Keresés

Részletes keresés

hirvike Creative Commons License 2001.10.12 0 0 7
Ne már, ugye nem hiszitek, hogy valaki tényleg küldött puszit?! Szerintem valaki unalmas perceiben kigyűjtött egy pár címet az index-ről (vagy hasonló fórumokról), és már indul is a kör...

Öveket kérjük becsatolni! :-)

Előzmény: .next (6)
.next Creative Commons License 2001.10.10 0 0 6
a vicc az, hogy én is kaptam, megadtam a barátnőm emailcímét... és nem ő volt! tehát úgy érzem magyarázkodnom kell, hogy akkor most ki küld nekem puszit :|
Előzmény: én55 (5)
én55 Creative Commons License 2001.10.10 0 0 5
én csak a barátnőm emiljét adtam meg, de nem ő volt, mással meg hadd ne próbálkozzak, mert adott esetben kínos is lehet

szóval nálam ennyi volt

mindenesetre idegesítő, de azért lássuk be, ügyes próbálkozás

noidea Creative Commons License 2001.10.10 0 0 4
Én is kaptam már ilyet, de ez tényleg puszi-, stb. küldő. Csak az a baj vele, hogy ha valaki találgat, akkor minden jelöltnek megy a mail. Olyan, mint egy féreg.

Nem is tudom, vannak-e bannerek ott, ill. mennyi. Idővel az ember automatikusan ignorálja mind. Belső agyi reklámszűrő rulez. :-)

hirvike Creative Commons License 2001.10.10 0 0 3
Lehet, hogy én vagyok túl szkeptikus, de amikor megláttam, hogy egy "PUSZI"-t rejt a láda, amihez min. 3 E-mail címen keresztül juthatok el, úgy döntöttem, hogy magára vessen, aki ezt beveszi...

De még szerencse, hogy le lehet róla iratkozni.

Előzmény: .next (-)
murray Creative Commons License 2001.10.10 0 0 2
ez tényleg nagy szivatás én is kaptam már és nem szabad próbálkozni mert undorító az egész
ID Creative Commons License 2001.10.10 0 0 1
ja és botrány szerintem nem lesz. a pilótajátékoknál is sokáig tartott, pedig ott rendesen lehúztak pézre sok embert. különben is nem hazudtak neked. te adtad meg a címeket. mit gondoltál, mire kell az nekik?

bocs nem akarlak megbántani én is mindig felb@szom magamat az ilyen dolgokon, de szerintem ez most vicces. ne mérgelődj.

ID Creative Commons License 2001.10.10 0 0 0
szerintem király:DDDDDD az iloveyout is ezért szopta be mindenki.
.next Creative Commons License 2001.10.10 0 0 topiknyitó
az előbb egy ilyen e-mailt kaptam:

Szia!

Valaki úgy gondolta, hogy te küldtél neki egy kedves üzenetet a Szívfutárral! Vajon ki lehet az illető?

A www.szivfutar.hu oldalunkon valaki Rád gondolt. Ha szeretnéd megtudni ki küldte, kattints ide:

http://szivfutar.randivonal.hu/szivfutar.php3?m=ki&email=xxxxxxxxxxxxxxxxx

Ha valamilyen oknál fogva a fenti link nem működik, látogass el a www.szivfutar.hu oldalra.

Üdvözlettel: A szívfutár

---------------------------------------------------------------------------
Ezt az e-mailt azért kaptad mert valaki a xxxxxxxxxxxxxxxxxxx e-mail címedet megadta weboldalunkon. Ha nem kívánsz a jövőben hasonló üzenetet kapni, kérlek kattints ide: http://szivfutar.randivonal.hu/szivfutar.php3?m=bk&eid=14826&email=xxxxxxxxxxxxxxxxx

természetesen követtem a linket, a website azt kérte tőlem, tippeljek, vajon ki küldte ezt nekem? Adjak meg 3 emailcímet (minimum!) tippnek. Beírtam 3 címet, amire tippeltem, OK. Majd _ezután_ közölte velem, hogy erre a 3 címre máris elment ugyanez a levél!!!!!!!! Magyarul ők is próbálkozzanak 3 címmel, ahova majd szintén tovább megy.
Ekkora átb*****t még nem láttam!!!!! Nagyon mérges vagyok rájuk. Természetesen az e-mail megy körbe és körbe a magyar neten, millióan fognak a website-ra menni, és banner-t nézni.
Ilyen szemét módszerrel látogatót csalogatni....
kíváncsi vagyok mikor lesz botrány.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!