Keresés

Részletes keresés

Niky23 Creative Commons License 2012.02.16 0 0 3

Sziasztok!

 

BLUE igazad van! Legalább 2-szer 3-szor el lehet vinni a kutyát sétáltatni max 1 órára. csak vannak olyan emberek, akik még az utcán sem szedik össze a kutya által termelt barnaságát. Nálunk egyszer egy nő sétáltatta az utcánkba a vizsláját, és a mi kapunk el pottyantott a kutyája. Faterom észrevette, és azonnal szólt a nőnek hogy vegye fel amit a kutyája csinált. És még a npnek állt feljeb, mert ő szerinte azért csinálta a kutyája az ajándékot a kapunk el, mert az én szuka kutya szagát érezte. AZóta már nem is járkál az utcánkba az a nő,de legalább tanulság volt neki. 

Előzmény: BLUE (2)
BLUE Creative Commons License 2001.12.08 0 0 2
Szia!
Hát, hogy a kertet hogy lehet megóvni...
Vagy sétáltni viszed a blökit rendszeresen, és akkor valószínűleg nem a kertbe fog termelni, mivel az álltaok nem piszkítanak a saját fészkükbe - kivéve ha ugye nincs más lehetőséged.
Másik megoldás, hogy rendszeres időközönként összeszedegeted...
gm2i Creative Commons License 2001.10.04 0 0 1
Hát ez kertész fórum, de nekem rögtön eszembe jut, ahogy reggelenként a munkahelyem felé tartván folyamatosan bizonyos kutyatermelte barna témákat kell kikerülnöm. Vajon a kert hogyan védhető meg mindettöl? És az utca?
ensingmosing Creative Commons License 2001.10.04 0 0 0
Szia!
Nem tévesztetted el a házszámot véletlenül? Csak mert ez a kertészeti fórum, de szerintem ezt a topicot az állati fórumon kellett volna megnyitni. Nem?
Üdv. ensingmosing
Előzmény: traktorfeju_kuvaszi_prob (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!