Keresés

Részletes keresés

dercon Creative Commons License 2002.07.31 0 0 3
Mindkét ciklusnak olvastam a magyarul megjelent köteteit, sajnos ez nem valami sok. :(
Igazán szívesen venném az Uplift sorozat többi részét magyarul, de nem hiszem, hogy erre sok esély van. Lehet, hogy nem várom meg, amíg történik valami, és belekezdek a Sundiver-be angolul.
A Hee-chee ciklus már valamivel kevésbé érdekel, a második rész nem ragadott magával annyira (azért még mindig jó volt), az utolsó fejezet pedig egyszerűen katasztrófális. Ajánlom mindenkinek, hogy ez utóbbit hagyja ki! (Ilyen tanácsot persze senki sem fogad meg, már csak az emberi kíváncsiság miatt sem.:)
DuDoR Creative Commons License 2002.06.05 0 0 2
>Nem is tudtam, hogy a Csillagdagály sorozatból való

A "DAVID BRIN es a STREAKER" fórumon vannak ezzel kapcsolatos hozzászólások

Előzmény: nunamed (1)
nunamed Creative Commons License 2002.06.05 0 0 1
Nem is tudtam, hogy a Csillagdagály sorozatból való, azonnal rá is keresek, hátha fent van valahol eredetiben. A heeche saga nagyon király, az egyik legjobb scifi, amit valaha olvastam.
dr_strange Creative Commons License 2001.10.05 0 0 0
bár még csak az Átjárót olvastam, magyarul s angolul is, máris hatalmas kedvencem, imádom száraz humorát, és az alapötletet is (egyszer indítottam si egy topikot, melyben egy Gateway alapú online játék ötletét vázoltam fel...)
Előzmény: interman (-)
interman Creative Commons License 2001.10.05 0 0 topiknyitó
Errol a ket temakorrol szeretnek elsosorban diskuralgatni, illetve barmi mas ami Sci-fi.
Fred Pohl atjaro-konyveit bizonyara tobben is ismerik, viszont David Brin Uplift- sagajat, aminek masodik konyve a magyarul is megjelent Csillagdagaly valoszinuleg kevesebben. Azert ezt a ket sorozatot valasztottam elsosorban, mert teljesen elvarazsolt az univerzumuk. Egyebkent is inkabb az egyazon univerzumban jatszodo konyvsorozatokat kedvelem, mint a kulonallo torteneteket. E ket nagy kedvenc mellett termeszetesen beszelgethetunk Asimov klasszikus Alapitvany-vilagegyetemerol, Harrison Rozsdamentes Acelpatkanyarol vagy a Deathworld - univerzumrol, Burroughs Mars-sztoriairol vagy Niven Szalka-torteneteirol. Szoval barmit lehet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!