Szerintem is hülyeség!Az hogy az NYC-re azokat a jeleket adja az semmit nem jelent.A repülő a felhőkarcolókkal(?) már érdekesebb, de ez esetben nem árt vissza felé gondolkozni.Először "megrajzoljuk", majd átváltjuk betűre.Ami kijön abban megpróbálunk összefüggést keresni.Amúgy meg reptéri buszjárat?Szerintem elég gyenge.Ebben az egész tragédiában nem hiszem hogy ez egy értelmes "kulcsszó" lenne, csak azoknak akik minden áron összefüggést akarnak találni.
Mellesleg meg a Word-ot próbálgatva "meglepő" dolgot vettem észre.Írjuk be, hogy USA és láss csodát:egy feszület, egy sötét csepp(ami lehet vér vagy olaj),egy victory jel.Azt hiszem egyértelmű a jelentésük.
Ha vércsepp:a keresztények elvéreznek és mi győzni fogunk.
Ha olajcsepp: Mi(a keresztények) fogjuk legyőzni az arabokat(olaj).
Attól függ mit akarunk látni.
Különben meg ki ne találja már valaki, hogy kedvenc szövegszerkesztőnket Bin Ladennek és társulatának köszönhetjük, csak néhány fikányi jelsorozat miatt.
biztosan láttál már olyat, hogy a felhők egy elefántot, egeret, kutáyt, macskát, mittudoménmit láccattak kirajzolni. Na ez pont olyan. Azért látják ezt sokan, mert ezt akarják látni.
Az a betűtípus már évekkel ezelőtt kialakult, és ha jobban megnézed annak a fontkészletét, láthatod, hogy eléggé egysíkú, vagyis sok más betűkombinációból is ki lehet ez hozni.
Felejtsd el!!
Az elmúlt napokban mutatták az ATV-n a Napkeltében:
ha a Word-ben beírjuk azt hogy Q33NYC, ahol a Q33 egy New Yorki reptéri buszjárat száma, a NYC=New York City, és átváltjuk Wingdings betűtípusra, akkor egy repülőt, 2 felhőkarcolót, halálfejet, dávidcsillagot, és egy "győzelem" jelet kapunk.
Európai "QWERTZ" billentyűzeteken, ahol meg van cserélve az Y és a Z: akkor a dávid csillag helyett arab zászlót kapunk.