Keresés

Részletes keresés

Mallory Creative Commons License 2001.10.08 0 0 5
Mennyi válasz...!

Én meg már aszittem, végleg elsüllyedt a topic, úgyhogy nem is írtam meg, hogy "megoldódott" a probléma: felhívtam az ACORP szervízt, ott megmondták, hogy rossz a modem, vigyem vissza a boltba, hogy cseréljék ki. A boltban nem volt cserekészülék (hogy a hozzáértő szakemberről ne is szóljak), innentől kezdve súlyos harc kezdődött a pénzvisszaadásért (2 teljes estém ment rá), de végül zseton vissza, ACORP modem máshol megvesz és.... müxik!!! Szétkapcs is, kézi fax is!
Szóval ennyi volt a nagy trükk. Ezek után persze összeszorult gyomorral fogok venni bármilyen szám.gép alkatrészt... :-(((
Mindenetre köszi a segítő hozzászólásokat.

Emeric Creative Commons License 2001.10.07 0 0 4
1. Gondolom nem ismeri fel a foglalt jelzést. Lehet próbálkozni az országkód átállításával, keresd meg a kézikönyvben, hogy milyen AT parancs szolgál erre.
2. Igen, ezt is ismerem. Nem a biztos hogy a program az oka, én Supervoice-t használtam, azzal is jelentkezett a probléma.
Előzmény: Mallory (-)
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.10.06 0 0 3
a windows rovatban nem nagy élet van.
Előzmény: davidkoma (1)
rali Creative Commons License 2001.10.06 0 0 2
A régebbi acorpokhoz volt egy progi,Supevoice nevű.Keríts egy olyat,megoldódnak a gondjaid.
Előzmény: Mallory (-)
davidkoma Creative Commons License 2001.10.06 0 0 1
Hali!
Nem baszogatásképpen, de rossz helyen próbálkozol...
Itt az INDEX-en is jönne talán válasz, de nem a TÖRZSASZTAL-ról, hanem inkább a WINDOWS topic-ból.

Esetleg tudnám még figyelmedbe ajánlani a www.hwsw.hu oldalon a FÓRUMOKat.

Lehetöleg, -fórumoktól függetlenül- ajánlatos kicsit olvasgatni a Topic-okban.

Előzmény: Mallory (-)
Mallory Creative Commons License 2001.10.02 0 0 0
Mivanmár??? Még egy nulla se???
:-(((((
Előzmény: Mallory (-)
Mallory Creative Commons License 2001.10.02 0 0 topiknyitó
Remélem, ez a technikai jellegű topic megfér itt a TAsztalon...
Továbbá előre is elnézést kérek a lámerségért.

A problémám: vettem egy ACORP 56 K-s külső modemet. Annak rendje-módja szerint beüzemeltem Win 98 alá, de vannak vele kisebb-nagyobb gondjaim.
1. Az Internetre történő csatlakozásnál sikertelen betárcsázás (foglalt szám) esetén nem bontja automatikusan a vonalat. (Természetesen a Settings/Control Panel/Modemek paramétereinél beállítottam a sikertelenség esetén történő vonalbontást 20 mp-re, majd 10-re, aztán 60-ra, de semmi.) Mit lehetne még tenni az automatikus vonalbontás érdekében???
2. A modemet elsősorban fax küldésére szeretnénk használni, ezen belül gyakran kézi küldésre ,amikoris előbb felhívom a számot, felveszi a titkárnő és ő kapcsolja be a faxot "Adom a hangot!" felkiáltással.( Ha a hívott számon közvetlenül a faxkészülék veszi fel, semmi gond, a kapcsolat létrejön, fax megy.) Viszont ha az említett titkárnős módszer van, hiába "adja a hangot" a fogadó készülék, a modemem csak annyit mond, hogy "Waiting for pickup...", aztán semmi.
Először persze a modemhez adott BitWare software-rel próbálkoztam, aztán kértem egy korábbi BitWare verziót valakitől, akinél remekül működik a kézi faxküldés. Na, nekem ezzel se megy.
Több napi kísérletezés után már teljesen tanácstalan vagyok.

Segítsetek plííííííííz!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!