Keresés

Részletes keresés

agybaj Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1
Kösz a tippet :)
Tudod mit, a gépem is lecserélem 286AT-re, és akkor pl. azon sem fogok keseregni, hogy huszonötezres felbontásban beszaggat a DoomIII :)))
Na de komolyan, a problémám megoldódott, mindenki okulására. Az indítópultból kiszedtem a joy progiját, és ezt csak azután szabad elindítani, miután már rádugtam WingMan barátomat az USB portra (meg persze a konnektorba is). És így minden műxik!!!
Apropó, Kis.kavics; neked milyen egered van? Kitalálom: két gomb, soros csatlakozó...
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.10 0 0 0
használj 2g0mbos, s0r0s egeret, azzal bizt0s nem lesz baj :)
Előzmény: agybaj (-)
agybaj Creative Commons License 2001.10.10 0 0 topiknyitó
Hali, tudna valaki segíteni?
Két hete vettem egy FFB-s Logitech WingMan Force 3D USB-s joystickot. Szóval, viszem haza, install meg minden, újraindítás.
Reboot után win98se betölt, és amint a joy profiler progija is betöltődött, azonnal elszállt az egér. Tehát: nem fagyott le a win, "csak" az egérkurzort nem lehetett mozgatni. Nosza, kerestem új drivert az egérhez (A4Tech WWW-11, combo modell serialba dugva), azzal már nincs fagyás, viszont az egér négy gombjából és két görgőjéből KÉT gomb és egy görgő műxik, ami mondjuk UT meg Q3 alatt nekem kevés (ezért is van sokgombos egerem). Szóval, kinek van valami ötlete a problémámra? PLS HEEELP!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!