Nagyon jól tetted, hogy nyitottad ezt a topicot, mert már a címéből is kiderül, hogy mi történt.
Nagyon drukkolok, hogy meglegyen, tudom, hogy milyen családtag tud lenni egy madár, vagy macska, vagy bármilyen állat.
Nem dognagy, kb. 4ed kilo. Es a testhossza felet a farktolla teszi ki. Nem visitozna, csak telefoncsorgest hallatna, es azt mondana: Hallo, Artur! :-((
De valaki árulja már l, mi az a Nagy Sándor papagáj? Ez egy típusa a dögnagy papagájoknak, amik olyan fura hangokat adnak amitől az ember szíve megáll néha? Mert akkor lehet, hogy most a környéken lehallkíttatom a mobilom - qrvára beszarnék ha egy 60 cm-es visítozó jószág szállna a karomra.:-)
Persze, valaki mást azért megkérnék minimal kedvéért:-)
Egyébként keres a papgáj társat? Mert itt, pont az irodánkkal szemben épp egy ilyen papgáj éldegél, félig nyitott helyen, tehát fellelhető...:-) És csak remélni merem, hogy a szerelem nem duplázza meg a hangerősségét:-)
Ajánlom figyelmedbe a "Meló másnaposan" topicot :)
Alig várom, hogy ihassak egy gyógysört, tegnap együtt szórakoztam Kfecskével és Csigaházzal. Parádés volt.
Még én sem láttam de ha gondolod, hogy helyette jól jönne egy boa akkor szólj mert olyan másnapos vagyok, hogy bármikor előcsalogatok egyet magamból. :-)
Masok tanacsara ujrainditom a topicomat uj cimmel.
Az elozot az alabbi hozzaszolassal nyitottam:
"Szombaton elveszett Artur nevre hallgato Nagy Sandor papagajunk Bp. XII-ik keruleteben. Kb. 60 cm hosszu, a testhossza felet a farktolla teszi ki, es zold szinu az egesz madar. Ha valaki latja, telefonnal lehet odacsalni (imadja a telefon pittyegest/csorgest).
Ha barki informacioval tudna szolgalni, kerem kuldjon uzenetet, vagy hivja a 06-30-241-7313as telefonszamot!
A megtalalo termeszetesen jutalomra szamihat, mivel O felbecsulhetetlen erteku szamunkra!"
Sajnos meg mindig nincs meg, es az esely, hogy meglegyen, a nulla fele konvergal. :-(