A Kisangyal és Gecizők emlékére töltsétek ki lécci (:
"Szia!
Szociológus hallgatók vagyok, aki néhány társával kulturális antropológia tárgyból tanulmányoznánk a punk életformát. Ha punk-nak tartod magad vagy mások annak tartanak, légy szíves töltsd ki a következő rövid kérdőívet. Ha van rá 2-3 perced, az nekünk sokat segítene: http://kerdoiv.e-businessportal.hu/index.php?sidE456&lang=hu
sziasztok, ez itt egy spam :) csak kézzel írom. Fodrász modelleket (kizárólag nôket) keresek, extrém punk-os hajvágáshoz. Amiben van elég sok kopasz elem. Na most elegendô modellt találni nem egyszerû dolog, kivéve talán egy punk fórumot. A lényeg hogy a modellek kapnak 40.000Ft-ot. Viszont kikotés, hogy én dontom el milyen tipusú extrém hajat vágok nekik. Ha érdekel, vagy van ismerosod (tudod nö, de nincs korhatár) akit érdekel azzal segítenél. leveleket ide: hanet@virgilio.it köszi, Tamás
Amúgy - az alaptémához hozzászólva - a legjobb hajfixáló a tevenyál (ezt tapasztalatból mondom; szakmai ártalom). Ha kel, jutányos áron szerzek egy pár vödörrel!
A drótot viszont komolyan mondtam. Vékony rézhuzal tincsenként zselével kombinálva. nagyon állatul néz ki.
Sôt, ha az anyagba egy kis lisztet is szórsz, sokkal jobban tart.
Persze, utána alaposan ki kell mosni.
Valami bulira kéne?