Keresés

Részletes keresés

kaviat Creative Commons License 2001.10.02 0 0 4
jaja, az új film tényleg katasztrófális. a kultúrában van már egy topic, ahol hasonló véleményeket olvashattok a filmről, itt hosszabban is kifejtettem a véleményemet

.kav]4t r.e.b.

Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 3
Tim Börtönt a Dunába kell lőni, most már nincs semmi mentsége. Egy ilyen szeressükegymástgyerekek-politacally correct nyáladzás azért már durva, főleg ezzel a címel, főleg tőle. Az araboknak inkább hálivúdba kellett volna berepülniük, ezeregy géppel.

-Mhehdusa-

szappan Creative Commons License 2001.10.02 0 0 2
felejthetetlenul nagy baromsag es az volt az igazi majom,aki velem egyutt megvette ra a jegyet.
Előzmény: majom_ (-)
Törölt nick Creative Commons License 2001.10.02 0 0 1
Én nem szeretem a majmokat. Tudom, ők sem szeretnek engem. Jaj, ne vedd sértésnek! :))))
Ficium Creative Commons License 2001.10.02 0 0 0
Azt akarod mondani, hogy az egesz egy nagy nulla? :)
majom_ Creative Commons License 2001.10.02 0 0 topiknyitó
az eredeti mindenképp az volt. a hangulata, a színészek, a semmilyen szintem sem kimondott mondanivaló ami mégis üvölt. az egyszerűség szépsége a film minden egyes porcikájában.
nekem életre szóló volt amikor 2-3 éve az M1en láttam.

kb egy hete láttam ezt a mostani csodát.
a bárgyú történet, az eredetiből átvett ám mégsem végigvitt szálak, a gyenge színészek nomeg úgy általában hogy a mai hollywoodi futószalag filmesek egyáltalán szájukra merték venni ezt az alkotást a hatvanas évekből.

szerintem ez kb olyan mintha én az itthon lévő vífestékkel Picasso "szerű" az ő világát utánző selejteket gyártanék és valamijen úton-módon elérném hogy ez múzeumba kerüljön és sok sok ember lássa. és mindezt komolyan is gondolnám.

szánalmas a nagy amerikai filmgyártás ma, ahogy szarba se vesz semmit se. a sok sok sok Z kategóriás manapság gyártott bárgyú film után most szabályos műgyalázást "alkottak"

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!