Február 6-án Érd-parkvárosból elveszett egy 9 hónapos Rottweiler szuka. A kutya nagyon barátságos, hosszú farka van, tetoválva nincs de chipelve van. Ha esetleg valakinek van valami infója kérem hívjon.
Balatonszemes, Semmelweis út 123 alól elkóborolt egy 10 éves komondor. Szőrzete meglehetősen elhanyagolt, de barátságos, Buksi névre hallgat. Bárki bármit tud róla, kérem értesítsen a publikus mailen!
A mai napon Szekszárd Csatári városrészben találtunk egy idősödő (szerintem úgy 6-8 éves lehet), kissé duci golden retriever szukát. Tetoválása, nyakörve nincs, de szép állapontban van, biztosan van otthona. Nyudodt, kedves kutya, sajnos az ízületeit jól láthatóan fájlalja.
Az eredeti gazdi jelentkezését várom a fórumon megadott e-mail címemen.
Találtunk egy vörös macsekot a Műegyetem környékén. Nagyon aranyos, dorombolós, ragaszkodó, nőstény cica. Biztosan lakásból veszett el nemrég. Keressük a gazdáját, segítsetek légyszi!
Hali! Barátom talált a mezőn egy anya magyar vizslát két, fél év körüli kölykével. Valószínűleg kitették őket! Ő már be van kutyásodva, nem tudja sokáig tartani őket! Ha valaki jó gazdája lenne valamelyiknek, értesítsen! Fajtatiszta rövidszőrű magyar vizslák, persze papírjaik nincsenek meg! sanyooo
Szeptember 17-én, csütörtökön délelőtt a XVI. kerületi Önkormányzat előtt találtak egy kölyök bolognese kiskutyát. A hollétéről az önkormányzat ügyfélszolgálatán lehet érdeklődni.
Eltűnt a cicánk, a megtalálásához kérnék segítséget.
Kedden, szept. 15.-én este 11 körül kiesett az ablakból a cicánk, Bodza. A baleset Budapesten a VII. ker. Huszár u. - Munkás u. sarkán történt. Azonnal eltűnt, sajnos nem találjuk. Akár sérült is lehet.
5 éves nőstény, cirmos, világos barnás színű. Neve Bodza.
Aranyos, de nagyon félénk cica. Mellékelek két képet róla.
Elveszett! Keresünk egy 1,5éves, kaukázusi-ónémet juhász keverék kan kutyát. Lábai világosbarnák, teste fekete. Chipje, tetoválása nincs. Ismertetőjele viszont, hogy barna bőr hámot visel. Szeptember 24.-én veszett el a XV. kerületből. Emberekkel, gyerekekkel, kis és nagytestű kutyákkal is barátságos. Ha valaki felismeri és hajlandó befogni (vagy rövid időre befogadni), a gazda azonnal indul érte. Telefon: 70/610-9472 és 70 650-5013
Idézet:
2008. szeptember 18-án, Tápiószecsőn egy kertes házból veszett el 8 éves szuka magyar vizslánk. A pofája már ősz, erős testalkatú, a hátán egy régi sebhely nyomán 4-5 mm-es helyen hiányzik a szőr, a hasán műtéti heg látszik. Kérem, aki látja vagy hall felőle, hívja az alábbi telefonszámokat:
2008. szeptember 8-án reggel elveszett (a lenti címről), a Miú névre hallgató, másfél éves, ivartalanított, lány cicánk. Szürke alapon rozsda és beige foltos (teknőcmintás). Bárki, bármit tud a cicánkról, kérjük jelentkezzen a következő telefonszámon: 06-70-340-01-22 vagy 06-30-870-65-01 címen: 1046. Újpest, Csokonai u. 28. I/31. e-mail címen: vas.torok@gmail.com
Sziasztok! A napokban találtunk Érden egy bolognese fiú kutyust! 1-2 év közötti az életkora, chip és tetoválás nincs benne, viszonylag ápolt,tiszta a kutyus! El vittem dokihoz és beoltattam,kapott féreghajtót. Ha esetleg valaki tudna olyan személyt aki mosstanság veszítette el bolognese kutyusát kérem jelezze a 06-70-523-23-62 es számon, vagy a www.baranyivarga.hu címen! Az eredeti gazdát keresem ,aki tudja igazolni oltási könyvvel hogy övé a kutyus! Nálam addig maradhat amíg nem jelentkezik az igazi gazdi! Segítségeteket előre is köszönöm! Szép napot!
Egyik ismerősöm Cirmi nevű 7 éves ivartalanított kandúr cicája a héten elveszett Budapest 2. ker. Zöldlomb utcából. Bárki aki tud róla valamit hívja a 06-20-348-1013-as számot vagy írjon nekem a manocska82@freemail.hu címre! Megtaláló jutalomban részesül!
ELVESZETT Ma délután a Lelenc KME gondozása alatt álló kutya a Népligetben sétáltatás közben megszökött. Az Építők Sportpályára szaladt be, de nem találták meg és azóta sem látták. Tódor kis-közepes termetű, ivartalanított kan kutya. Nagyon fél az emberektől. Eltünésekor piros nyakörv, Kiltix bolhaírtó nyakörv és hosszú kötél volt rajta. Ha valaki látja esetleg sikerül megfogni, kérjük hívja a 06-20/354-0057 Somogyi Gabriella
SOS Elveszett a Batyu nevü magyar vizslánk április 25-én péntek este Budaörsről, a Szabadság út környékéről. Nyakörv nincs rajta, de chipezett, 2 éves nagy termetü kan vizsla, bal lábán csontkinövés van. Ha látnátok szabadon kóborló vizslát vagy esetleg a környéketeken hirtelen feltünik egy felnőtt vizsla kan, kérlek hivjatok: 06 20 937 3456 Nagyon köszönöm.
Sziasztok! Csoki ma végre előkerült, szóval már ne keressétek:) Szerencsére egy kutya-barát család kertjébe menekült be, akik ma hallották a rádióban hogy keressük, így Csoki ma már otthon alszik:) Köszönöm mindenkinek aki esetleg azóta nyitott(abb) szemmel járt!:)