by forensic experts, an official has said.
Anger at Bosnia massacre sentence (02-Aug-01)
Relatives of victims of the Srebrenica massacre have reacted bitterly to the jail sentence handed down to one of the generals responsible.
Anger at Bosnia massacre sentence (02-Aug-01)
Relatives of victims of the Srebrenica massacre have reacted bitterly to the jail sentence handed down to one of the generals responsible.
Mass grave holds Srebrenica victims (08-Jul-01)
Bosnian Muslim officials say a mass grave has been found in eastern Bosnia containing over 200 victims of the Srebrenica massacre.
Serbs rally for wanted Karadzic (28-Jul-01)
Hundreds of supporters of Radovan Karadzic, Bosnia's most-wanted war crimes suspect, have staged a demonstration in his home town.
Srebrenica massacre verdict due (01-Aug-01)
A former Bosnian Serb general faces judgement on Thursday over charges of genocide related to the 1995 Srebrenica massacre.
Serb general guilty of genocide (02-Aug-01)
A former Bosnian Serb general has been found guilty of genocide for his role in the massacre of about 8,000 Muslims in Srebrenica in 1995.
Serbs remember Bosnia dead (12-Jul-01)
A memorial to Bosnian Serbs killed in the 1992-95 war has been unveiled -- a day after Bosnian Muslims remembered those who died in the Srebrenica massacre.
Bosnia mass grave found (11-Jun-01)
A mass grave containing bodies of victims of the notorious Foca prison camp has been discovered in Bosnia, Reuters has reported.
Bosnian Serbs target Karadzic (04-Jul-01)
The Bosnian Serb prime minister has said the adoption of a new law may clear the way for the arrest of war crimes suspects Radovan Karadzic and Ratko Mladic.
Net tightens on Milosevic allies (04-Jul-01)
Slobodan Milosevic's appearance before the U.N. War Crimes Tribunal has raised expectations that his former allies will join him in The Hague soon.
Karadzic defiant over U.N. court (05-Jul-01)
The wife of Bosnian Serb war crimes suspect Radovan Karadzic says he will not surrender to the U.N.
Bodies found at suspected war grave (24-Apr-01)
Forensic teams excavating a suspected mass grave have unearthed at least six bodies from a site believed to contain the remains of hundreds of ethnic Serbs.
Bosnian mass grave found in riverbed (05-Dec-00)
A mass grave containing the bodies of at least 30 people, believed to be Muslims, has been discovered in an eastern Bosnian riverbed.
Dozens of bodies found in Bosnian mass grave (02-Sep-00)
More than 70 bodies have been exhumed from a mass grave in Bosnian Serb-controlled territory, including those of children and handicapped people.
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 NEXT 15


Érdemes még a mass grave in Kosovo keresést is megtenni

Article matches for "mass grave Kosovo" on CNN.com

Another Serb mass grave found (09-Sep-01)
Serbian forensic experts have discovered another mass grave near a lake in southwestern Serbia.
Serbia to try war crime suspects (14-Jul-01)
Serbs will begin to go on trial in their own country for alleged war crimes next week, reports have said.
Albanian bodies in Belgrade grave (28-Jun-01)
At least 36 bodies, believed to be Kosovo Albanians, have been exhumed from a mass grave in a police compound in Yugoslavia.
Milosevic: U.N. handover 'kidnap' (30-Jun-01)
Defiant ex-Yugoslav President Slobodan Milosevic is spending his second day in a U.N. jail -- telling his lawyers his extradition to face war crimes charges was "kidnap."...
Net tightens on Milosevic allies (04-Jul-01)
Slobodan Milosevic's appearance before the U.N. War Crimes Tribunal has raised expectations that his former allies will join him in The Hague soon.
Belgrade mass grave report confirmed (05-Jun-01)
Serbian Interior Minister Dusan Mihajlovic has announced the existence of a mass grave in one of Belgrade's districts believed to contain the bodies of 86 ethnic Albanians.
Serb war crime link to mass grave (03-Jun-01)
Serbian police have begun exhuming bodies from a mass grave that could link ousted leader Slobodan Milosevic to war crimes.
Feud over Kosovo war crimes mounts (13-Jun-01)
Serbia's interior minister has accused the Yugoslav army chief of lying in a feud over alleged atrocities in Kosovo.
Dozens of bodies found in Bosnian mass grave (02-Sep-00)
More than 70 bodies have been exhumed from a mass grave in Bosnian Serb-controlled territory, including those of children and handicapped people.
Bodies unearthed at Bosnian pit (29-Aug-00)
The remains of 56 people, believed to be Bosnian Muslim villagers, have been exhumed from a mass grave in Bosnian Serb-controlled territory.
Bosnian pit yields mass Muslim grave (18-Aug-00)
The remains of more than 50 Muslim villagers believed executed by Bosnian Serbs in 1992 were expected to be found in a 20-metre deep pit in eastern Bosnia.

Persze a tényekről könnyü olyan módon tudomást nem venni, hogy úgymond manipulálnak bennünket. De valós, fényképes, feltárt tömegsírokról tudomást nem venni azért, hogy a szomszédokra nehogy egy rossz szót kelljen szólni, az mérhetetlen rövidlátás.
Nem csodálnám, ha egy százalék alatt lennének a választáskor, ugyanis az embereket meglehet kicsit téveszteni, nem teljesen hülyék, de egy nyilvánvaló hazudozóra, Thürmerre nem szavazhatnak.

Előzmény: Thürmer Gyula (141)
óbester Creative Commons License 2001.10.11 0 0 257
Hát, lelépett az elvtárs. Sebaj, azt hiszem néhány kérdést eltehetünk a későbbi MSZP-s, meg SZDSZ-es csevegésekre.

Aggyisten mindenkinek!
óbester

Oktán Pista Creative Commons License 2001.10.11 0 0 256
Meg az albán holtestekkel teli hűtőkocsi a Dunában...

Végül is lássuk be, szar dolog lehet Thürmernek lenni. Elmehetne huszadik senkinek egy értelmes, pragmatikus pártba (most nem akarok egyet se reklámozni), de nem "darabont" akar lenni, hanem főnök, kis sztálin. Hogy felkeltse a figyelmet, nem mondhatja ugyanazt, mint a nagy pártok, csak a primitív demagógia marad neki. Ezzel már nemigen lehet bekerülni az Országházba. Ez csak a MIÉPnek sikerült, mert ügyesen használták ki egyszerre az elmaradt rendszerváltás jelszavát és a határon túli elnyomott magyarok megoldatlan ügyét.

Azért kíváncsi vagyok, tényleg tesz-e föl további válaszokat a Gyuszi a www.munkaspart.hu-ra, de szerintem inkább örült, hogy menekülhet.

Oktán Pista

Előzmény: purplerain11 (252)
BahnScorper Creative Commons License 2001.10.11 0 0 255
Igen, akkor másképp volt rossz, ez tény és való... de mint t'od, nem szeretem a szélsőségeket a politikában!
Előzmény: MoJo JoJo (253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!