Keresés

Részletes keresés

ABSENT Creative Commons License 2001.10.04 0 0 4
hú, de rég volt már, mikor ilyenek voltak :)
akkor még nem is volt ennyiféle pelenka. ha most lenne baba, csak lesnék, hogy most mivan?

arra emlékszem, hogy a peluskor végefelé mi is hasonló gondokkal küszködtünk. asszem az lehet a dolog nyitja, hogy ilyenkor már a gyerkőcök kezdenek hasonlítani a felnőttekre, nem sokszor kicsit pisilnek, hanem kevesebbszer, de akkor többet is, és ezt nem tolerálja a pelenka. ugyan a mennyiség ugyanakkora, mint korábban, csak az elosztás az nem. de ez csak elmélet...

szoooros Creative Commons License 2001.10.03 0 0 3
Nálunk a probléma nem a pelenka anyaga vagy a benne lévő kivonatok stb., hanem az, hogy sajnos a minősége meg sem közelíti azt, amilyen volt 1999-ben és 2000 elején. Akkor kezdtük tapasztalni a problémát, amikor világosabb csomagolásba került a pelus.

Szőőőrös

Kriza Creative Commons License 2001.10.02 0 0 2
Hello,

érdekes, nekünk meg a Pampers aloe vera-ja üti ki Jakus popsiját. Mi Liberosok voltunk, éjjel meg Huggies Air Dry, mert az éjszakai műszakot nem bírta a Libero.
Dömi pedig csak Huggies Air Dry-ban melengeti a fokhagymagerezdjeit, mert a Liberotól pirosodik, a Pamperst ki se próbáltam már. A fiam már a pelenkában is a luxust keresi.:)))

Kriza

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1
Szintén:-(((
Sokáig mi is a Liberot használtuk. A lányom feneke pedig kikészült tőle, úgyhogy jött a Pampers Sensitive. Most pedig DM Babylove. Azzal sincsen gond. De 1!!! db Libero után ismét piros.

Piglet

Cincoka Creative Commons License 2001.10.02 0 0 0
jOOOOl be kell irni a vevőszolgálatuknak:-)
Szerintem is romlott a minőségük, a fixiese is:-(
A pampers pelust nem kedveli a babám bőre, igy mi Huggiest használunk.
Előzmény: szoooros (-)
szoooros Creative Commons License 2001.10.02 0 0 topiknyitó
Kedves topictársak!

Elmúlt két éves a kislányom,de sajnos a pelusra még szükség van. Kezdettől fogva Libero Baby Comfort-ot használunk. Egyre többször tapasztalom, hogy a popó pisis, ki van pirosodva, a pelus pedig közel sem olyan nehéz, mint az korábban bármikor, gond nélkül lehetett! A véleményetekre vagyok kíváncsi, gondolom nem vagyok egyedül a problémával. (Ja, egy hete vettünk Pampers-öt, éjszakára azt adjuk rá, már így is javult a helyzet!)

Szőőőrös

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!