Ebben igazad van. Mostanában ugyan kicsit jobban el vagyok havazva, mint akkor, de ha írtok én itt leszek:))
A párom most vett egy baromi jó kis nacit. Kemény két ezres volt. Ez is utolsó darab, 10ezerről leárazva. Kellemes tapintású anyag, jó fazon. Kivételesen nem fekete Tetszik, no:)) Ledobott magáról egy 5-öst, egyből bevállalósabb:))
Valamelyik nap láttam egy lányt. 16-17 éves lehetett. Olyan mértékben volt csipőnadrágja, hogy a feneke vágásának vonala - gondolom értitek:)) - látszott.
Mondjuk, senki sem akadályoz meg minket, hogy írjunk. :)
Most, hogy elkezdődtek a nyári leárazások, biztosan több téma is lenne. Én pl. vettem egy vadító citromsárga szandált, ezer éve vágytam már egy ilyenre, nem csak mindig az unalmas fekete-fehérre, csak valahogy nem volt kedvem 20-30 ezreket adni egy márkás darabért, a műanyagot meg nem szeretem. Ez most átmenet, bőr-vászon kombináció, utolsó pár volt 5900-ért. Most már csak az kellene, hogy ne essen az eső, akkor fel is tudnám venni. :)
tök zsír topik lehetett, de gondolom a mai fórumozó már nem is öltözködik, a Ma fórumozója a teszkó gazdaságos pólóban feszítő informatika-szakos hallgatója.sajnos.
Dehogy vagyok sovány. Egyszerűen az Emporium az egyetlen bolt ma Magyarországon, ahol normális méretű ruhák vannak. A pech az, hogy az S-s a legkisebb és nekem Xs-es kellett volna.
Nekem kosztümkabátból mindig 42-44-est kell vennem, hogy elég hosszú legyen az ujja, aztán a derekánál meg mindenhol vetethetem be 36-38-asra. Nadrág dettó ugyanez, ami hosszra jó, annál derékban még ketten-hárman mellém férnének. Nem tudom, miért alapelgondolás, hogy aki magas, annak rögtön szélesnek is kell lennie?
egyedül talán az öltöny- és az ingméretem állandó...cipőből pl. korábban 42-es voltam, aztán 41-es, de most vettem 40-est is...pedig a régi 42-esem nem lett azóta nagy rám...:)
Én a méretezésekben már rég nem hiszek. Vannak 34-es és 40-es szoknyáim, mind pont jó rám. Van 37-es és 39-es cipőm. Amitől külön szerencsétlen vagyok, hogy a kétrészes cuccokat csak megvarratni tudom. Mert nincs az a hülye butikos aki elad nekem 38-as blézert, 34-es szoknyával.
M-es gatyót próbált a párom tegnap, rá se megy, másik üzlet (ua. az üzletláncba tart), m-es gatya még kicsit bő is. Akkor most mi van?:)
Van egy kolléganőm, megpróbálom eldani neki:)
Hogy ezt miért írom? Hasonló alkat mint a párom, kb M-es ruha kell rá de ő magára tépi az s-es cuccot. Ölég ronda mikor a combján feszül a nem kicsit szűk nadrág.
Én minden nap benézek, de nagy sok írnivalóm nincs. Azt leszámítva, hogy vettem egy baromi drága-az én zsebemnek- gyűrt ruhát az Emporiumban, és a méreg hasít ki, mert S-s létére akkora lett, hogy 2x beleférek.
Nem tudom megállni, hogy ne írjam ide amit a minap láttam.
Az már teljesen megszokott évek óta, hogy a lányok felsője átlátszik, az is megszokott, hogy manapság már a nadrágok is nem kis mértékben mutatják meg, hogy az illetőn milyen szinű, fazonú bugyi van, de ami a Tesco gazdaságosban elém tárult az volt a csúcs. Egy lány még a megszokottnál is átlátszóbb nadrágban bugyi nélkül. És ebből a topicból kiindulva ez nem is elképzelhetetlen.
Ha valakit érdekel, a Jászai Mari téri 2-es villamosmegállónál van egy ruhabolt/pincébe kell lemenni/. Olyan gyönyörű és viszonylag jó árú cuccok vannak, hogy ihaj. Pl. márkás lenruhák !!!!