A papirmakett.freeweb.hu főoldala nem működik és az áll, hogy "Requested domain is not configured on this server.", ami azt jelenti, hogy "a kért tartomány konfigurálva ezen a szerveren"!
De egyébként ott a csomó aloldala még mindig működik.
Ja, akkor mindenkitől elnézést kérek, a papirmakett.fw.hu még mindig működik! Csak nem mindegy, hogy a domaincím legvégét hogyan írjuk le. (freeweb.hu, fw.hu vagy x3.hu)
Szia! A régi képeidet mikor teszed fel honlapra?Ha szándékozod egyáltalan?Azokból sokat lementettem magamnak, de egészében lenne jó látni. Mindig tetszettek a képeid.Persze másé is.
Hetekkel, hónapokkal ezelőtt is még nézegettem a htibor.fw.hu-n a sok képet, most pedig, ha rámegyek az említett honlapra, akkor azt adta ki, hogy "Requested domain is not configured on this server.", ami magyarul azt jelenti, hogy "a kért tartomány nincs konfigurálva ezen a kiszolgálón". Nem tudom, hogy nektek is ezt adja ki, ha rámentek erre a honlapra?!
Kedves at3sz.És Törölt nick.Szeretném megkérdezni tőletek,,hogy a buszos weboldalaitokat,lennétek e szívesek mindenki számára megnyitni,hogy mindenki megnézhesse a weboldalaitokon elhelyezett buszos gallériákat.
A mínuszolót kérdezném: Mit csináljak másképp, mi zavar? Más típusokat szeretnél látni? Máshonnan szeretnél képeket? Beszéljünk róla, írd meg, publikusak az elérhetőségeim. Vagy ha csak szimplán zavar, irigységből vagy bármi más okból, hogy 18 évnyi hobbitevékenység alatt sosem hasított ennyire a bobalt brand, ezáltal megtehetem, hogy magam szervezzem az életem és ne egy munkahelyen mondja meg más, hogy mit csináljak, akkor mínuszold le ezt is, és legalább mostmár mindketten tudjuk, hogy mi a helyzet. Maradok tisztelettel. (: ON
Kedves Buszos Honlapok Fórumozók.Miért nem mentek inkább fel a Facebookra,és töltitek fel a buszos galériáitokat oda.Mert a Freeweb.com,Freeweb.hu nem működik.A Facebookon pedig mindenki megnézhetné a buszos képeket,akit érdekel.